My new favourite...

Heyhey! Finally it’s time to come back to blog instead of writing my course work, which period was actually very short but very intensive!
Usually I don’t speak about products and also I’m avoiding these kind of post in other blogs, too. But never say never, so today I just need to show you something! It’s my new favourite: Golden Rose Kissingproof liquid lipstick. I find out about these products in... ofc Turkey, when I lean it from my friend. I really liked that fancy and so pretty purple colour so I desided to buy it for my-self, too, but when I went to shop I also needed to but the bright red one for my performances! As the name says, it is long lasting lipstick, which also stays on after a couple of romantic kisses. ;)
///
 Heihei! Lõpuks on aeg kursusetöö kirjutamise lainelt, mis ausalt öeldes oli tegelikult puhtalt mu oma laiskuse tõttu väga lühike, kuid väga intensiivne, tulla tagasi blogi kirjutamise lainele!
Kuigi tavaliselt ma tooteid ei tutvusta ning tihtipeale eiran sellelaadsed postitused ka teiste blogides, siis tänast toodet ma lihtsalt pean teile näitama! Tegemist on Golden Rose kissingproof vedelate huulepulkadega. Mina tutvusin ja ka soetasin need tooted üllatus-üllatus Türgist, kui ma juhuslikult sealselt sõbrannalt lillat huulepulka laenasin ning mulle hakkas see nii meeldima, et ostustasin ka ise selle jahile minna ning tulin poest lausa kahe tootega välja, sest peale popi ja megailusa lilla oli mul ka esinemiste jaoks kärtspunast värvi vaja! Nagu nimigi ütleb, on tegemist kaua kestvate vedelate huulepulkadega, mis peab ka paarile kirglikule musile vastu.
Positive sides:
*It is really long lasting lipstick, for sure it’s not a problem to have dinner and few drinks without refreshing!
*The colours are bright, covers well and they dry quicly, which makes possible the kissingproof effect.
*Beside bright red and dark purple colour there’s also 10 different tones, for example nude and bright pink. 
///Plussid:
*Toode püsib huultel küllatki kaua, näitks ühe korraliku õhtusöögi koos mõne kokteiliga.
*Värvid on erksad, katavad hästi ning toode kuivab huultel kiiresti, mis teebki nö kissingproof efekti võimalikuks.
* Lisaks erepunasele ja tumelillale toonile on saada veel 10 erinevat tooni, nende hulgas nii erinevaid pruune kui roosasid toone.
Negative sides:
*The package looks like lipgloss , which for me was very confusing, also it has the same brush as lipglosses has, so in the first it was a bit strange to color with it.
*This product makes the lips more dry than the normal lipsticks, I guess it is one of the main minuses of these kind of products.
*It is quite easy to remove it with make-up removal products but with water and soap it is much harder. 
///
Miinused:
*Pakend näeb välja pigem huuleläike moodi, mis mind esimesel korral väga segadusse ajas ning pintsli osaga (nagu on huuleläigetel) huulepulga peale kandmine on alguses veidi harjumatu.
*Samuti muutuvad huuled värvi kandmise ajal tavalisest huulepulgast veidi kuivemaks, mis on vist iga sellise toote üks peamiseid miinuseid.
*Selgeks on saanud ka see, et kuigi värv  tuleb meigieemaldus toodetega kergelt maha, siis vee ja seebiga on olukord hoopis teistsugune. 
I hope that you liked this post, so if you think that I should make these kind of reviews more, then let me know! Cheers! 
///
Loodan, et teile see postitus meeldis ning kui arvate, et võiksin ka teinekord mõnda oma lemmikut jagada, siis andke mulle lahkesti teada! Cheers!

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Purple colour: 05
Red colour : 09
More: www.goldenrose.com

No comments

Back to Top