I'm 8-years-old now!

Hello!

Esiteks! 
MU BLOGIL ON TÄNA SÜNNIPÄEV e täna, 8 aastat tagasi, peale mõningasi kõhklusi lõin ma oma päris blogi, milleks täna on sirgunud minu Blog by Kelly! Wohooo! 

Teiseks!
Ma just avastasin, et ma polegi sellistel puhkudel vist eraldi positust blogisse teinud, niiet oleks paras aeg hakata rohkem selle raske töö tulemust hindama (uskuge, mul on vähemalt 5 sõpra, kes on mind oma mõtetes kindlasti mu pildistamise nõudmiste pärast sajatanud) ja kirjutada vähemalt kasvõi selline väike tore meelespea minu nunnu kohta. Kui ma aastate kaupa oma oktoobrikuiseid postitusi vaatasin, siis tegelikult on vahe algusaastetega ikka tunduvalt märgatav. Oma blogi ja selle sisu hindamine- see on jälle midagi sellist, mida ma olen kaua enda sees arendanud ja kasvatanud ja teadvustanud ja mida tuleb kindlasti ka edaspidi teha, kuna mul on väga kriitiline meel enda suhtes! Veel paar aastat ma ei uskunud, et võõrad inimesed võiksid minu blogi lugeda või et keegi tahaks minuga koostööd teha, ja täna seisab mu laual Eesti Blogiauhindade moe-ja ilublogide 3. koha diplom, mille häälte arvu ei osnaud ma uneksi näha! Niiet täna on see päev kus ma kiidan ennast tehtud töö eest ja olen uhke, et olen jõudnud täpselt sinna, kus ma olen!

Aitäh kõigile kes on mulle kaasaelanud, kaasa mõelnud ning loometöös kaasa aidanud, see tähendab mulle väga palju! Minu pisibeebi on juba nii suur!
Cheers! 

No comments

Back to Top