Värvilised suvekuulutajad

Hello! 
Kui eelmises postituses tegin juttu www.40den.ee inglite poolt saadetud lahedast ja mugavast pesust, siis seekord näitan teile hoopis detaile, mis torkavad vägagi silma ehk juttu tuleb sokkidest! Ja mitte tavlisest sokkidest, vaid tõelisest suvekuulutajatest! 

Alates sellest ajast, kui panin kokku oma esimesed outfitid, on mulle väga meeldinud mängida detailidega, olgu selleks siis erinevad ehted, vöö, kott vms. Detailidega saab teha uskumatult palju, nt rõhutada riideeseme pidulikkust või just muuta seda rohkem casual vormi. Ketsiga käimiseks on üheks lahedaks detailiks värvilised või huvitava mustriga sokid, mida tänapäeval leiab paljudest kohtadest. Minu seekordsed väljavalitud kuuluvad Pompea brändile. 


Neile, kes on tavalise valge soki armastajad ja tahavad hoida pigem madalamat profiili, sobivad ideaalselt paari värvilise triibuga sokid. Mul on selle sarnaseid kapis lausa kolm paari- turvaline ja tagasihoidlik lahendus väikese vimpka viskamiseks. Lisaks tuletab meelde mõnusat 80date/90date vibe, mis viimastel aastatel eriti popp ja noortepärane olnud. Lisaks on just nendel sokkidel on topelt talla ja kanna osa, mis teeb nende kandmise kuidagi eriti pehmeks ja ilmselt pikendab ka sokkide eluiga!  


Seevastu on olemas aga ka palju julgemaid lahendusi, näiteks neoonvärvi sokid, mis on kindlasti ideaalsed pilgupüüdjad. Piisab täiesti tavalisest ühevärvilisest outfitist ning erksavärvilised sokkidest ning ongi pilkupüüdev välimus saavutatud. Just nende samade sokkidega tähistasin see aasta jaanipäeva- kus kandsin mõnust kombot tumedatest dressidest ja värvilistest sokkides, lisades aktsenti ka roosa silmameigiga- lihtne ja mugav aga efektne! 


Need neoonrohelised/kollased sokid valisin teadlikult aga hoopis töösokkideks, kuna see värv läheb kokku ideaalselt kiirabivormiga. Suureks plussiks on kõrge säär, mis kaitseb nahka vabal ajal pika rohu/putukate eest, kuid tööl ka muude esinevate ohtudega. Kuna tegemist on ka selle suve populaarse värviga, siis võimalik, et kasutan neid ka igapäevaste outfitide erilisemaks tegemiseks!
 PS! Samasuguseid isendeid on ka oranži värvitoonis saada! 

Soovin teile lustlikku katsetamist ja mõnusat sokkide kandmist! 
Cheers! 

No comments

Back to Top