Testin: Madara juuksehooldustooted

Hello!
Aeg on järjekordseks ilupostituseks!
Seekord tutvustan teile Madara uue juuksesarja Grow tooteid! 
Madara on meie lõunanaabrite bränd, mis viljeleb naturaalkosmeetikat ning pöörab suurt rõhku taimedele ja nende kasulikkusele kosmeetika vallas, vaadake kasvõi nende kodulehel olevat nimistut toodetes kasutavatest taimedest, samuti on nende lehel iga toote juures toodud välja eraldi nimekiri koostisosadest. Looduskosmeetika huvilistele soovitan lugeda ka nende blogi, kus leiab palju head ja mõtlemapanevat infot keskkonna ja iluteemadel. Grow juuksehooldussari on aga mõeldud juuste erugutamiseks, niisutamiseks ning nende kasvu soodustamiseks. 

Minu juuksetüüp: pikad, sirged, rasked, libedad, kiire kasvuga juuksed


 Maksumus: 29.90€
Hinne: 7

Tegemist on seerumiga, mis sisaldab kofeiini, tsingi ja kukeseene ekstrakte. Toode aitab parandada juuksestruktuuri, muudab need kohevamaks ja ergutab juuksekasvu, seejuures vähendades väljalangemist ja hõrenemist. Tegemist on pähkli ja gluteenivaba tootega.

Minu jaoks jällegi huvitav toode, kuna sellistlaadi seerumit ma enne kasutanud ei ole. Väga meeldib pudeliotsik, mille abil saab toodet hõlpsasti peanahale kanda, eriti vajalik on otsik inimestele, kellel on pikemad juuksed! Kahjuks on mul selle toote kasvuefekti raske hinnata kuna mu juustekasv on terve elu hea ja kiire kasvuga olnud, küll aga tunnen, et peanahk peale pesu enam nii palju ei kisu ja on rohkem toidetud. Toode tuleb juustele kanda enne šampooniga pesemist, kolmest minutist peale hoidmisest täitsa piisab, vastasel juhul võib peanahk isegi natukene õhetama hakata- tekib selline mentooli efekt. Toode on pähkli- ja gluteeni vaba. 

Kui nüüd millegi kallal nuriseda, siis minu käes olevate Grow kollektsiooni toodete lõhn võttis harjumist, kuna minu jaoks on toodetel okaspuude lõhn küljes, siiski juustesse jääb väga mõnus ja üldsegi mitte nii tugev lõhn kui toodetel endal on.


 
Maksumus: 23.90€
Hinne: 8

 Šampoon on ergutava toimega sisaldades kofeiini, tsingi ja kukeseene biopolümeere, soodustab juuksekasvu ja muudab juuksed kohevamaks. Samuti taaselustab peanahka, silub juuksepinda ja lisab juustele pehmust. Toode on pähkli- ja gluteenivaba ning sobib ka värvitud juustele.

Minu meelest on tegemist hea šampooniga, juuksekasvu kohta ma jällegi kommenteerida ei oska ja ka kohevusega on veidi probleeme, sest mu juuksed on lihtsalt nii pikad ja rasked, kuid toode peseb juuksed tõesti hästi puhtaks, enne palsami pealekandmist juuksed lausa krudisevad puhtusest. Siiski vajalikku pehmust ja siledat juuksepinda ainult šampooniga minu juuste puhul ei saavuta, selleks on kindlasti vaja kasutada ka palsamit! Koos palsamiga on väga hea combo!

 
 Maksumus: 23.90€
Hinne: 9

Juuksepalsam, mis sisaldab väärtuslikke kukeseene biopolümeere. Palsam taastab juuste läiget, tugevdab juuksestrukuuri ja vähendab nende katkemist. Samuti teeb kammimise lihtsamaks ning juuksed jäävad siledad ning siidised. Toode on gluteenivaba.

Minu arvates jällegi väga hea toode, kindlasti minu lemmik Grow juuksehooldussarjast. Jätab tõesti juuksed väga pehmeks ja siidiseks- megamõnus, samuti on juukseid kerge kammida! Mulle meeldib ka väga palsami pakend, mis on valmistatud bioplast pakendist- lühidalt öeldes tuub on valmistatud 95% taimsest materjalist (peamiselt suhkruroost, listatakse nt ka kuusepuidujäätmeid), rohkem infot pakendi kohta saab lugeda SIIT. Niisiis kasulik toode nii seest kui väljast!


Ja sellised olidki tänased tooted ja arvamused, loodan et saite midagi uut ja huvitavat teada ning kindlasti proovige ise ka uusi tooteid! Mina olen niimoodi väga palju uusi lemmikuid leidnud!
Cheers!

No comments

Back to Top