Hello 25!

Hello!
Juba neljandat aastat järjest on mul kombeks on sünnipäeva hetked jäädvustada ehk iga tunni tagant pilti teha, nt SIIT näeb eelmiste aastate postitusi. Kuna eelnevatel aastatel olen sellega üsna palju vaeva näinud, pannud iga tunni tagant äratuse ja mingil määral ka hoolikalt mõlenud, mida pildil näidata, siis on nendest mälestust jäänud suhu veidi mõru maik. Seega sellel aastal võtsin asja kergemalt, jälgisin kella natukene vabamalt ja jätsin kas kogemata või ajaolude sunnil ka mõne pildi tegemata. 
Ja niimoodi see 25 tuligi! 
Have fun! 

00.19
Asjaolude sunnil algas minu sünnipäev tööl ehk esimestel minutitel olin teel haigla poole.
(PS! Pilt on tehtud peale patsiendi üleandmist!). 

01.20
Aeg esimeseks uninakuks, little did I know, et sama hästi oleks võinud veel mõneks tunniks üles jääda, sest järgmine kutse tuli üsna ruttu.

04.50
Ausalt, parim vaatepilt öösel, kui filiaali tulles on kõik teised brigaadid samuti kodus e oleme järjekorras viimased, seega on lootsust pikemale pausile. 

07.12
Umbes kolmas ärkamine alates sünnipäevast, see oli neist kõige raskem, ühtlasi tähistab see ärkamine ka peatset vahetuse lõppu. 


08.08 
Esimesed õnnitluskallistused on töölt kaasa saadud, aeg selle päeva esimesteks lilledeks. 

08.47
See tort! Ma armastan rebaseid ja neid kujutavaid esemeid, seega oli tort täpselt kümnesse! Lihtsalt nii nii nii ilus! <3


 12.22
Järjekordne äratus! Ilmselgelt jäi ööuni veidi lühikeseks...

 14.19
Parim võimalik sünnipäevabrunch- lemmikpasta koos lemmik (ja ainukese) veiniga (mida ma joon).


15.36
Sellel aastal otsustasin sünnipäeval ka professionaalse meigi ja soengu kasuks. 

16.51 
Aitäh Jaana (blogi) nii kauni meigi ja soengu eest!
Kuna meigitoolist tõusin alles tund hiljem, siis pildil on näha vaid meigi tulemust.


18.46
Let the party begin! 


 20.11
Peale meigi lubasin endale sellel aastal ka õhupalle, millega megarahule jäin! Tundisn ennast nagu väike printsess! Tagumised õhupallid on pärit @decorlovers.ee (instagram)!

22.01 
Eelmisel aastal jäidki mul küünlad puhkumata, sellel aastal hoolitsesin selle eest ise, et kõik soovid ikka täide läheks. Pildil on näha ka mu teist sünnipäeva kooki, mille tegi mulle mu üliandekas sõbranna!


23.40
 Ma armastan lauamänge ja mul on nii hea meel, et nii mu sõbrad kui perekond neid samuti armastavad!

01.12
 Last stop before bed.
Ma ei ole kunagi väga suur Taukari fänn olnud, aga mida aeg edasi, seda rohkem olen teda kuulanud ja klubis oskasin endalegi üllatuseks kõiki laule kaasa laulda.


Kuigi tegelikult polnud  ma alguses selle päeva pärast üldse põnevil, sest mul on kombeks oma sünnipäeva pidude osas pettuda, siis tegelikult oli mul väga armas päev ja seekord olid meepotis ainult väiksed tõrva täpid. Aitäh kõigile, kes mind ühel või teisel moel meeles pidasid, see tähendab mulle palju! 
Cheers!

No comments

Back to Top