Testin: Eucerin

Hello!
On aeg uueks ilupostituseks! Seekord oli mul au katsetada Eucerini Hyaluron-Filleri sarjast C-vitamiinist pakatavat booster-seerumit ning sellega imehästi kokku sobivat SPF 30 kaitsega päevakreemi. 

Eucerin on Saksmaalt pärit bränd, mis kuulub Paul C. Beiersdorfi poolt asutatud Beiersdorf firma alla, ühtlasi on tegemist üle 100 aasta vanuse brändiga. See on bränd, mille aluseks on aus nahateadus- toimeainete valimisse ja kliiniliste tõendite olemasolusesse suhtutakse väga tõsiselt ning toodete loomisel tehakse koostööd ka dermatoloogidega. Eucerini tooted on tuntud esmaklassilise kvaliteedi, tõhususe ja suurepärase talutavuse poolest. 

Eucerini Hyaluron-Filleri sari on välja töötatud võitlemiseks esimeste vananemismärkidega, milles on peened kurrud ja kortsud. Antud tooted sisaldavad nii suure kui ka väikese molekulmassiga hüaluroonhapet ning glütsiinsaponiini, mis täidavad silmanähtavalt kõige sügavamaid kortse, andes nahale noorusliku välimuse. Suure molekulmassiga hüaluroonhape tagab parema niisutuse ja silendab naha pealiskihte ning väikese molekulmassiga hüaluroonhape jõuab epidermise sügavamatesse kihtidesse, kust saavad alguse sügavad kortsud. Glütsiinsanponiin ergutab hüaluroonhappe tootmist dermises, kus tekivad kõige sügavamad kortsud. 

Minu näonahk: kuiv, üsna vistrikuvaba, hele, tedretäpiline, kortsude tase vastab ealisusele


Maksumus: 45.05€ (Ühes pakis 3 väikest pudelit)(Südameapteek)
Hinne: 9

Hyaluron-Filler C-vitamiiniga booster-seerum sisaldab endas 10% puhast ja värskelt aktiveeritud C-vitamiini., mis on võimas antioksüdant neutraliseerides vabu radikaale*, tugevndades naha loomulikku kaitsesüsteemi ja ühtlustades pigmendilaike (siinkohal ei ole mõeldud tedretähne). Innovaatiline pakend kindlustab puhta C-vitamiini värske aktiveerimise esimesel kasutamisel- lihtsalt vajuta ja raputa, et C-vitamiini puuder seguneks hüaluroonhapet (niisutab nahka ja täidab kortse) ja likohalkoon A-d (vähendab naha punetust ja leevendab kerget põletikku) sisaldava seerumiga. Toode tugevdab nahka, täidab kortsud ja muudab naha sildeaks, värskeks ja säravamaks.

Koostisosad, toimeained ja lisainfo leiab SIIT
Kasutamise info ning nõuanded leiab  SIIT 

Peale selle, et mul oli võimalus antud seerumit kodus katsetada, oli mul ka au käia Eucerini iluhommikul, kus tutvustati meile seda sama toodet. Sain teada, et kuigi mu näonaha kortsude tase vastab eale, siis just paljudel minu vanuses (25) naistel aeglustub nahas kollageeni tootmise protsess, seega oleks just paras aeg hakata mõtlema, kuidas oma nahka turgutada ja selle eest veel paremini hoolt kanda. Niisiis kandsin toodet peale igal hommikul- kusjuures, minul jätkus ühest pudelist lausa u 15ks päevaks (olenevalt kasutajast peaks ühte pudelit jätkuma u 7-10-ks päevaks, seega saab kolme pudeliga kenasti kuu ajase kuuri teha), toode ise on alates esimest korrast kasutamisest kõlblik (ehk C-vitamiini vabastamisest ülejäänud seerumisse) 21 päeva. Seerum ise on kerge ja üsna lõhnatu, muutes naha lühiajaliselt veidi hellaks/torkivaks, aga seda ainult minimaalsel määral. Juba esimestel päevadel tundsin, kuidas nahk muutus mõnusalt pehmeks ja mis kõige tähtsam, mu tedretäpid jäid alles, win! Kortsude osas on mul üsna raske kommenteerida, kuna neid on mul veel üsna vähe, kuid selle seerumi puhul tulebki meeles pidada- mida noorem, seda vähem muutusi üldiselt märgata on. Igastahes tunnen, et minu näonahk sai sügisele vastu astudes korraliku boosti ja kindlasti kavatsen pimedal ja külmal ajal veel oma näonahka selle tootega hellitada! 

PS! Toodet võiks kasutada näokreemiga, millel on vähemalt SPF 30 kaitse! 

*Vabad radikaalid tekivad nt päikese, saatse ja suitsetamisega, mis põhjustavad oksüdatiivset stressi, kiirendavad naha enneaegset vananemist ja muudavad naha jume tuhmiks.


Maksumus: 40,37€ (50ml) (Apotheka)
Hinne: 9

Parema tulemuse saamiseks võiks seerumit kasutada koos päevakreemiga. Kuna päike on üks naha vananemise põhjustajatest, siis on soovitatav kasutada (vähemalt päikselisel ajal) päevakreeme, mis sisaldaks vähemalt SPF 30 kaitset. 

Eucerin Hyaluron-Filler päevakreem SPF 30 on kõigile nahatüüpidele sobiv igapäevane niisutav kreem, mis on suunatud esimeste vananemisilmingute vastu võitlemiseks. Hüaluroonhape täidab efektiivselt kortse ning niisutab nahka, SPF 30 ja UVA filter kaitsevad nahka päikesekahjustusest tingitud liigse vananemise eest. Toode ei ummista poore ning sobib suurepäraselt meigialusekreemiks. 

Koostisosad, toimeained ja lisainfo leiab SIIT
Kasutamise info ning nõuanded leiab  SIIT 

Minu jaoks on tegemist jällegi mõnusa kreemiga, mis on seerumist veidi rasvasem, kuid jääb näonahale kergelt ja imendub kiiresti. Kreem on neutraalse lõhnaga ning koos C-vitamiini seerumiga saavutavad nad väga mõnusa kombinatsiooni jättes naha pehmeks ja niisutatuks! 


Ja sellised olidki tänased vitamiinipommid siia algavasse sügisesse!
Loodan, et ka teie leiate pikas pimedas perioodis oma päikesekiired!
Mõnusat katsetamist! 

No comments

Back to Top