UPDATE

Hello!
Lõpuks ometi üks outifit postitus üle pika pika pika aja (mulle tundub, et sedasorti lause on juba kõikide mu viimaste postituste sissejuhatuseks, aga see on nii tõsi!). Üks suur põhjus, miks siia aina vähem ilmub outfiti postitusi on tegelikult seotud piltide töötlemisega. See on minu jaoks lihtsalt selline struggle!!! Kuidagi nii palju lihtsam on töödelda 1-2 pilti Instagrami kui 5-7 pilti blogi jaoks, mis peaks kõik veel omavahel kokku ka sobituma. Kuigi nende piltidega oli mõnusalt lihtne, siis näiteks ei saanudki ma ühe fotosessiooni pilte selliseks nagu tahtsin (puhas töötluse struggle) ja nii jäidki pildid nii siia kui Instagrami postitamata. Lihtsalt mõnikord on see selline peavalu, et ainuke mida ma saavutan on raisatud aeg ja paha tuju.

Küll aga olen ma väga rahul selle fotosessi piltidega. Ma olen juba nii kaua oodanud, et kanda oma uusi kevad-suviseid riideid ja neid outfitte ka siin jagada! Muideks enamuse olen skoorinud yaga.ee-st, juhhuuu karantiin ja minu sisemine interneti shopahoolik! See hall T-särk on mu üks hilisemaid võite, lihtsalt vaadake kui meedikule omane see on, idekas! 


Samuti tahtsin uhkustada oma ülilahedate sünnipäeva kinkidega! Esiteks minu uhiuus ja üliäge rebase kujutisega Emma Lepperamanni seljakott! Mu parimal sõbrannal on täpselt samasugune siili kujutisega isend (kutsume teda hellitavalt Jaaniks), nüüd sai ka tema parima sõbra rebase näol, kellel nimeks on üllatus, üllatus- Rein. See seljakott on reaalselt üks kõige mugavamaid kotte, mida ma oma elus kandud olen, nii nii õnnelik selle üle!

Teisi kingitusi pole küll otseselt piltidel näha, aga sellel aastal võtsin vastu otsuse ennast meigi valdkonnas ennast veidi harida. Lasin endale kinkida veidi mineraalkosmeetikat ja korralikud meigipintslid (PS! ülihea nipp kui tahad saada asjalikke kingitusi: ütle sõpradele otse mida tahad, nii on neid kingi mõtlemise vaev väiksem ja ise pole pärast pettunud). Kuna oma eelnevas meigirutiinis kasutasin põhja tegemiseks vaid bronzerit ja highlighterit ja kogu meigi sain tehtud 3 pintsliga (aasta ilublogija), siis võite ette kujutada kui palju jonnimist ja segadust minus uue meigirutiini omaks võtmine tekitas. Tollel päeval enne pildistamisest käisimegi sõbrannaga põhitõed üle ja sain oma uute meigiasjadega rohkem tuttavaks. Pikk tee on veel minna, aga ma olen väga tänulik, et sõbranna alla ei andud ja edukalt saime koos essa meigi tehtud! Aitäh!!! Hahahha meigipintslitega seoses- kuna osad pintslid olid puudu, siis arvasin et olen hullult kaval kui tellin need odavamalt instenetist. Jokes on me, sest hiljem selgus, et tegemist oli USA lehega, ehk koos tollimaksude ja paki toomisega koju maksin mõnusalt hoopis juurde, vähemalt on ülimõnusad pintslid (#ecotools)! 

Oh, ma olen nii elevil, sest mul juba mitu kleiti ja outfitti soolas, mida tahaks siin ka jagada!
Seniks aga cheers ja nautige päikest! 



 T-särk: yaga.ee/ Teksad: yaga.ee (Reserved)/ Ketsid: Sportand (Nike)/ Peavõru: H&M/ Käekell: Goldtime (Skagen)/ Sõrmus: Seco/ Seljakott: Emma Lepperman 

2 comments

  1. Täiega mõnusad pildid! See seljakott ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh!
      See seljakott on lihstalt mu lemmik!!!

      -K

      Delete

Back to Top