HAPPY MOMENT

Hello!
Ma tegelikult lootsin selle postituse valmis saada enne Londoni reisi, aga elus ei lähe asjad alati nii nagu planeeritud ja ka seekord kuhjus asju natukene liiga palju ja postitus jäi tahaplaanile. Aga suuname siis viimast korda pilgud meie novembri Malta reisile. Eelmises postituses mainisin, et need pildid on tehtud meie hotelli katuselt, kui me hotelli saabusime, siis ma isegi ei mäletanud, et ma sellise lisadega koha olin bookinud, seega oli meie rõõm seda suurem! Ma arvan et see hetk oli mu reisi üks õnnelikumaid, kuidagi nii mõnus oli seda suvist õhku tunda ja elu nautida! Peaks endale rohkem selliseid mõnusaid keskkond looma- note to future Kelly!
PS! Sama vaade avanes ka meie toa rõdult! 
PS! Järgmises postituses räägin juba Londoni reisist!
Have fun! 

Pükstükk: yaga.ee/ Tennised: Stradivarius/ Päikeseprillid: Polaroid Eyewear, Instrumenatium/ Käekell: Skagen, Goldtime

No comments

Back to Top