Big News!

Finally I have all my documents and plane tickets, so now I can tell you some big news! I'm going on Monday to TURKEY for FOUR MONTHS! Yes, to Turkey for four months! I'm so excited and I have some thoughts how to share this trip with you, but it takes some time!
Some of you already had answered to my questions which are on the right side. I really like to know some things about you and how you think about my blog. Don't worry, everything is anonymous, I won't see any names, usernames, mails etc. So it would be great if you'd answered all these questions! I really appreciate it! And of course if  you want to add something, then write to me or write a comment ;)!
And little bit about my outfit. Today I would like to bring out headband. I remember that about 10 years ago headbands were quite popular. So when I noticed some girls in the street who wore headband, I was quite surprised (sry, I have no idea when what is in or out), I just knew I want this, too!
And now I have two headbands, yay! 

Lõpuks ometi on kõik dokumendid korras ning lennupiletid ostetud, seega saan tuua ka teieni põhjuse, millest olen pea aasta juba teile rääkida tahtnud ning mis loodetavasti ka blogimisele motivatsiooni juurde annab. Ma sõidan NELJAKS KUUKS TÜRKI, jep, lugesite õigesti, juba esmaspäeval istun lennukisse ja jätan kodumaaga mõneks ajaks hüvasti. Kindlasti tahan kogu sealse elu ka teieni tuua, paar mõtet on, et kuidas ja mis, aga sellest õige pea! 
Tublimad teist on juba täitnud minu väikese küsitluse, mille võib leida blogi paremast äärest. Nii huvitav on teada saada, kes seda blogikest külastavd ja mida te üldse selle eksisteerimisest arvate. Kõik on anonüümne, mina teie nimesid, kasutajaid, emaile vms ei näe, seega olen väga tänulik kui te vastaksite kõigile küsimustele! Kes soovib midagi juurde lisada võib julgelt mulle kirjutada või kommentaari jätta! 
Tänasest outfititist tõstan esile oma sinepikarva peapaela. Peapaelu mäletan rohkem kümne aasta tagusest ajast ning kui neid mõni aeg linnapildis tähele hakkasin panema (sest sry, mul pole halli aimugi millal nad uuesti moodi tulid või kas nad üldse on moes) siis tabas mind naljaks tunne, mis oli põimunud sooja äratundimsrõõmuga ning teadmisega, et pean endale ka kuskilt ühe sellise hankima! Kokkuvõttes hankisin ühe asemel kaks ja mõlemad veel soodushinnaga, jee! 

Headband: Seppälä/ Necklace: Pull and Bear/ Sweater: Second-hand/ Top: New Yorker/
Leggings: Tally Weijl (bought from Italy)/ Boots: Catmandoo
Photos by Maarit

1 comment

  1. Love your headband! Gorgeous colour!
    ♥♥♥
    Jeanne
    http://www.fashionmusingsdiary.com

    ReplyDelete

Back to Top