Before the Spring Comes

Hello!
Enne, kui kevad nii ametlikult kui päriselt kohale jõuab jagan teiega selle aasta viimaseid talve pilte (or at least I hope so), sest täna hommikul tundsin õues juba täitsa tugevat kevadelõhna. Pöördume aga mõneks minutiks veel korra ajas tagasi, umbes kuu aega tagusesse aega (juba!), mil tegime kena pärastlõunase lühikese tripi linnast välja, et avastada Saula siniallikat, mida olen tegelikult juba päris mitme instragrammeri kontol näinud. 

 Kuna tegemist oli selle ajaga, mil just kõik sulanud vesi oli uuesti jäätunud, õnnestus mul enne pildistamist mõnusalt tagumiku peale kukkuda, õnneks pakkus tookordne kukkumine rohkem nalja kui naeru, aga märja seelikuga tuli mul sellegipoolest terve aeg olla- nii palju siis romantiliselt outfitist, oh kuidas ma igatsen juba sellikute ja kleitide kandmist! Tegelikult olin pildistamise lõpuks ikka täitsa jääpurikas, aga sellegipoolest oli tegemist ilusa kohaga ja hästi veedetud ajaga, kindlasti tahan suvel sinna tagasi minna! 

See paneb mind omakorda mõtlema, kui palju on tegelikult veel Eestimaal avastada, kuigi mõne atraktsiooniga, nt SPAd, kipuvad kahjuks olema sama kallid kuid soodsad piletid välismaale, siis kindlasti leidub meil ka palju looduslikke ja odavamaid kohti, mida avastada. If you know any, siis kõik pakkumised on oodatud! 
Cheers!

   Kampsun: H&M/ Seelik: H&M/ Peapael: H&M

No comments

Back to Top