Idabloki Vibe

Hello!
Oma viimases Instagrami postituses kirjutasin, et tänu tihedale ajakavale näen oma perekonda üsna harva, eelmine nädalavahetus oli aga üks neist, mil ma otsustasin siiski koju minna, sest well... järgmine võimalus on arvatavasti alles jõulude ajal. Tavaliselt, kui sinna satun, käin oma täditütrega pildistamas, muideks just tema on üks nendest fotograafidest, kes on minuga olnud blogi algusest saadik (ta oli siis kõigest 10!). Kui tavaliselt oleme piirdunud maja lähedal asuvate kohtadega, siis seekord sõitsime veidi eemale, kohta, mis jäi mulle silma üle-eelmisel suvel ehk Kohtla-Järve tehased, kui ma neid esmakordselt nägin, siis vaatasin neid suu ammuli ja teadsin et tulen sinna tagasi pildistama, oh kui lahe oleks veel mõnes majas sees pilte teha! Ilm meid aga ei soosinud ja mul oli ka tükk tegemist (ja jonnimist) piltide töötlusega (still learning), aga siin nad on! 
Liisega oleme minemas kohe-kohe ka Malta reisile, oh boy, ma ei kujuta ette, kui palju pilte sealt tuleb! Niiet, kui teil on häid soovitusi kuhu minna, mida teha/süüa, siis andke julgelt teada, iga vihje on väga oluline! Seniks aga natukene Idabloki vibe'i!
Cheers! 

Mantel: New Yorker/ Seelik: Pimkie/ Saapad: H&M/ Päieksepreillid: Liise omad/ Sall: Terranova/ Sukapüksid: sukamaailm.ee

No comments

Back to Top