My First Bloggers Event

A couple of weeks ago I got an email, which I didn't expect to get. After almost five years of blogging I got my very first invitation to my very first bloggers event! It was a talented Estonian designer KÄT's (Kätlin Kikkas) and Samsung's "How to Combine Minimalist Outfits and Accessories" workshop. Also there was a presentation of KÄT's and leather and bag designer Kadi Kruus' super cute bag "Inspired by Galaxy". By the way I met with KÄT's collection totally randomly already a couple of days earlier in fashion show of Antonius where I was a model in Estonian desinger Marit Nõmmik's collection "Mano" which I also posted in Instagram
The event was in KÄT's studio in Telliskivi, which is one of my favourite places in Tallinn. Unless the weather was rainy and grey the studio was very lovely. There were some well-known Estonian bloggers, but I must admit that the only one who I know and whose blog I read was Marili. Mine expressions of that event were different. It was weird if someone asked my blog name, because I'm used to talk about my blog only with my friends and even then I don't use my blog name, but I was so nice to be there with all those bloggers. Also it was so funny for me to watch all those people to take a lot of photos of everything, now I know what my friends feels when I do the same, especially while I'm travelling. Also I felt a bit sad because I knew that probably I will never have those clothes in my wardrobe, unless I don't find a tree of money or free plane tickets which could help me to save some money. Also I missed my friends, because in these occasions when the room is full of strange people I'm usually very shy and quiet, maybe in better cases I can give some shy smiles. So it could be nice to share the event with some friends.
But the event was very lovely and I'm so so so grateful that I had a chance to took a part of it!
Thank you so much!
///
Ühel päeval potsatas mu meilile kiri, mis oli minu jaoks täielik üllatus. Peale pea viit aastat blogimist kutsuti mind mu elu esimesele blogijate üritusele, kohe päris kutsega ja puha! Tegemist oli andeka moedisaineri KÄTi (Kätlin Kikkas) ja Samsungi "Kuidas kombineerida minimalistlikku riietust ja aksessuaare" workshopiga. Lisaks tutvustati üritusel KÄTi ning naha- ja kotidisainer Kadri Kruusi koostööna valminud imenunnut kotti "inspired by Galaxy". Muideks tutvusin ma juhuslikult KÄTi kollektsiooniga juba varasemalt Antoniuse Moeetendusel Tartus, kus mul õnnestus üle pika aja olla modelliks Marit Nõmmiku "Mano" kollektsioonis, mida kajastasin ka Instagramis
Üritus toimus imearmsas KÄTi stuudios Telliskivis, kuigi ilm pööras paar minutit enne ürituse algust ikka väga halliks ning vihmaseks, siis stuudios oli väga hubane olla. Kohal oli nii mõnigi tuntud blogija, kuid pean tunnistama, et ainuke kelle blogi ma ise jägin ning kelle nime ma kindlalt teadsin oli Marili. Muljed mu esimest blogijate üritusest on vastakad. Kuidagi nii harjumatu oli, kui keegi küsis mu blogi nime, sest pigem olen sellest rääkinud vaid sõprade seas ning siis ka ilma nimeta, samas oli ikka väga uhke tunne küll kõigi nende blogijatega seal koos olla. Samuti pakkus mulle nalja see, et kõik käisid pidevalt kaameratega ringi ning tegid kõikvõimalikest asjadest pilti, nüüd ma saan aru, miks mu sõbrad on mõnikord mu lõputust detailide pildistamisest, eriti reisidel, väheke tüdinenud. Kahju oli sellest, et arvatavasti ei jõua mitte ükski kena KÄTi riideese mu enda kapikesse, kui ma kuskilt just rahapuud või tasuta lennukipileteid ei leia, mis aitaks mul reisimise pealt kokku hoida. Kindlasti oleks õhtu veel lõbusmaks teinud ka mõni hea ja tore sõbranna, sest sellistel puhkudel, kus ma tavaliselt kedagi ei tea, kipub minus esile tulema see väga vaikne ja häbelik Kelly, kes võib tunde oma suud kinni hoida ja parimal juhul vaid häbelikult naeratada. 
Siiski oli üritus väga armas ja ma olen lihtsalt nii nii nii tänulik, et mulle anti võimalus sellest osa võtta! Suur aitäh! 
PS! The article (in Estonian) and more photos you can find from HERE
///
PS! Artikli ja rohkem pilte leiate SIIT!

Jumpsuit: Kotton (Turkey)/ Jacket: New Yorker/ Sneakers: LC Waikiki (Turkey)/ Brooch: Kuma Design/ Bracelet: Gift 
Photos by Kalev Lilleorg 

No comments

Back to Top