A Day in Prague

CLICK "HERE" FOR ENGLISH VERSION 

Tere tulemast Tšehhi!
Esimene nädal on nüüdseks küllaltki edukalt läbi saanud ja kui ma kunagi peaksin ka oma tuppa interneti saama (sest siin käivad asjad kaabli kaudu), siis on mul teile varuks ka paar videot, mis loodetavasti panevad põhja mu iganädalastele Eramuse vlogidele. Reedel käisime päevasel reisikesel Prahas, mille pilte ma teile täna näitan, kindlasti ei jää see viimaseks reisiks sinna, sest Ustist on Prahasse kulub ronginga sõites umbes tunnike, seega jagan reisinippe mõni teine kord, siis kui ma juba vähe targem olen.
Mina saadan esimesed päikesekiired aga teie poole teele ja proovin neid ka ise nautida, sest varsti peaks see kole külm ka meieni jõudma!
Cheers! 


Welcome to Czech Republic!
The first week is over and if I ever will get a internet to my room (they have a weird cable system in here), then I’d like to share some videos, which hopefully will help to start to make my every week Eramsus vlogs. On last Friday we had a day trip to Prague, which photos I will show you today, for sure it won’t be the last trip to there because from Usti to Prague it takes only an hour to go there by train. So I will share tips about Prague in some other day.
Have a sunny Monday, at least I will try to enjoy it, because I heard that next week should be colder again. 
Cheers!

No comments

Back to Top