Sõnadel on jõud ehk kadunud mina leidmine

Ma julgen arvata, et tänapäeva maailmas, kus on tohutult kiire elutempo, ühiskonnasurve kuskile kuuluda ja käituda vastavalt normidele ning rohkem võimalusi kui iial varem kõrvutada oma elusid teiste inimeste omadega, mis läbi sotsiaalmeedia paistavad ideaalsed, tunnevad paljud inimesed ennast tihti kurvameelse ja rahutuna. Ka mina olen nende hulgas. Ma tunnen ennast üksi, katkise ja väsinuna. Just sellepärast seadsin selle aasta põhieesmärgiks endaga rohkem tegeleda, sest tavaliselt olen andja, ma lihtsalt tõmban tihti enda juurde katkiseid inimesi ning panustan nende terveks saamisele rohkem kui enda probleemidele- naljaks, isegi töö on mul selline, aga sellel aastal on asjalood teisiti, on aeg aidata ennast. Ma ei tea, kuhu see välja viib või kaua aega võtab, aga ma tahan teid sellele rännakule kaasa võtta, seega olen loonud eraldi tagi "Enesearendus", mille alt võib leida teekonna, kuidas jõuan mina parema endani. 
Tere tulemast esimesse postitusse! 

SÕNADEL ON JÕUD 

 Ma olen ennast alati pidanud üsna tugevaks indiviidiks, olen uskunud, et saan hakkama iga ülesandega, mille ette võtan, ei lase endale pähe istuda, kaitsen oma huve ja julgen enda eest välja seista. Siiski tuleb tõdeda, et mõnikord kipub usk endasse raugema ning seda enamasti tänu teistele inimestele. 

Lihtne näide.

Viimaste kuude jooksul olen saanud palju tööalast kriitikat, mis on olnud tihti küll õiglane, kuid kahjuks mitte motiveeriv, kuna ma olen ise ennast eelnevalt kõvasti sellel teemal piitsutanud ja soovinud osavust ning teadmisi, mis tegelikkuses tulevad aja ja kogemusega. Osad ja just need ebavajalikud kommentaarid on mulle aga ootamatult hinge pugenud ja nii tunnengi, kuidas minust on saanud hall hiireke, kes ei suuda ennast kehtestada- ma kas vaikin, ütlen asju liiga vaikselt ja arglikult või hakkan lihtsalt nutma, kui on vaja enda eest seista.  Ma olen isegi hakanud kergelt vastikust tundma oma hääle vastu - ma vihkasin aastaid oma häält, kuid videode tegemine aitas mul õppida oma häält õigesti kuulma ning pikapeale tegin sellega rahu, nüüd olen justkui ühe sammu tagasi astunud. Mis on saanud sellest neiust, kes on nt aastaid suutnud juhtida (üli)õpilasesinduste töögruppe ning suruda läbi oma soovid?   SÕNADEL VÕIB OLLA  POSTIIVNE JÕUD 

Kes meist poleks üles kirjutanud mõjuvõimsaid lauseid või lausa selle järgi elanud. Minul on neid mitmeidki. Näiteks ilutses aastaid mu lapsepõlevkodu seinal lause "Sometimes good things fall apart, so better things could fall together"- see on aidanud mind üle saada kaotusvalust nii surma kui lahkuminekute puhul. Samuti olen aastaid elanud lause järgi "Everything happens for a reason", mis on mind palju lohutanud ja aidanud mul sidrunitest limonaadi teha.  


Suvel märkasin sõbranna käe ümber ehteid, kuhu olid kirjutatud samuti tugeva tähendusega laused, need olid OLLA ehted (vaata ka nende Instagrami ja Facebooki) ja sellest ajast peale olen ka endale sellist soovinud. Lõpuks võtsin julguse kokku ja kirjutasin neile eesmärgiga koostööd teha ning nad olidki nõus! Nüüd on mul kahe eelneva lause kõrval ka ehete näol jõu andjad, mis meenutavad mulle mu tugevust ja annavad jõudu rasketel hetkedel. "She believed she could, so she did"- nii võimas, nagu Beyonce "Run the World" laul, peale mille kuulamist tunnen ennast tõelise supernaisena ja olen valmis kõigeks! "Järgne oma unistustele" tuletab aga meelde, kuhu ma tegelikult jõuda tahan ning annab mulle jõudu, et selleni tasapisi jõuda, samuti aitab mul unistada, unistada siis, kui päris elu on liiga hall või siis, kui vajan inspiratsiooni. Just need ehted on andnud mulle viimasel ajal jõudu OLLA tugevam, OLLA enesekindlam, OLLA enese vastu leebem ja OLLA rohkem mina ise, kuigi teekond on veel pikk, on mul üheks toeks nüüd ehted, mis aitavad meenutada mu eesmärke ja ammutada positiivset energiat. 

PS! Peale mõjuvõimsate lausete on OLLA ehted minu südame võitnud ka oma mõnusa disaini poolest,  nimelt saab võrusid reguleerida oma käe suuruse järgi. Mulle, kellel on alati olnud väga peenikesed käevarred ja kes on pidanud alati leppima kummipaela käevõrudega, on see väga suureks plussiks, enam ei kukugi käevõrud käest ära! Kuna OLLA ehetel on suur lausete ja värvivalik, siis soovitan ka sul nende tooted üle vaadata- ehk leiad ka sina oma OLLA soovi just sealt? 

SÕNADEL ON JÕUD!
MILLISTEL LASED SINA ENNAST MÕJUTADA?


 PS! Tegemist on koostööpostitusega! 

1 comment

Back to Top