Testin: Linea Natura 2

Hello!
Võites suvel Eesti Blogiauhinade ilu-ja moeblogide kategoorias III koha, sain Linea Shopi kinkekaardi, tänu millele sain proovida enda jaoks uusi tooteid. Peale kuuajast katsetamist toongi teieni just need Linea Natura tooted, mis mulle eriti silma jäid. Olen kirjutanud ka korra varem Linea Natura toodetest ja võin öelda, et aastaga on olen neid tooteid hoopis teise pilguga vaatama õppinud!


Linea Natura tooted on pärit Struttura brändist. Tegemist on väikese Itaalia perefirmaga, kus pannakse rõhku iga toote parimale kvaliteedile ja midagi ei toodeta massiliselt lattu seisma. Juuksehooldusvahendid on kvaliteetsed ning on abiks erinevate probleemide korral nt juuste väljalangemine, tundlik peanahk ja aeglane juustekasv. Tooted ei ole testitud loomade peal.

Linea shop on saanud alguse kahe õe armastusest hoolitseda oma juuste eest võimalikult hästi. Proovides esmakordselt  Linea Natura tooteid tabas neid wow efekt. Enda juuste ideaalselt puhaste, hoolitsetud ja imepehmetena hoidmiseks pöörduti Itaalia tootjast perefirma poole, käidi tootmist koha peal vaatamas ja kvaliteedis veendumas ning alustati juuksetoodete turustamist Eestis. Kui algul oli eesmärk tuua tooteid Eestisse enda ja lähima tutvusringkonna vajadusteks, siis kuuldused imelistest toodetest levisid orgaaniliselt kiiresti ning nõudlus toodete järele kasvas. Nii sündiski Reenuks OÜ, mis on Linea Shopi taga. Linea Shopi sooviks ja eesmärgiks on pakkuda looduslikke ja võimalikult puhtaid juuste- ja nahahooldustooteid. Lisaks puhtusele peavad nad oluliseks, et tooted tõeliselt enda eesmärki täidaksid.  Kõik nende tooted on 100% toodetud Itaalias ja ainult Euroopa parimate standardite järgi.

Minu juuksed: pikad, sirged, rasked, otsad värvitud, peanahk kuiv



Linaseemneõli šampoon
Maksumus: 16.90€
Hinne: 8/10 


Šampooni spetsiaalne koostis on mõeldud taastama kuivi ja keemiliselt töödeldud juukseid. Aktiivsed komponendid uuendavad juuksekarva pinda ja seejärel taastavad töötlemise (blondeerimine, värvimine, värvieemaldus jm) tagajärjel tekkinud kahjustused. Linaseemneõli sisaldab omega-3 rasvhapet, mis omab antiallergilist toimet, F-vitamiini, mis tõstab märgatavalt juuste elastsust ja omega-6 annab juustele läike ja ennetab nende väljalangemist. Tugevdab juuksekarva, muutes juuksed tervelt läikivaks ja hästikammitavaks. Omab antistaatilist efekti.

Šampoonidega on mul selline lugu, et eraldi on mul neid üsna raske hinnata, kuna mu juukseid ei kannata ilma palsamita mitte mingisugust kriitikat. Seega saan ainult öelda, et peale šampooni välja pesemist ja enne palsami peale panemist on juuksed küll puhtad, aga hästi krudisevad ja kammitud ma neid ilmselt ei saaks. Siiski koos palsamiga teevad nad väga head tööd- juuksed püsivad puhtad ja sildad ning ka peanahk tundub olevat niisutatud (talveperioodil on siiski ilmselt vaja ka lisa peanaha hoolitust, kuna mul väga kuiv nahk). LÕHN




Linaseemneõli juuksekreem

Maksumus: 16.90€
Hinne: 9/10 


Juuksekreemi spetsiaalne koostis on mõeldud taastama kuivi ja keemiliselt töödeldud juukseid. Aktiivsed komponendid uuendavad juuksekarva pinda ja seejärel taastavad töötlemise (blondeerimine, värvimine, värvieemaldus jm) tagajärjel tekkinud kahjustused. Linaseemneõli sisaldab omega-3 rasvhapet, mis omab antiallergilist toimet, F-vitamiini, mis tõstab märgatavalt juuste elastsust ja omega-6 annab juustele läike ja ennetab nende väljalangemist. Tugevdab juuksekarva, muutes juuksed tervelt läikivaks ja hästikammitavaks. Omab antistaatilist efekti.

Tip: juuksekreemi saab kasutada nii palsami kui maskina!
Maski tegemiseks: kanna kreem peale pesu märgadesse juustesse (tee kreemiga kokku ka juuksejuured), pane pähe rätik, hoia 10 minutit ja loputa hoolikalt sooja veega.

 Kui šampooni mõju on veidi raske hinnata, siis palsami efektist saan aru koheselt peale pesu. Linaseemneõli juuksekreem on erinevalt paljudest teistest palsamitest/maskidest mõnusalt paksu konsistendiga, mis soojaga ning käte vahel hõõrudes muutub kiiresti pehmeks ning juustesse kergesti kantavaks. Juuksekreemil on mõnus LÕHN , mis ei ole liiga tugev ega liiga nõrk. Juba väljaloputamise ajal on tunda, kuidas juuksed on mõnusalt siledad ja pehmed. Antud tootel on täpselt sellised omadused, mida ma ühelt palsamilt/maskilt ootan- töö kiire ja korralik!


Mineraalsooladega soojaõli ampullid 
Maksumus: 19€ (10 tk)
Hinne:
8/10

Soojaõli ampullid sisaldavad mineraalsoolasid, anioonset vaha ja spetsiaalset õlibaasil emulsiooni, mis soojeneb käte vahel enne juustesse kandmist. Kandes niisketele juustele taaselustuvad koheselt juuste kahjustatud osad. Toode on juustele põhjaliku ja rahustava toimega, muutes nad kergesti töödeldavaks ja lihtsalt kammitavaks, läikivaks ja nõtkeks. Eriti ideaalne kasutamiseks enne ja pärast juuste värvimist või muud töötlemist, kuid võib kasutada ka igapäevases juuksehoolduses. Sobib kasutamiseks ka kõõmavastase ravina.
Kasutamine: enne kasutamist raputa ampulli ja ava see ettevaatlikult. Soojenda ampulli enne juustesse panemist käte vahel ja parima tulemuse saamiseks kata pea rätikuga. Hoia 5-15 minutit ja loputa leige veega.

Tip: Ava ampulle käterätiku sees- nii väldid enda vigastamist!

Soojaõli ampulle olen ma varem juba ühe korra kasutanud, õigemini kasutasin ma siis vaid ühte ampulli, mis mulle tookord erilist mõju ei avaldanud. Seega olin seekord neid nö igapäeva (ma ei pese juukseid igapäev) juuksehooldusesse kaasates üsna skeptiline, sest mälestused ei olnud just kõige paremad. Samuti kartsin, et mu blondid otsad muudavad mingil määral peale toote kasutamist värvi (ausalt ka ei tea, miks mul sellised mõtted olid). Endale üllatuseks pean ma seekord aga oma eelmisi sõnu sööma, sest peale esimest korda olid juuksed tegelikult pehmed ja siledad ning blond värv on küll veidi muutunud, aga see ei tulene üldse selle toote kasutamisest. Huvipärast olen isegi oma juuksespray kasutamata jätnud, mida ma tavaliselt alati peale igat pesu kasutan (teeb samuti juuksed megasiledaks ja pehmeks) ja pean tõdema, et tulemus ei erinenud palju. Seega teen kuuri rahuliku südamega kindlasti lõpuni- minu meelest hea ergutus, mida aeg-ajalt oma juustele teha!
PS! Õli läheb käes hõõrudes tõesti soojaks!



Ja sellised olidki minu Linnea Natura lemmikud.
Kuna hetkel on käimas ka Blog by Kelly sünnipäeva kuu, siis just 13.10 loosin Instagramis välja need samad tooted, sest tahan head kraami ka teiega jagada! Loosimise leiab SIIT!
Cheers!

No comments

Back to Top