GINGER

Hello!
Ma pole nii kaua ühtegi korraliku outfiti postitust teinud ja lihtsalt siin pläkutamas käinud. Ausalt öeldes on seda ka praegugi veidi raske teha, kuna ma plaanisin siia postitusse rohkem pilte panna. Hoolimata lahedast ideest kasutada ära ehitusjärgus oleva sauna kiletatud seina ei olnud ma enamus piltide puhul oma töötlusega rahul, mis tegelikult on tõeline struggle ja rikub üsna palju mu tuju. Aga ma tahtsin teile tuvustada oma uut ja kõnekat CAPS LOCKI pusa, niisiis peate leppima vaid paari pildiga, mis sobib hästi kokku pusa minimalistliku konspetsiooniga.

Tegelikult meeldivad mulle sellised väljandusrikkad riideesemed väga ja kui ma mõtlesin, millist teksti ma kanda tahaks, siis sõna GINGER tegi mul südame soojaks. Punapea olen ma olnud ju kogu elu. Kui nooremana pigem vihkasin oma heledaid ripsmeid, sest minu meelest andsid need mulle koos mu siniste silmadega sea välimuse, ja taunisin oma tederetähne, sest teistel neid ei olnud ja päkest võttes tõmbus nende nahk jumekaks mitte punaseks ja valulikuks nagu minul, siis täna olen ma sellise erilise välimuse üle väga õnnelik ja tänulik. Ma armastan oma juukseid, oma tedretähne ja searipsmeid ja isegi oma nahka, mis endiselt liiga ruttu ära põleb ja kohe üldse mitte jumekaks ei lähe. Ma ei eirine mitte ainult suuremal hulgal populatsioonist, vaid näiteks ka oma perekonnast, kus olen ainuke punapea- unicorn (mitte must lammas) nagu armastan mõelda. 


Naljaks, kuidas üks sõna võib nii palju tähendada. Kuidas selles võib olla nii palju tähendusi, näiteks  valu ja vihkamine kuid ka julgus, tänulikkus ja armastus ning kuidas siis kõik need tähendused moodustavad ühe ilusa loo sellest, kuidas üks ginger enda välimust amastama õppis, ausalt mulle meeldivad isegi gingerite kohta käivad naljad. Neid mõtteid mõlgutades kannan oma uut pusa veelgi suurema uhkusega ja tähelepanuga, nii nagu üks unicorn seda tegema on harjunud! 

Mis on sinu sõna? 

PS! Kuni 27.10 on käimas nii minu kui Caps Locki Instargarmi lehel loosid, kus võid võita ka endale pusa oma võimsa sõnaga!
Cheers!

No comments

Back to Top