Time to Change

Hello peeps!
Ausalt öeldes olen ma endaga ikka täitsa puntras, kui ma siiani arvasin, et vähemalt blogiga on kõik hästi, siis just praegu sain aru, et tegelikult ei ole ma ka siin toimuvaga rahul. Lihtsalt tunnen, et tahaks jagada teiega rohkem kui kunagi varem ja mitte tühist loba, vaid just häid nõuandeid, kasulikku infot ja/või inspireerivaid lugusid/pilte, sest praegu on minu jaoks sotsiaalmeedia nii palju "prügi" täis, millest ma mitte mingit kasu ei saa, vaid raiskan ainult aega. Teisest küljest tunnen, et mida mul ikka teiega jagada on- täiesti tavaline inimene nagu iga teinegi, kes ei ole mitte millegi poolest halvem või parem. See on ka põhjuseid, miks ma tavaliselt ei ole nt ühiskonna teemadel sõna võtnud, sest 1) see ei läheks mu blogi teemadega kokku ja 2) kes olen mina, et tulla kellegi üle midagi arvama või arvustama? Ühesõnaga tuleb midagi ette võtta ja ma oleks südame põhjast tänulik, kui te mind sellest mudamülkast välja aitaksite ja mulle teada annaksite, millest ma võiks kirjutada (kasvõi mõni lahe lugu mida olen tegelikult enne rääkinud, aga mitte blogis või mõni hea nišš, mis teil minu arust on, aga mille jagamise peale pole ma ise tulnud või mõni teema, mis teid lihtsalt huvitaks või on teil hoopis mõni mure?), ma tean, et enamasti ei viitsita kirjutada, aga see aitaks mind tõesti megamegamega palju, luban et ei hammusta ja üleolev ei ole ka:)
Seniks aga, kuni head mõtted mind leiavad (või mina neid?), jagan teiega oma viimaseid katsetusi, millega ma tegelikult päris rahul olen! Lisaks sellele tahaksin jagada teiega ka uut tõusvat reisiblogi- vapustavalt ilusad pildid ja lahedad jutukesed ja seda kõike teeb meie oma Eesti neiu Kristi, loodan et võtate ta lahkelt oma lugemislisti!
Cheers!  

 Mantel: ema riidekapsit/ Pluus: New Yorker/ Lühikesed püksid: Seppälä/ Põlvikud: New Yorker/ Sukapüksid: sukamaailm.ee/ Saapad: H&M/ Päikeseprillid: New Yorker

No comments

Back to Top