TESTIN: NACOMI

Hello!
Oh kallikesed, päris paras ports vett on juba merre voolanud sellest ajast, kui ma siia viimane kord kirjutama sattusin. Need, kes on tuttavad minuga ka päris elus, teavad, et käsil on hullumeelsed ajad, kus stress on saanud mu uueks parimaks sõbraks ning seda tuleb kannatada veel nii mõnigi kuu. Kui aga veidi rõõmsamatel teemadel jätkata, siis täna toon teieni uue ilupostituse, kus seekord räägin Nacomi ilutoodetst. Nacomi on Poola firma, mis on inspireeritud loodusest ja naturaalsest ilust ning jääb silma oma mõnusalt pastelsete pakendite poolest. Valikust leiab tooted ka veganitele ja neile, kellel on tundlik nahk ja kalduvus allergiatele, firma kasutab vaid 100% puhast taimset õli, külmpressitud õli ja puhast sheavõid. Eestis on Nacom tooted saadaval L Cosmetics (facebook ja instagramvalitud kauplustes. 

Nagu ikka, põhineb toodete arvustus minu ausal arvamusel, lisaks tuletan meelde, et meil kõigil on erinevad maitse-eelistused ning igale inimesele sobivad erinevad tooted! Kui miski tundub põnev, katsetage ise kindlasti järele!
Let's go! 


Refreshing Green Tea Body Butter- Rohelise tee kehavõi
Maksumus: 6,90€
Hinne: 7/10 
Oma kuiva naha tõttu on kehakreem minu ilurutiinis väga tähtsal kohal, seega meeldib mulle just neid tihti katsetada. Nacomi rohelise tee kehavõi näol on tegemist mõnusalt rammusa tootega, kus peamiseks aineks on sheavõi. Koostiselt meenutab kehavõi pigem tihedat rasvainet kui kreemi. Nahale lihtsamaks kandmiseks soovitan kehavõi enne näppude vahel laiali hõõruda, kuna soojuse peale muutub toode vedelamaks ja on kergest peale kantavam. Peale kreemitamist jääb nahk üpris rasvane (good for dry skin), seega meeldib mulle toodet kasutada enne magamaminekut. Kui nüüd millegi kallal viriseda, siis antud toote lõhn on minu jaoks üpris intensiivne, kuid kuid see on juba maitse küsimus.
PS! Tegemist on vegantootega! 


Smooting and Brightening Face Scrub- Näokoorja kuivale ja normaalsele nahale
Maksumus: 7,90€
Hinne: 9/10
Oh jumal mis taevalik lõhn! Kuigi toode sisaldab peale mustika ekstrakti ka kibuvitsa ning magusmandli õli, domineerib näokoorjas tugevalt mustika lõhn, mis on nii isuäratavalt hea, et sellest võib lausa sõltuvus tekkida! Antud näokoorja on mõeldud kuivale ja normaalsele nahale, magusmandliõli muudab näo pehmekas ning mustikas ja kibuvits leevendavad punetust ning annavad nahale sära! Tootes olevad mikroosakesed (korund), mis on mõeldud koormisiseks, on kohati küll veidi tugevad, kuid mulle selline poolteraline ja poolkreemine koostis meeldib. Peale kasutamist jääb nahk mõnusalt pehme ning imepärane mustikalõhn on isegi muremõtted eemale tõrjunud! Tegemist on minu kindla lemmiktootega antud nimekirjast! 


Sweet Almond Oil- Magusmandliõli 
Maksumus: 5,90€
Hinne: 7/10 
Magusmandliõli on pressitud mandlipuu seemnetest ning väga toitev õli. Aitab leevendada naha sügelust ja kuivustust ning venitusarme, samuti on hea kuivadele juusteotstele ja küüntele. 
Õli koostis on küllaltki vedel (vedelam kui nii mõneligi teisel õliseerumil), kuid see-eest on tal väga mõnus ja kergelt magus lõhn. Minule meeldib kasutada antud toodet enne magamaminekut öökreemi asemel, koos hommikuse kreemiga kannavad nad mu näonaha eest suurepärast hoolt! Kui nüüd millegi kallal vinguda, siis kaasasolevat pipetti oli küll raske kasutada, kuna õli kippus sealt ise välja tulema, selle vahetasin oma vana lemmikpipeti vastu välja. 
PS! Tegemist on vegantootega!


Coffee Scrub Coconut- Kohvi kehakoorija kookos
Maksumus: 15,90€
Hinne: 5/10 
Minu jaoks oli kõige põnevam proovida kohvikehakoorjat! Toode on tehtud kohvist, millele on lisatud  kakaovõid, kookosõli ja magusmandliõli. Peale surnud naharakkude eemaldamise  peaks  koorija ka küllastama nahka toitainetega. Kuigi see kõik kõlab megahästi, siis tegelikkuses oli toote pealekandmine üsna veider ja mulle tundus, et minu kohvi oli kuidagi kuiv ning õlid olid paki põhja vajunud. Peale toote kasutamist jäi nahk küll mõnusalt pehme, kuid tegelikult kattis nahka õrn rasvalaadne kiht, mis tegi minu heleda naha tooni või kahe võrra tumedamaks  ja mis rätikuga kuivamisel maha tuli. Siiski meeldib mulle, kuidas nahk peale kasutamist mõnusalt suriseb (vereringe läheb rohkem käima) ning kui nahka piisavalt loputada ja kuivatada, ei tohiks toode ka määrima hakata, omamoodi kogemus on see kindlasti. Usun, et kohvisõpradele meeldiks ka lõhn!
PS! Kehakoorija on valmistaud käsitsi ja 100& vegan! 


Ja sellised olidki tänased kangelased, julgustan teid ikka uusi tooteid ja ka muid asju proovima, sest just nii õpib kõige rohkem! 
Kallid olete! 
Cheers! 

No comments

Back to Top