Testin: LUUV

Hello! 
Täna olen tagasi uue ilupostitusega! Seekord toon teieni meie oma armsa Eesti firma LUUV tooted, mida mul on õnnestunud viimased kuu aega proovida! Enne LUUVi toodete proovimist võlusid mind nende põhimõtted, nimelt valmistatakse tooted mõeldes keskkonnale ja inimetele, nende tooted on looduslikud, pole katsetatud loomadel ja sobivad ka veganitele, lisaks sellele on nende toodete pakendid loodussõbralikud! 
Mulle väga meeldib ka nende kirjeldus oma brändi ja toodete kohta, mille leiab LUUVi kodulehelt
"LUUV on tehtud puhtast armastusest looduse ja sinu vastu. See on nagu Sinu sõber, kes annab Sulle sära ja ideid. Kui oled temast eemal, siis igatsed teda. Alati on tal Sulle midagi uut pakkuda. Sul on temaga hea ja kerge olla. Sa ei pea pingutama, sest tema on sinu poolt igal juhul. Tänu temale tunned end hästi, tema julgustab Sind olema parem ja ilusam. See on nagu armastus esimesest silmapilgust!" Nii armsad ja imelised sõnad, millega on suurepärane liikuda edasi toodete juurde. 



Looduslik Astelpalju šampoon ja palsam  
Maksumus: šampoon 9.99€ /palsam 10.99€
Hinne: šampoon 9/10 // palsam 6/10
Minu juuksetüüp: pikad, sirged, libedad, rasked.

Looduslik astelpalju šampoon, mis on ühtlasi ka 100% vegan ja pole testitud loomadel,  üllatas mind väga meeldivalt, eriti arvestades seda, et tavaliselt on mul loodusšampoonidega pigem  (etteruttavalt ütlen, et need samad head küljed don ka palsamil) negatiivne kokkupuude olnud. Esiteks meeldis mulle väga selle lõhn, astelpalju ma nii palju ei tundnudki, küll aga mõnusalt apelsini ja porganid? lõhna, mis lõhnas mõnusalt nagu mõni tervislik smuuti või mahl- ühesõnaga, mulle väga meeldis see lõhn! Pesu ajal muutusid juuksed väga pehmeks, peale pesu küll pehmus kadus, juuksed olid puhtad, kuid tundisn, et vajan kindlasti palsamit. Kokkuvõttes tegi šampoon oma tööd väga hästi- juuksed ja peanahk sai ilusti puhtaks! Kui millegi kallal vinguda, siis väike miinuspunkt läheb pudelile, mille seest on kohati natuke raske šampooni välja pigitada või siis pean mina hakkama hommikuputru sööma.

Looduliku astelpalju palsamiga nii häid kogemusi mul kahjuks ei olnud, tegelikult ei saa ma ka selle toote kohta midagi väga halvasti öelda, lihtsalt pesu käigus tundus, et palsamit tuleks panna rohkem kui ma harjunud olen ja ka siis ei läinud juuksed kuidagi pehmeks ega libedaks, samas peale juuste kuivamist on need üsna libedad (loe: tavapärased) ja pehmed, võib-olla kisuvad veidi rohkem pusasid sisse kui tavaliselt (väga tüüpiline minu juuksetüübi puhul), kuid siiski ma ei tunne vajadust haarmaks meeleheitlikult mõnda teist palsamit. Palsamil on minu meelest rohkem astelpalju lõhna, niiet astelpalju fännidel on, mille üle rõõmustada. Palsami pudeli lahendus meeldis mulle pumba viisil rohkem. 


Looduslik porgandi kuivõli 
Maksumus: 16,90€
Hinne: 8/10
Minu nahatüüp: kuiv, vahel liigagi kuiv

Loodulik porgandi kuivõli oli minu jaoks midagi täiesti uut, seega olin selle toote proovimise osas väga elevil.  Juba peale esimest pealekandmist mõistsin, et minu väga kuiva naha puhul sobib antud toode ideaalselt suviseks kasutamiseks, sest talvisel perioodil vajan veidi sügavamat ja rasvasemat niisutust, küll aga muutub nahk suvel vähem nõudlikumaks ja tahab pigem kergemat niisutust, mille annab ideaalselt porgandiõli! Mulle meeldis väga kui värske ja kerge tunde porganiõli mu jalgadele jättis, tundsin kuidas nahk saab hingata, seega olen superelevil ja ootan  põnevusega soojemat aega! Ka lõhn on suviselt värskendav- meenutab porgandi-apelsini-kurgi smuutit! Niisiis suvi, hoia alt! 


Sügavniisutav kehakreem ploomiõliga 
Maksumus: 17,90€
Hinne: 9/10 
Minu nahatüüp: kuiv, vahel liigagi kuiv

Kuna mul on väga kuiv nahk, eriti talviti, siis on niisutavad kehakreemid minu vanad sõbrad ja tihiti oskan neid isegi kõige paremini hinnata ja kõrvutada. LUUVi ploomõliga kehakreemi puhul meeldis mulle väga selle vahune ja kerge koostisosa, isegi kreemi täis potsik on uskumatult kerge, samasugune jäi kreem ka nahal, mõnus ja kerge, mis imendus kiiresti. Peale kasutamist jääb nahk pehme  ja niisutatud. Võrreldes porgandi kuivõliga niisutab kehakreem minu meelest nahka rohkem, seega on toodet kasutada ideaalne just külmal ajal, mil nahk kuivab rohkem. Nagu kodulehel lubatud on nahk niisutatud terve päeva, siiski peaksid vähemalt kuiva nahaga inimesed arvestama, et püsiva pehme ja niisutatud naha tulemuseks tuleb kreemi kasutada igapäevaselt/ üle päeva. Ainuke asi, mis mulle ei istunud oli toote lõhn, tegemist ei ole küll eriti tugeva lõhnaga, pigem magus ja marjane, mis on täpselt minu maitse, siiski on midagi, mis nagu häirib, kuid mida ma pole suutnud peale kuu ajast kasutamist endiselt tuvastada, seega jätan lõhna meeldimise iga kasutaja enda otsustada!


Ja sellised olidki minu katsetused LUUVi toodetega! Nagu ikka utsitan ka teid uusi tooteid katsetama,  sest kunagi ei tea, kus peidab ennast teie lemmik ilutoode! 
Cheers! 

No comments

Back to Top