Minu uus reisikaaslane

Hello!
 Täna viin teid värvide maailma, aga mitte lihtsalt värvide maailma vaid värviliste kohvrite maailma! Mis võiks olla reiside puhul veel tüütum, kui see, et keegi võtab nt lennujaama saabuvate reiside lindilt su kohvri (kogemata) ja kõnnib sellega keset ööd minema? Just täpselt juhtus minuga niimoodi paar aastat tagasi, kui olin just saabunud Kreekasse, et veeta seal järgmised 4 kuud (esimene vlog Kreekast koos kohvri müsteeriumiga leiab SIIT). 


Niisiis olin väga õnnelik kui Reisisemu võttis minuga ühendust ja pakkus mulle võimaluse valida välja omale meelepärane reisikohver nende suurest ja värvikirevast valikust, kus leidub nii tagasihoidlike kui ka silmatorkavaid variante! Siinkohal peab paika reegel, et naistele ei tasu liiga palju ilusaid esemeid korraga näidata. Kui esimese hooga olin välja valinud 10 kohvrit ja teise ringiga jäi alles neli, siis edasi oli juba palju raskem otsustada, sest ma oleks tahtnud nii tumeroosat, heleroosat, mündirohelist kui ka kollast kohvrit. Aga see polnud veel kõik, ka mustri osas tuli valikud teha. Peale mitu tundi vaagimist ja sõprade/perega nõupidamist ostus minu valikuks just see kollane iludus!
 
Miks osutus minu valikuks just käsipagas? Kuna aastatega olen õppinud oma reisikotte üsna kergelt pakkima, siis tihti reisingi vaid käispagasi kategooriasse kuuluvate kottidega. Kohvrit mul varasemalt sellises suuruses pole olnud, kuigi nii mõnigikord olen mõelnud, et ilmselt oleks elu käsipagasi suuruses kohvriga palju kergem. Näiteks kui kott õlal on nii raske, et kohe kisub terve keha viltu, sellega seoses meenub mulle kohe see Itaalia reis, mil Veronat külastasin, siiamaani mäletan, kuidas õlg pidi otsast kukkuma, sest nii raske oli kotti tassida. Seega oli vähemalt suuruse osas otsust üsna lihtne teha. Peale välismaale reisimise, saan seda kohvrit edukalt ka siseriiklikes väljasõitudeks ja lapsepõlvekodu külastamiseks kasutada- hoidke alt SPA reisid ja vanaema toiduvarud!



Peale tellimist jõudis kohver minuni väga kiiresti kulleri näol ja minu uus reisikaaslane oli just täpselt selline nagu ette kujutasin-, kerge, nelja kenasti liikuva rattaga (hello kerge liikumine lennujaamas), väljast erksavärviline ja tugev (tegemist on ABS Plus plastiku+ sisseehitatud duralumiiniumraami kooslusega), seest ruumikas, kahe eraldi  sahtli ja kinnitusrihmadega. Lisaks sellele on tootja lubanud, et kohvri välismaterjal on vee- ja kriimustuskindel ning seda lihtne puhastada. Oma kollase kohvri näol saan selle kindlasti tulevikus järele katsetada. Kohvril on ka kahetasandiline teleskoopkäepide, mis võimaldab seda ka enda taga vedada ning lukk kaitseks uudishimulike näpukeste eest.

 Niisiis olen mina hetkel oma uue reisikohvriga väga rahul. Seda, mis põnevaid seiklusi me koos vastu võtame ja kuidas nendele vastu peame, näitab ainult aeg!
 Cheers!



PS! Kindlasti jälgige kohvri soetamisel selle suuruseid, kui ostate kohvri lendamise eesmärgil, siis lähtuge nende lennufirmade kohvrite suurustest, kellega enim reisite. Hea spikri käsipagasite kohta leiab SIIT.

 PS2! Kuni märtsi keskpaigani toimub Reisisemu lehel kampaania, kus ostes ükskõik millise kohvri on võimalus võita nädalane reis Türki koos 5 tärni hotelli majutusega!
Palun mulle ka üks selline reis!

1 comment

Back to Top