Autumn's Best Friend

Hello!
Jälle üks raske nädal on läbi saamas ja kuigi ma plaanisin siia palju varem jõuda, siis arvestades asjaolusid on tänanegi saavutus täitsa hea- trenn, töö, päevad täis õppimist ja edukalt läbitud test ning selle tähistamine (mõeldes testile tekivad mul juba judinad üle selja, sest järgmine nädal tuleb hakata valmistuma juba järgmiseks, mis tundub olevat paras pähkel), anyway, üldse mitte sellest ei tahtnud ma täna rääkida.
Tegelikult tahtsin jagada  oma kummikute saagat. Vaadates tänast ilma, siis justkui nagu polekski neid vaja, aga veel mõni nädal tagasi tulin nii mõnigi päev koju, jalad täiesti märjad. Otsides poest aga kiiremas korras kummikuid, siis ausalt öeldes oli valik ikka üsna kesine, sest tahtsin midagi madala säärega ja kitsa tegumoega, mitte tavalisi potikuid. Enamasi polnud neid üldse või siis küsiti nende eest lausa nii palju, et selle eest oleks tavalisi kummikuid 5 paari saanud. Ja siis juhtus ime- läksin viimases lootuses Magaziini, kus oli terve kummikute paradiis ja nii ma endale need punased (mis pildid rohkem oranžid) tegelased välja valisingi, alguses plaanisin küll tumedaid osta, aga punased kummikud on just midagi, millega lahedalt detaile rõhutada,  parimad 10€ mis sellel päeval raiskasin! 
Ma just avastasin, et ma siin ei olegi blogi sünnipäeva maininud, nimelt 5.oktoobril sai just see sama blogike juba 7 aastaseks, täitsa koolilaps valmis kohe! Sellel puhul lükkan kuni oktoobri lõpuni igal nädalal käima ühe uue loosimise, kiiremad saavad osaleda veel ripsmeseerumi loosimises SIIN! Tulge ja jagage oma armastus Instagramis!
Cheers!

Blouse: H&M/ Skirt: Pimkie/ Wellongtons: Magaziin/ Sunglasses: New Yorker/ Watch: Goldtime
Photos by Olaf 

No comments

Back to Top