Testin: Whamisa

Hello!
On aeg uueks ilupostituseks! 
Täna toon teieni hoopist teisest riigist ja eriti kaugelt maalt pärinevad ilutooted- tegemist on Lõuna-Korea brändiga Whamisa, mis on püüdleb puhtuse ja looduslikkuse poole, nad on tuntud ka oma kääritatud koostisosade poolest. Whamisal leidub tooteid, mis on 90% ulatuses valmistaud orgaanilistest koostisosadest, samuti ei kasuta nad oma tooteid testmiseks loomadel ning paljud tooted on vegan sõbralikud. Lisaks sellele on kõik Whamisa tooted veevabad, ehk tootes pole kasutatud tavalist vett, selle asemel on kasutatud hoopis toitainete rikkaid taimseid ekstrakte ja nahka toitvat lillevett, rohkem infot veevaba toodete kohta leiab SIIT

Ausalt öeldes ei olnud ma neist midagi varem kuulnud ja tooteid testides olin samuti üsna skeptiline, sest siiani on mul Aasia toodetega pigem negatiivsed kokkupuuted olnud. Kuigi neil on Eestis olevate tarnijate poolt saadaval ka palju nahahooldustooteid, valisin seekord välja hoopis juuksehooldustooted. Nüüd aga kõigest järgemööda! 

Maksumus: 37.90€(Tradehouse) 
Hinne: 9.5/10 
Minu juuksetüüp: Minu juuksetüüp: pikad, sirged, libedad, rasked.

Šampoon on mõeldud normaalsetele ja kuivadele juustele ning kuivale peanahale. Toode sisaldab 68,3% orgaanilisi koostisosi, sealhulgas 28 köögivilja toorained, mis tasakaalutsab peanaha funktsioone, lisaks hoolitseb juuste eest odra, soja ja aaloe ekstraktid. Samuti leidub sealt kääritatud odra, soja ja kaera koostisaineid, mis rahustab peanahka ning on põletikuvastased.

OMG! Juba peale esimest kasutuskorda olin ma sellesse tootesse täiesti armunud! Esimesel korral kasutasin teisest sarjast palsamit, mida olin eelnevalt teise šampooniga kasutanud, vahe oli tuntavalt märgatav, juba Whamisa šampoon jättis juuksed megapehmeks ja siledaks! Samuti tundsin, kuidas mu kuiv peanahk saab leevendust, kiskuv tunne peas oli muutnud peaaegu olematuks ning nüüdseks kisub peanahk kergelt vaid mõni üksik kord! Mulle väga meeldib ka pudeli kujundus, ma ei ole küll 100% kindel, mis viilud šampooni sees on, aga meenutavad seeni, ühest küljest natuke eemaletõukav, aga minu jaoks rohkem siiski põnev ja omapärane. Lõhnalt on toode pigem neutraalne ja looduslik, sobib kindlasti neile, kellele ei meeldi tugevad ja magusad lõhnad (juustele ei jää tugevalt lõhna külge), minu jaoks natukene liiga loodulik, aga see on ka ainuke asi mille kallal viriseda. See toode on minu meelest täiesti oma raha väärt, väga väga rahul! 


Maksumus: 31.90€ (Tradehouse) 
Hinne: 8/10

Kuigi Tradehouse lehel on kirjeldatud toodet kui maskina, siis olen aru saanud, et tegelikult võib seda ka kui juuksepalsamit võtta. Tootesse on kogutud lausa 88,96% orgaanilisi koostisosi, palsamist leiab näiteks argaania-, oliivi ja teepõõsaõli ning aaloed, mis siluvad ja hooldavad juukseid, kääritatud soja, riis ja kaer aitavad leevendada kahjustatud juuste stressi. Lisaks sellele aitab toode tasakaalustada peanahka roosipuu, lavendli ja jasmiini eeterlike õlide näol. Toode sobib kõigile juustetüüpidele, eriti kuivadele ja kahjustunud juustele. 

Kuna minu wow moment toimus juba šampooniga, siis palsam seda kahjuks üllatada ei suutnud, siiski pole mul selle kohta ka ühtegi halba sõna öelda. Nagu kirjelduseski öeldud, siis muudab toode juuksed tõesti pehmeks ja siledaks ning on ideaalne kaaslane šampoonile, juukseid on peale pesu kerge hooldada ja kammida ning ma lausa tunnen kuidas need on toidetud. Palsam lõhnab samuti väga neutraalselt ja juustele tugevat lõhna juurde ei jäta, kui siis väga väga kerge jasmiini lõhna, mis on ainult positiivne!


Maksumus: 30.90€
Hinne: 6/10

Tegemist on juustessejäetava seerumiga, mis kaitseb nõrku ja kahjustunud juukseid. Orgaanilisi koostisosi on lausa 95.5% ulatuses. Tootesse on lisatud nt otra, seesamiseemneid ning soja ja mungubade ekstrakte, mis hooldavaid juukseid ja lisavad läike. Argaania-, oliivi ja teepõõsaõlid ning aaloe niisutavad, parandavad ja kaitsevad kahjustunud juukseid. Samuti on tootes kääritatud toormaterjale, mis sisaldavad juukseid parandavaid proteiine. Sobilik kõigile juuksetüübile, eriti kahjustunud juustele. 

Kuigi toodet võib kasutada kahjustunud juuste puhul üleni, siis mina kasutan seerumit ainult juusteotstel. Mul läks ikka mõned head korrad aega, enne kui aru sain, et toodet ei tule veega maha pesta, kusjuures, tegelikult oli see info juba enne toodete saamist teada, aga ma ei mäletanud seda ja harjumusest pesin kõik maha (ning mõtlesin, miks ma tulemusi ei näe), seega rõhutan siin veelkord- kandke tood peale pesu niisketesse juustesse ja jätke siis pähe! Toode ise on piimjas ning veidi vedelema koostisega kui palsam. Kuigi kirjade järgi sisaldab see toode orgaanilisi koostisosi lausa 95.5% ulatuses, lõhnas see minu jaoks kõige keemilisemalt, kuid siiski ainult natukene ja juustele jäi samuti minimaalne lõhn. Ettevaatust ülemanustamisega, seerumit pole vaja palju kasutada, vastasel juhul jäävad juuksed õlised, been there, done that. Peale juustesse jätmist on olukord küll veidi paranenud, päris terved ja tugevad juukseotsi mul endiselt pole, kuid veidi pehmemad on küll, ausalt öeldes arvan, et nende juusteotste ainuke päästja on korralik lõikus, sest blondeerimine on neid päris korralikult kahjustanud.


Ja sellised olidki Whamisa juuksehooldustooted- oli nii üllatajad ja ka mitte nii suuri tähti. Väga lahe, et lõpuks sain proovida Aasia tooteid, mis tõesti töötavad, leidsin sellest testimisest kindlasti motivatsiooni ja uue lemmiku! Ja nagu ikka, me kõik oleme erinevad, seega katsetage ka ise tooteid ja leidke oma lemmikud!
Cheers!

No comments

Back to Top