Hidden Forest

Hello!
Ma olen oma vasikavaimustust Kristist ja tema blogist siin ennegi jaganud. Mõne aja eest oli Kristi jällegi Eestis käimas ning meil õnnestus oma tihedates ajakavades leida päevake, et ka omavahel meie jaoks juba traditsioonilise tähendusega Tartus kokku saada. Peale life upadate tegemise, reisimuljete jutustamise ja blogijate murede ja rõõmude jagamise tegime mõned pildid ka Tartu Ülikooli botaanikaaias, kus ma muideks olin täitsa esimest korda. Kui ei teaks, siis ei oskaks pakkudagi, et need pildid pmt Tartu kesklinnas tehtud on- how cool is that!?

Neid pilte töödeldes avastasin endalegi üllatuseks, et ma vist ei olegi selle kleidiga korralikke outfiti pilte teinud, mis on üsna ebatavaline, arvestades asjaolu, et see kleit on mu kapis juba 3 aastat olnud ja nagu igale teisele moeblogijale pole mul pea mitte kunagi midagi uut pildistamiseks selga panna. Siis aga meenus mulle, et olen selle "tühja kõhu" kleidiga (nagu ma ise seda armastan kutsuda) teinud aga vahva eksperimendi, mida tegelikult on täna väga värskendav vaadata, sest praeguseks oli mul selle kleidiga juba teatud ettekujutus/stiil väljakujunenud ja nüüd sain nii lahedaid ideid juurde, kuidas seda veel kanda! Peaks teinekordki mõne riideesemega midagi sellist ette võtma ja siis vaatama, kui jälle vinguma kukun kuidas mul midagi kanda pole!
Nüüd aga piltide juurde!
 Cheers!


Kleit: Pull&Bear / Tagi: Vintage/ Jalanõud: Sportland/ Päikeseprillid: Polaroid/ Kaelakee: KUMA Design/ Käekell: Goldtime (Skagen)/ Käevõru: Olla ehe / Sõrmus: Seco 
Pildid: Kristi Vikman  (töödeldud minu poolt) 

No comments

Back to Top