Retro Wanderlust with Palm & Peak

Hello my lovely peeps!
Vaadates tagasi täna paarile viimasele nädalale, jõudsin ma järeldusele, et praegu on käimas suur muutuste aeg, neid muutusi on nii suuri kui väikeseid, nii minu ümber kui minu mõtetes ja ilmselt tuleb neid muutusi ka blogi osas, millega ma alateadlikult mõndade postituste süsteemide muutmise ja piltide töötlemistega olen juba algust teinud. Kindlasti tuleb neid muutusi veel, sest ma endiselt otsin piltide töötlemiste juures seda oma stiili ning kõik on alles väga katsetamise ja õppimise järgus. Samuti olen viimasel ajal mitmest kohast kuulnud blogijate/influencerite sisutootmise kohta halbu noote, mis on ka mind ennast mõtlema pannud, mida ja miks ma tahan kirjutada, mis kasu on sellest teile ja mis kasu mulle? Need on küsimused millele oskan ma täna vaid ähmaselt vastata, aga ma tean et tahan liikuda pigem kasuliku info juurde ja teile oma kogemusi jagada. 

Nüüd aga tänase teema juurde!
 Juba päris mitu kuud tagasi kirjutas mulle selline tore firma nagu Palm&Peak, kes pakkus mulle koostöö võimalust. Tegemist on firmaga, kes toodab mõnusaid aksessuaare reisisellidele, kus on ühendatud ilu kasulikkuse ja mugavusega, nende lehelt võib leida näiteks laias valikus (selja)kotte, kaabusid, päikeseprille ja kaamera rihmasid. Kuigi tavaliselt olen välismaa firmade osas üsna skeptiline (kui need pole just tuntud nimed), siis seekord mõtlesin, et annan rohelise tule ja niimoodi saadetigi minu poolt väljavalitud toode teele- peale tellimuse esitamist olin üsna kindel, et ega see pakk minuni ei jõua ja oma rahast olen ma ilma jäänud, tegelikkuses jõudsid pakk minuni umbes 20 päeva pärast ja selle ajal jookusul uuriti minu käest mitu korda, kas olen paki kätte saanud. Üks suur positiivne külg nende saadetiste juures on ülemaailmne tasuta shipping, seega ei mingeid skeeme, kus toode maksab saatmisest 3 korda vähem, tõsi, tänu sellele võib toote kohale jõudmine küll veidi aega võtta (15-40 päeva).Samuti lisavad nad väga palju ostjate tehtud pilte oma Instagram kontole (@palmandpeak) , kus saab näha, kuidas asjad tegelikult välja näevad. Lisaks sellele läheb 1 dollar iga ostu pealt World Wildlife Fundile (WWF), mille kaudu aidatakse ohustatud loomaliike, how cool is that?! 

Mina olin alguses kaabu ja seljakoti vahel, kuid kuna kaabu tundus mulle erinevate piltide pealt kahtlselt paksu äärega, siis otsustasin seljakoti kasuks ja olen sellega väga rahul, kott on heast tugevast materjalist ning mugav kanda, nahast pealisrihmade osas olen veel veidi skeptiline, kuna tegemist on suhteliselt pehme materjaliga, aga õnneks on need mõeldud rohkem kaunistustena ja siiani ei ole probleeme tekitanud. Samuti olen saanud palju häid kiidusõnu koti välimuse kohta. Seega, kui keegi tunneb, et soovib samuti midagi vahvat ja omapärast sellelt lehelt soetada, siis kasutades koodi KELLYK15, saate ostudelt -15% alla ning pidage meeles, et shipping on tasuta!
Cheers! 

Coat: Terranova/ Jeans: Seppälä/ Sneakers: Nike/ Backpack: Palm & Peak 
Photos by Olaf
 

1 comment

Back to Top