New Friend

Mõned päevad tagasi tegin kiire külastuse Tartusse, kus sain kokku Kristiga. Kristiga kohtusin Promoty Akadeemias, naljaks, kuid mõne inimesega tekib kohe klapp ja selline tunne, nagu teaks teda juba eelnevalt, tema on üks nendest. Minu üheks suurimaks sooviks Promoty Akadeemiga liitudes oli saada sõpru, kes tegelevad samamoodi blogimisega või sotsiaalmeedias figureerimisega, täna võin õnnelikult öelda, et lõpuks on mul keegi, kellega sellel teemal veidi sügavamalt rääkida ja kogemusi jagada, selle peale kuluski meil Tartu kohvikutes istudes suurem osa ajast! Ühtlasi on Kristi ka üks mu lemmik reisiblogijatest, niiet mul on kohe eriti vedanud! 

Üldse oli Tartusse minek minu jaoks mõnus vaheldus, sest viimasel ajal olen veetnud üle poole kuust töötades või praktikat tehes, kõik ikka selleks, et ennast arendada. Naljaks mõelda, et gümnaasiumi ajal olin 100% kindel, et just Tartust saab minu ülikooli linn, saatusel olid aga teistsugused plaanid ja niimoodi olen pealinnas veetnud juba 5 aastat, kuid kes teab, äkki korjangi ühel päeval oma seitse asja ja põrutan Tartu elama! Seniks aga tuleb minu hipsterist hinge Tallinna tingimustes kosutada, just paar päeva tagasi mõtlesin, et oleks viimane aeg ennast kätte võtta ja ka Tallinna hipsterhoodi avastada! 

Varsti varsti toon teieni ka aastakokkuvõtte, kus tahan arutleda ka veidi tulevikuplaanide üle, seniks aga nautige mõnusaid pilte Tartust!
Cheers! 

Jope: Sportland (Altitude 8848)/ Teksad: Seppälä/ Saapad: Tamaris/ Peapael: H&M/ Sall ja käpikud: kingitused 
Pildid: Kristi Vikman 

No comments

Back to Top