Testin rosena.ee tooteid

Hello!
Umbes kuu aega tagasi avanes mul võimalus tellida rosena.ee paar toodet, mida olen nüüd tublisti katsetanud ja lõpuks ometi saan tulemusi ka teiega jagada! Kuigi rosena.ee lehelt leiab peamiselt dermakosmeetikat ja seda kõigile ehk erinevate nahatüüpidega inimestele (ja ka beebidele), siis mulle jäid silma hoopis kaks veidi teisest kategooriast tooted. 


Maksumus: 13€
Hinne: 9/10
Ma olen ka eelnevalt maininud, et mul on väga kuiv nahk, millega kaasneb just eriti külmemal perioodil ka tugev peanaha sügelus ja kõõma teke, tavaliselt tekib sügelus juba minuteid peale pesuskäiku ning tänu sellele tahaks väga peanahka kreemitada, lisaks hakkas mul mingi hetk tekkima ka kahtlaselt palju kõõma. Seega ootasin ekstra põnevusega ACM kõõmavastase šampooni kasutamist, mida kirjeldatakse kui peanahka sügavpuhastava, niisutava ja mikrofloorat tasakaalustva tootena, mis aitab võidelda kõõmaga ning pärsib selle taasteket. Peale kuu aega šampooni kasutamist on minu arvamus tootest positiivne- mäletan, et eriti peale esimest pesuskäiku olin tulemuse üle väga rõõmus, sest sügelus oli tunduvalt vähenenud. Mõnikord oli sügelust küll rohkem tunda, kuid üldjuhul jäin tootega rahule, eriti arvestades seda, et mulle meeldib pesta (väga) kuuma veega. Kõõma jäi samuti tunduvalt vähemaks ja sellega mul probleeme rohkem esinenud ei ole. Lisaks sellele meeldis mulle šampooni naturaalne lõhn, lugesin kommentaaridest, et enamus kõõmavastased šampoonid ei pidavat vahutama, antud šampoon vahutas kenasti, samuti pesi toode pea kenasti puhtaks. Niiet kellel on mõõduka kõõma ja peanaha kuivusega probleeme, siis soovitan katsetada küll, lihtsalt pidage meeles, et meile kõigile ei saagi samad tooted sobida, seega ärge olge kurjad, kui teie samasid tulemusi ei saa! 

Maksumus: tavahind 48€, soodus 38.40€
Hinne: 5/10 
Teise toote valisin lihtsalt põnevuse pärast, kuna ma ei olnud mitte kunagi ühetegi ripsmeseerumit proovinud, arvustused kõlasid ka kõik positiivselt, seega otsustasin katsetada. Täna öötööle ma toodet igal õhtul ei kasutanud, kuid ülejäänud ajal kuulus ripsemeseerumi kandmine silmalaugudele õhtuse ilutoimingite alla. Toodet on peale kanda väga lihtne, justkui joonistaksid kaasasoleva peenikese pintsliga lainerijoorent, ainult et vedelik on läbipaistvat värvi, seega ei pea lõpptulemuse pärast muretsema. Rosena.ee lehel on kirjas, et toode sisaldab peptiide, mis muudavad ripsmed pikemaks, lopsakamaks ja tumedamaks, et saaksin progressist aru, tegin katse alguses ja lõpus nii värvitud kui värvimata ripsmetest pilti, mida jagan ka teiega. Kuna mul on väga heledad ja tugeva pigmendiga ripsmed, siis kahtlesin väga, kas nad ikka tumedamaks lähevad, mulle tundub, et värvus on kuuga samaks jäänud. Katse alguses pilte tehes avastasin endalegi üllatuseks, et tegelikult on mul päris pikad ripsmed ning seega kahtlesin, kas nad enam pikemaks kasvavad, igapäevaselt ma muutust ei ole tähendanud, kui aga pilte vaadata, siis tunduvad natukene pikemad olevat. Sama oli kirjutatud ka kellegi arvustuses, kus kommenteerija ise ripsmekasvu ei tähendanud, küll märkas seda aga tema ripsmetehnik. Kuna mul otsest vajadust ripsmeid turgutada polnud, siis pole ma ka tulemuses pettunud ja jätkan kindlasti toote kasutamist, küll oleks aga huvitav näha, kuidas mõjub toode neile, kelle ripsmed vajaksid kasvamiseks veidi lisajõudu! Kui keegi on sama toodet kasutanud, siis andke oma tulemusest teada!  



Ja sellised olidki seekordsed tooted, kindlasti soovitan uurida rosena.ee olevaid tooteid neile, kellel on näonahaga probleeme, sest neil tundub palju kasulikke tooteid olevat, kuna ma ise sellelaadseid tooteid ei vajanud, siis ostus minu valik veidi teistsuguseks ja kahjuks ei oska ma ise rohkem kaasa rääkida, küll aga soovin teile julget katsetamist!
Cheers! 

No comments

Back to Top