Peidetud mugavus

Hello!
Long time no see... again. Aga siin ma olen, et tuua teieni oma elu esimesed korralikud pesupildid. Kuigi aastate jooksul olen õppinud oma keha enam-vähem armastama, oli selline ettevõtmine siiski paras julgustükk ja nö endale otsa vaatamine- ausalt öeldes uskumatult aus ja vabastav kogemus, kui kogu materjal (ehk ka nö koledad pildid) läbi vaadata- ei olegi kõik nii sile ja lame nagu arvata võiks. Aga võib-olla just seepärast on mul kuidagi eriti hea meel ka selle üle, et kolm nädalat tagasi võtsin vastu challenge teha 6 nädalat treeningkava järgi trenni, et oma keha toonuses hoida ja võhma kasvatada. Kolm nädalat done, kolm nädalat to go- ausalt öeldes arvestades seda kui väga ma varem füüsilisi harjutusi vihkasin, olen enda üle väga uhke! 


Viimasel ajal on aga mu moemeel kuidagi eriti muutlik- ühel päeval tahan kanda hõljuvat suvekleiti ja tunda ennast kui haldjas, teisel hetkel aga tahaks olla spordiriietes ja selline fit välja näha. Siin tulebki mängu 40den.ee inglite poolt saadetud üübercool Fila (sport) pesu, millele ma tegelikult juba ammu silma peale panin. Täpselt selline valik, mida laisal (või siis hoopis sportlikul) päeval endale selga tõmmata, aga millega ka hea välja näha- oh kuidas ma armastan selliseid riideesemeid! Nagu mu täditütar mu riietusstiili kohta ütles- näeb välja cool ja tundub ebamugav, aga tegelikult riided seljas mõnusad ja mugavad. Just samad (kiidu)sõnad on mul nende kahe komplekti kohta!


Kui nüüd mugavusest lähemalt rääkida, siis minu meelest teeb suure töö ära muidugi puuvillane kangas, mis olgem ausad, on pesu puhul üks kõige kehasõbralikumaid materjale üldse- laseb kehal hingata ja on naha vastu hell. Eriti hästi on seda tunda sellise leitsakuga, millega meid hetkel õnnistatud on. Mugavust lisab juurde ka disain, mis näeb välja küll lihtne, aga see-eest kaunis. Nagu öeldakse- lihtsuses peitub võlu! Oma kurvide tõttu ma ülemise osaga päris hoogsasse trenni ei läheks, aga mõnel matakarajal või metsateel topi või mõnusa kleidi all kanna(ksi)n küll. 


Oeh, ma südamest loodan, et kõik, kes te siia olete sattunud armastate oma keha ja hinge või vähemalt olete selle poole teel. Ja ärgem unustagem, et on täiesti okei vahepeal natuke kassida ja ennast mitte nii hästi tunda! 

Cheers ilusale pesule, enesearmastusele ja kaunitele (igas suuruses) kehadele!

No comments

Back to Top