Life Update

Hello!
Nüüd, mil üks ports emotsioone on jälle maha laetud, on mul natukene rohkem inimese moodi olla ja saan rääkida jälle kergematel ja igapäevasematel teemadel ning pöörduda tagasi oma armsate moepostituste poole. 

Selle laheda pükskostüümi skoorisin täiesti eksprompt shoppingul Rakveres, kui mul oli veidi trotslik tuju ja tahtsin enda garderoobi midagi teistsugust saada. Tegelikult olin inspiratsiooni sarnasest pükstükist ammutanud juba mõni aeg enne seda, kui Riisaikeli Facebooki võidu tõttu stiliseeris mind Elektra, kes otsis mulle sarnase eseme selga, mida on võimalik näha SIIN.

Pildistamise oli aga planeeritud samasse päeva, mil võtsin üle @ootd.estonia instagrami konto. Mulle väga meeldib selliseid takeoverid teha, endast rääkida ja uute vahvate inimestega tutvuda! Takeoveri raames tegin ka oma esimese outfiti riietumise video, mille kohta sain väga head vastukaja, seega proovin tulevikus veel mõne teha, neid saab näha minu instagrami (@kellykivirand) storydest.

Kui aga igapäevaelust rääkida (millest ma pole vist reaalset see aasta üldse rääkinud), siis on selle poolaasta peamiseks märksõnaks TÖÖ. Just see võtab ka suure osa minu ajast ja energiast, seega on töö mõjutanud nii mu sotsiaalset elu kui füüsilist ja vaimset tervist. Üldse tundub mulle, et enamus asju tiirleb ikka just töö ümber. Siiski kui nüüd hästi järele mõelda meenuvad mulle toredad töövälised sündmused ka: mais olin modell Antoniuse Moeetendusel, juunis käisin aga imeilusas pulmas (muideks samal päeval oleksin pidanud EBA-l oma väärikale 3.koha auhinnale järele minema), juulis sai lõpuks tasutud aasta otsa Keilasse trenni sõitmist, sest lõpuks ometi sain tantsida uhkusega esimest korda tantsupeol, niisiis on igasse kuusse ka midagi vahvat jagunud. 
Mina aga pakin nüüd oma viimased asjad kokku, et lõpuks ometi veeta üks päikseline nädalavahetus maal, mida ma olen juba nii kaua oodanud!
Cheers! 


Pükstükk: New Yorker/ Kingad: Riisaikel/ Päikseprillid: New Yorker/ Käevõru: Olla ehe/ Käekell: Skagen

No comments

Back to Top