Pink Port

Hello!
Üle pika pika aja natukene ilu- ja reisivälist juttu (pilte) ka, tegelikul olen sedasorti nö moe postitusi päris kaua taga igatsenud, seega tahangi vaikselt tagasi tulla ka sellise teemaliste postitustega, kus saan teha rohkem life update ja lihtsalt mõnusalt juttu ajada. 

Seekord on mulle näidata aga midagi erilist- aeg on igasuviseks päris fotograafi poolt tehtud piltideks. Sellel aastal olin aga eriti kaval, sest pettumuse vältimiseks andsin oma sõpradele minu sünnipäevaks vihjeid, mida kingiks saada tahan- üks nendest oli mõne fotograafi kinkekaart (hint ka tulevasteks aastateks), et asi oleks veelgi lihtsam lisasin juurde ka mõndade fotograafide nimed, kes mulle silma on jäänud. Üheks neist on Georg-Sander Männik aka Ground Pictures (vaata ka Instagrami) ja mul on ülimalt hea meel, et just tema juurde sattusin, sest vaatamata üsna külmale ja tuulisele pildistamispäevale olen ma piltidega super super rahul ja sain meie jutuajamisest juurde ka motivatsiooni piltide töötlemiseks, kuna ma olen kohutavalt enesekriitiline ja ma pole tavaliselt kunagi oma töötlustega rahul (antud pildid on ikka tehtud ja töödeldud fotograafi poolt). 
Saladuskatte all võin öelda, et veel teinegi postitus on samast fotosessist tulemas, seega lasen teid nüüd esimesi pilte uudistama!
Cheers!
  

Topp: H&M/ Püksid: Lindex/ Kingad: NS King/ Käekell: GoldTime (Skagen)/ Käevõru: OLLA ehe

No comments

Back to Top