2019- lemmik outfitid

Hello!
Käes on viimane päev sellel aastal ja kuigi mul on varuks ka aastat kokkuvõttev postitus, siis seekord tahtsin üle mitme aasta teha (viimane neist oli aastal 2016) lisaks lemmikoutfitide postitust. 
Here we go!

Need pildid on kindlasti ühed mu selle aasta kõige lemmikumad (haha, tegelikult kõik järgnevad pildid on). Ma lihtsalt nii väga ootasin ja tahtsin mõnusaid lumiseid pilte ja need kukkusid välja palju paremad kui ma oleks oodata osanud. Parim skoorimine talvel oli kindlasti see fake kasukas, mis sobib hästi kokku minu pöörase armastusega rebaste vastu. Just love it!
PS! Vaadake neid saapaid :'D


Kuna sellel aastal oli mul üsna vähe vaba aega, siis avastasin shoppamiste hetkel ennast pigem just Yaga.ee keskkonnast, kust leidsin ka selle mõnusa suvise kleidi, mis sobis imeliselt suvisesse Kadrioru parki. Tõeline romantika tekitaja.


Kui suurema osa oma teismelise east eelistasin ma peaaegu alati kontsi tennistele või tossudele, siis paar viimast aastat olen täielik madalate jalanõude hull (eriti Nikede oma). Need üliarmsad Niked on minu uued nunnud, mis ootavad juba kannatamatult uusi suviseid seiklusi. Ja ärgem unustagem mu teksatagi hullust, sellel aastal soetasin jällegi just Yaga.ee-st ka pikema ja paksema variandi, mis oli kindlasti minu selle sügise lemmik riideese. 


See kübar- täielik selle suve hitt ja ilmselt üks parimaid suveniire, mida ma endale kuskilt reisilt ostnud olen. Enne koju toomist suutsin ma selle Odessas isegi ühe korra ära kaotada ja kas me sõitsime 5 km taksoga tagasi kesklinna, et see nunnu ära tuua- jah.


Viimane outfit ja lemmikpilt on aga suvisest fotsessist, kus kandsin oma vaieldamatult lemmikut kleiti kevadest, mille leidsin Riisaikelist. Just selline kleit, mida saab kanda nii casual kui ka poolpidulikkus võtmes!


Mul on hea meel tõdeda, et pooled mu uued lemmikud on minuni teise ringiga jõudnud.
Keskkonna säästliku meelt uueks aastaks!
Cheers!

No comments

Back to Top