Autumn Reunion


Hello hello!
Ma olen tagasi! 
Eelmise kuu statistikat tehes avastasin, et jõudsin blogisse ainult 1 korra, 1 korra!
Tegelikult on mul ka mõned (natukene haledad) põhjused. Sügise algusega langes mulle sülle palju põnevaid kohustusi. Alustasin tööl pea 5 kuud kestva koolitusega, kus saab teada jube palju põnevat infot, aga kus peab ka palju palju õppima, seega parimatel päevadel kulub mul selle omandamisele reaalselt tunde ja tunde. Koolitustest edasi rääkides, siis olen ma ka üks nendest õnnelikest, kes sai Promoty Influencer Akadeemiasse, kus meile antakse samuti erinevaid ülesanded, et sotsiaalmeedias paremaks saada. See oli ka viimane tõuge tõmbamaks endale Lightroom, oi oi oi kui raske on mul sellega harjuda, sest olen aastaid kasutanud endale armsaks saanud programme, mis ei ole kohe üldse Lightroomi moodi, aga ma vaikselt õpin (jällegi tunde uurimist ja puurmist) ja juba täna näitan teile oma esimest katsetust, millega ma ise super rahul olen! Ja sellest sügisest käin ma lausa kahes tantsurühmas, ehk iga tund, minut ja sekund on loetud! Ma ausalt proovin ka siia tihedamini sattuda, siiski soovitan teil ka Instagramis silma peal hoida, sest a) varsti on tulemas nii mõnigi loosimine ja b) saate vaadata,mis põnevaid ülesandeid Promotyst meile antakse! 
Kui nüüd aga tänasest outfitist rääkida, siis kogu inspiratsiooni sain sellest pruunist mütsist. Kui ma sellise tegumoega peakatteid esimest korda nägin, olin kindel, et see on jälle üks nendest jubedadest moedetailidest, mis mulle üldse peale ei lähe, ja siin ma olen, kandmas mütsi, mis mulle üldse ei meeldinud, kuid mis nüüd on minu meelest nii ilus ja lahe ja eriline- lihtsalt nii mina! Saladuskatte all võin öelda, et pildil olev kott on tegelikult lihtsalt iludetail, aga ülejäänud outfitiga pidasin terve päeva vastu! Aga nüüd minu esimesi Lightroomiga töödeldud pilte vaatama ja kindlasti andke teada, kuidas meeldis!
Cheers!

Hat: H&M/ Coat: from mom/ Scarf: Seppälä/ Blouse: New Yorker/ Skirt: New Yorker/ Tights: sukamaailm.ee/ Boots: H&M/ Bag: Present from USA. 
Photos by Käthrine 

Hello my lovely readers!
I have been thinking about this for a long time and I finally decided to close the "English" section. Why?- Because writing a blog takes a lot of time, especially the travel posts and English part takes at least half of it (sometimes hours). In one day I found my-self of thinking not enjoying my travels anymore, because I was thinking, how much work I need to do at home or I just didn't want to write, because it took so much time. Also I'm not sure how many there's people, who reads my English texts, I tried to get some feedback, but it was super minimal and didn't give me enough good reasons to continue. 
Why I shouldn't continue only in English- My mother tongue is Estonian and I find that my texts in Estonian are much better, I just can't express my-self fully in English. 
If someone is super sad now, then please let me know, right now I am taking it as a testing period, if I get enough feedback, I will consider to come back with English texts! 
Also I still will continue with English posts in Instagram, so for sure follow me there, trying to get much more active in there and who know, maybe one day will be only in there! 
Hopefully see you soon!
xx
Kelly 

No comments

Back to Top