Kes ütles tasuta raha?

Hello!

Võib-olla on mõni teist märganud, et juba mõnda aega on mu blogi paremal küljel pilt, mis kutsub liituma Bonuswayga. Mina olen Bonuswayga tuttav olnud juba üle aasta ja kindlasti teavad seda ka paljud teised, aga juhul kui keegi mu armsatest lugejatest ei ole selle lehega nii tuttav või vajab meeldetuletust, siis täna räägin sellest veidi lähemalt! 

Niisiis, kui sulle meeldib teha internetioste, siis on Bonusway just õige koht, kus ostude pealt veidi raha tagasi teenida. Kõlab nagu kahtlane koht, mis kindlasti tahab, et sisestaksid ka ise raha ja teeksid kes teab mida veel? Aga tegelikult ei ole, sest võin käsi südamel öelda, et mul on olnud see konto juba üle aasta ja ma ei ole kordagi pidanud sinna ise raha panustama või muudmoodi erilist vaeva nägema!

Milles siis point seisneb? Tegelikult ei milleski muus, kui teha endale bonusway.ee lehel konto (ilma raha ja kolme tilka verd andmata), ning liikuda bonusway kaudu selle poe lingile, kuhu enne niikuinii tahtsid minna, poe lehel toimub shoppamine ja maksmine ikka nii nagu tavaliselt, ainult et nüüd saad oma ostu pealt protsendi tagasi. Loomulikult ei ole Bonusways võimalik iga poe lingile minna, küll on aga esindatud näiteks Aliexpress, Asos, Boohoo, Everything5pounds ja minu eriline lemmik Booking.com. Samuti olenevalt poest teenib raha tagasi erinevate protsentidega. Poe loendid leiab SIIT (PS! Vali ise rippmenüüst, millist sorti poed sind huvitavad!). 

Kuigi ma ei ole suurem asi netishoppaja ning minu internetiostud on pigem Eesti lehtedelt, siis tegelikult olen nelja ostuga (kõik Bookingust) tagasi teeninud 17€, mis arvestades asjaolusid, et ma lihtsalt tegin 2 klõpsu shoppamise puhul rohkem kui tavaliselt, päris märkimisväärne summa. Kindlasti peaks aga meeles pidama, et tagasiteenitud raha ei pruugi Bonusway kontole tulla üleöö, vaid võib veidi aega võtta. Lisaks tuleb meeles pidada, et raha saab välja võtta alles 10€ täitumisel. 

Muideks lisaks sellele on võimalus teenida raha ka oma sõpru Bonuswaysse kutsudes, lihtsalt jaga linki, (see on igal kasutajal personaalne),  mille kaudu loob sinu sõber endale konto ja saad 4€ iga Bonuswayga liitunud sõbra eest, (sõber peab olema kogunud ka vähemalt 1€ boonust). Kui aga liitud sõbralingiga, teenid 6€ boonust. Ma ise ei ole neid küll neid katsetanud, aga kõlab vahvalt! 

Miks ma seda praegu aga kõike kirjutan? Nimelt on loodud Bonswaysse ka parterprogramm, mis on pigem mõeldud blogijatele, sisuloojatele jne. Mõte on lihtne, jagan teiega linki, mille kaudu saate Bonuswayga liitunuda (jällegi ilma krediitkaardi numbreid, paremat kätt või esimest last andmata) ning mina teenin kahe aasta jookusul teie ostude pealt oma osa, ilma, et ma teie boonuse summat kuidagi mõjutaks. Et kõik oleks aus ja läbinähtav, siis annan teile ise valida kas ja kuidas te Bonuswayga liituda tahate, kui te minu lingi kaudu liituda ei soovi, siis vähemasti igaüks, kes tellib tooteid või broneerib majutust kasvõi natukenegi just interneti teel võiks Bonuswayga liituda, asualt sellest ainult võidate!

Tavaline liitumisviis: SIIN 
Liitumine minu lingi kaudu: SIIN 

Ja et kõik oleks ikka selge, kuidas Bonusway töötab, lisasin juurde väga kerge ja arusaadava video!
Cheers!



///

PS! Sorry my English texts reading followers, as this post is about one page, which is in Estonian and all about promoting it (in fair way), then I feel that there is no point to write about it in English!
I will be back soon for you!
Cheers!

No comments

Back to Top