Testing Linea Natura


Hello!
Kuigi Ilublogijate Kokkutulek toimus juba mitu kuud tagasi, räägin täna kingikoti viimastest toodetest, mis jõudsid minuni veidi hiljem. Tegemist on juustehooldustoodetega, kuid kuna pidin mõnda aega oma peahaava hoidma, siis sain tooteid alles hiljuti testida ja niimoodi venis ka postituse avaldamise protsess, siiski parem hilja kui mitte kunagi!? 

Nagu ütleb pealkirigi, tutvustan täna Linea Natura tooteid, tegemist on Itaalia brändiga. Kodulehel sirvides on neil pakkuda palju juuksehooldustooteid erinevatset kollektsioonidest, näiteks on peale siidiproteiini sarja olemas ka bambuseekstrakti ja linaseemneõli sari. Mulle saadeti katsetamiseks siidiproteiini juuksekreem ning mineraalsooladega soojaõli ampull

Siidiproteiini juuksekreem on mõeldud õrnadele ja kahjutatud juustele, kreemil on kooriv ning juukseid taastav toime. Kuna seda võib kasutada nii palsami kui maskina, siis proovisin ka mina mõlemad versioonid ära. Toode ise lõhnab meeldivalt ning jätab ka juustele hea lõhna, tekstuurilt on veidi naljakas- kuidagi rohkem tahkem ja kleepuvam (ainult käes), kui tavalised juuksemaksid/palsamid, hoolimata sellest on seda lihtne juustele kanda. Tulemusega jäin rahule, eriti palsami versioonis, juukseid jäid pehmed ja siledad, siiski kavatsen kindlaks jääda oma vanadele lemmikutele, sest nende tulemus meeldib mulle rohkem. 

 Mineraalsooladega soojaõli oli minu jaoks jälle selline toode, mida katsetasin põnevusega. Toode peaks taaselustama juukseid ning muutma nad kergest töödeldavaks. Toote pakendiks on klaasist ampull, kuna minu töös tuleb selliseid ampulle palju avada, siis mulle ei valmista see probleemi, siiski panen südamele, et seda tuleks avada ettevaatlikult- pane ampulli pea ümber vatt või paberkäterätik, et ampulli kaela murdmisel säästa ennast kogemata killuga (mõnikord võivad ampullid katki minna, aga seda juhtub väga harva) või terava kaelaga kriimustamise eest (mul juhtub seda tihti, kui ma vatti ei kasuta). Ühes ampullis on õli päris palju, minu pikkade juuste jaoks oli seda piisavalt ja jäi isegi üle. Kõrghetk oli kindlasti siis, kui õli kätevahel hõõrusin, sest see läks nii lahedalt  soojaks. Kahjuks pettusin aga lõpptulemuses, sest juuksed polnud nii pehmed ja siidised kui tavaliselt, neil ei olnud küll midagi viga, aga oma lemmiktooteid ma välja vahetama ei kipu. Seevastu on aga kodulehel selle toote kohta palju häid kommentaare, võib-olla avaldub tulemus alles peale mitut kasutuskorda või ei ole toode lihtsalt minu juustele mõeldud. 

Nagu ikka on arvamusi täpselt niipalju kui on ka inimesi, seega julgustan teid endiselt katsetama uusi tooteid ning leidma endale uusi lemmikuid!
Cheers! 


Hello!
Although Beauty Bloggers Meeting was already some months ago, then today I will talk about last products, which I got from the gift bag. As I got them later and they were a products for hair and I had that accident with my dog, then I it took some time while I had a chance to test them, but now it's done and I can share my opinion with you! 

As the heading says, then today I introduce Linea Natura brand, which is from Italy. They have quite many hair products on their website (at least on their Estonian one), for example besides of Silk Protein collection they have a Bambu Marrow & Placenta and Linseed Oil collections. I had the chance to try Silk Protein Hair Cream and Minaral Oli products. 

Silk Protein Hair Cream is ment for fragile and damaged hair, which is peeling and repairing hair. It can use as conditioner or maks, I tried the both ways. Product has a good armoa which also stays to hair, but it's texture is a but funny- more thick and a bit sticky (only in hands) than usual masks/conditioners, but it's easy to use on hair. The result was good, especially in conditioner version, my hair were soft and easy to brush, but I must say I still like my old favourites, because I like their results more. 

Mineral Oli was one of those products which gave some excitement. This product should repair hair and make them healthy. Product is in glass ampoule, as in my work I open them a lot, then for me it wasn't a problem to open it, but I want to remind you to be careful- use some cotton or tissue while opening the bottle, because sometimes those bottles may broke (it happens very rarely) or you may scratch your skin (if I dont use cotton then I scratch my finger all the time). In one ampoule there's quite a lot of oil, for my long hair it was enough, actually even too much. I really liked the moment, when I rubbed oil between of my hands, because it went so nicely warm. Sadly I didn't like the result, because my hair weren't so soft and silky as usually, they were okay, but for sure I like my old favourites much more. But I read a lot of good comments about that product from they home page, so maybe this product is just not for me or I need to use it more. 

Still I think that everyone has their own opinion, so I recommend to try new products to find some awesome things!
Cheers! 

No comments

Back to Top