Lumerebane

Hello my dear ones!
Kes mu Instagrami jälgib, siis teab, et kiiremad ajad on selleks korraks läbi saanud (rahvatantsu ülevaatus- brigaadijuhi koolituse eksamid- Talvekontsert ja kõik see ühel nädalal!), seega tegeleb mu aju praegu aktiivselt sellega, millega ma oleks pidanud juba ammu tegelema, kuid mida ma oma kiire elutempoga peletada püüan ehk oma hirmudele vastu seismisega ja mõttetööga. kuidas ennast parandada, samuti pean praegu õppima, kuidas puhata ja rohkem enesekeskne olla- varsti tahan sellest lähemalt rääkida, samm sammu haaval, kuid iga asi omal ajal.  

Täna tahan ma teiega jagada hoopis ülimõnusaid pilte, mida käisime tegemas siis, kui oleksin pidanud õppima brigaadijuhikoolituse kirjalikuks eksamiks (selle tegin ka ära). Kuna olin juba mitu nädalat vesitanud suud ilusa lumise ilma peale ja ma parasjagu ei pidanud tööl või praktikal olema, siis otsustasingi õppimist veel edasi lükata (täpsemini nii 10h enne eksami algust- ausalt iga korraga läheb see ettevalmistaeg aina lühemkas) ja sõitsimegi Lahemaale! Kaasa võtsin oma hiljuti soodukaga skooritud ülipehme kasuka, mis on ilmselgelt igatepidi tööstuslik, sest mulle meeldivad loomad elusast peast ja vabas looduses ning ausalt öeldes ei saa ma ka surnud loomade kandmise trendist aru. See on vist esimene kasukas üle 20 aasta, mida ma oman ja mulle nii meeldib kuidas  selle mõnus pruunikas oranž toon toob mu rebasehinge veelgi rohkem esile! Enne pildistamist jõudsime muidugi autoga natukene tee äärde lume sisse kinni jääda, õnneks aitas üks lahke eestlanna meid karja välismaalstega välja- omamoodi naljaks ja piinlik kogemus, sellest sain ka inspiratsiooni järgmise postituse jaoks, kus jagan teiega aastate jooksul juhtunud põnevaid seike pildistamistest. Kui vaadata mu saapaid, siis annab see märku ka meie müttamisest metsa all, kus lumi oli mõnusalt paks, kuigi pildistamise lõpuks olid mul saapad lund täis, nautisin ma linnast eemale saamist tegelikult väga!  #maalapsehingmöllab 
Cheers! 


Kasukas: New Yorker/ Pluus: New Yorker/ Teksad: Primark/ Saapad: Tamaris/ Müts: H&M

No comments

Back to Top