#MINUKUU- OOTUSED

Hello!
Sellest postitusest pidi tulema üks suvine outifiti postitus, kuna juba kevadel hõiskasin, et mul nii palju huvitavaid kleite näidata. Aga siis jõudis kätte suvi- aeg sulas käest, pilte oli raske töödelda (lihtsalt selline struggle nendega) ja ma mõtlesin, et keda üldse huvitavad need outfiti pildid ja postitused. 

Suve lõpuks olin igatepidi omadega puntrasse jooksnud- tundsin, et mind survestatakse mitmelt rindelt, minust tahetakse voolida kedagi, keda ma ei ole ja kõige selle käigus olen ma natuke kaotsi läinud. Ka prioriteedid olid paigast ära e olin ennast jälle kuskile alla surunud. Seega otsustasin, et AITAB,  septembrist saab #minukuu ja otsin ennast jälle ülesse. Võtan ennast kätte- jätkan mõnede pooleliolevate kasulike projektidega, alustan uute väljakutsetega ja sean ennast prioriteediks number üks ehk hellitan ennast täiega, sest kui mina seda ei tee, siis kes teeb? Aeg on ennast uuesti väärtustama hakata! Ja siis tundusid ühtäkki ka need samad outfiti pildid sobilikud, sest just sellisesse värvilisse ja külluslikku kohta tahangi omadega jõuda! 

Kogu #minukuu protsessi saab jälgida Instagramis, jätan kõik sellega seotud storyd ka high lightsidesse- nii endale meeldetuletuseks, aga ka teistele inspiratsiooni andmiseks. Samuti kirjutan täna siia oma plaanidest ja ootusest ning loodetavasti kuu lõpus/järgmise kuu alguses ka lõpptulemustest! 
Here we go! 


1) Füüsiline aktiivsus
*Need, kes jälgivad mind Instagramis, teavad, et juba suve alguses võtsin endale väljakutse teha 6 nädalat Fit With Mona HIIT treeningprogrammi. Long story short: tänaseks päevaks olen püsiklient ehk mul on Elite Membership ja lähipäevadel olen lõpetamas oma teist treeningkava (ehk treeninud kokku 12 nädalat) ning alustamas kolmandat. Trenn mis teeb tuju heaks, lülitab pooleks tunnist muust maailmast välja ja lisaks annab veel ajapikku vormitud keha ka! Kunagi tahan kindlasti ka seda teekonda jagada! 

*Teine uus füüsilise vormiga seotud osa toitumine. Mul isegi ei ole head kirjeldust milliseks mu toitumine kujunes siis, kui ma lapsepõlevkodust pmt välja kolisin ehk linna keskkooli läksin ja ühiselamus elama hakkasin. See oli üsna kesine. Kui te arvate, et ülikooli ajal või peale ülikooli see seis paranes siis oh ei, asi läks veel hullemaks. Mulle ei meeldi süüa teha ja iga kord kui mõtlesin tervislikust toitumisest hakkas väike ahvike mu peaks trummi taguma ja sisemine laps minus jalgu trampima- ei taha, ei oska, ei saa. Aga ühes Mona treeningkavaga liitudes hakkasin oma peas vaikselt veeretama ideed, et äkki ühel päeval liitun ka Nutrititon väljakutsega ehk 28 päeva ettetehtud menüü järgi elamist- kõik vajalikud toitained sisse arvuatud. Ja here I am, 3. päev läheb! 

*Minu jaoks on väga põnev sellel hooajal alustada ka tantsimist, sest oma tavapärase tantsugrupi asemel lähen teadmata ajaks õppima hoopis bachatat. Mõned proovitrennid on juba tehtud, kuid päris õige asi hakkab alles homme pihta! Me is so excited! 

*Kuigi seda mul otseselt eesmärkides ei olnud, siis tegelikult olen viimastel päevadel ka varem tudule läinud, et enam-vähem ikka 8 unetundi ikka täis saaks. Lihtsalt tõmbasin veidi pidurit ja tegin endale selgeks, et ma ei pea jõudma kõike ühe õhtuga ära teha, sest tavaliselt teen paljusid asju une arvelt. Juba tunnen, et selline eluviis vähendab minus oluliselt ka stressitaset.


2) Vaimne tervis
*Teine väga oluline osa, millele olen ka varem vahelduva eduga rõhku pannud on vaimne tervis. Täpselt õigel ajal jõudis minuni mu kalli Kati (olen tema juures käinud varasemalt BBTRS teraapias  ja meditatsioonidel) ülekutse liituda sügisese naiselikkuse väljakutsega. Tegemist on interneti vahendusel toimuva grupiseanssidega, kus viljeleme erinevaid hingamispraktikaid, vaatame enda sisse ning kasvatame/taasleiame oma väge. Ka sellest teekonnast tahaks kunagi siin pikemalt vestelda ja arutleda. 

*Ma ei ole seda kuskil väga avalikult rääkinud (küll olen aus ja avatud olnud sellel teemal oma lähedaste ja sõpradega), aga ma olen käinud juba aasta otsa psühholoogi/pereterapeudi juures. Ühel hetkel sain aru, et olen üksi ja sõpradega oma arutlused ära arutlenud ja nüüd tahaks liikuda koos kellegi professionaaliga. Minu jaoks ei ole psühholoogi/terapeudi juures käimine häbiasi, eriti kui minevikus on olnud tugevad vaimsed (või ka füüsilisi) traumasid ning ripakile jäänud otsi, mis tahaks sidumist. Pigem vastupidi, ma arvan, et inimesed võiks seal just rohkem käia- nii vabastav kogemus!


3)Enda hellitamine e minu lemmik osa. 
Ma olen ka varem rääkinud, et minus elab üks väike aga karm maksimalist, kes mind halastamatult piitsutab, kuid keda viimase aasta/kahe jooksul olen aeg-ajalt puhkusele saatnud. Ma olen rohkem ennast väärtustama hakanud ja mõistnud, et mina olen iseenda kuninganna ja väärin vaid parimat. Mis aitaks sellele veel paremini kaasa kui enese hellitamine. 

Need on minu eesmärgid/suunad selleks kuuks (ja ilmselt tuleb neid veel juurde): 
*Osta endale ise lilli.
*Luba endale midagi, mida oled juba kaua tahtnud. 
*Mine reisile- üksi (väga silmiavav ja teistmoodi kogemus) või hea reisikaaslasega
*Mine teatrisse/SPAsse/lõbustusparki.
*Vii iseennast datele (hea tip mu nõustajalt Katilt). 
*Lase enda eest hoolitseda (juuksur, maniküür, kulmude korda tegemine jne)
*Veeda aega inimestega, kellega sa päriselt tahad koos olla. 
*Ära võta tööd koju kaasa- puhka ja luba endale ka päevi, kus saab kaua magada. 

Kleit: Bershka/ Tennised: Sportland/ Kell: Olivia Burton/ Käevõru: Olla ehe/ Käevõru: Pandora/ Kaelakee: KUMA Design/ Kõrvarõngad: Kirju/ Seljakott: Emma Lepperman 

Niisiis ära unusta ennast hellitada, väärtustada ja esimeseks seada! 
Ole iseenda jumalanna!
Lots of love!  

No comments

Back to Top