Testing HOIA Homespa

CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION

Hello!
Tänane postitus on pühendatud HOIA Homespa toodetedele, mida on mul õnnestunud mõnda aega katsetada. Olen jälginud nende tegemisi juba pikalt ning loomulikult on ka nende tooted mul lõpmatus tahan-proovida-just-neid-ilutooteid nimekirjas, seega oli katsetamine eriti lõbus! Mulle väga meeldib proovida just Eestis valmistatud tooteid ning minu jaoks on suur pluss, kui tegemist on kästitöö toodetega, mis sisaldab puhtaid aineid- just seda kõike HOIA ongi, valmistatud Saaremaal ning ainult häid asju täis (loe: parabeeni, silikooni, loomsete koostisosade ja alkoholi vaba)! Vaadake rohkem SIIT!

Enne, kui asume toodete juurde, tahan rõhutada, et tegemist on minu arvamusega ning iga inimene on indiviid, seega kui mulle mõni toode ei sobinud või ei meeldinud, võib see vabalt teile hoopis meeldida! Seega katsetage ikka uusi tooteid, sest just nii võite leida lahedaid üllatusi ja uusi lemmikuid! Sama on ka toodete lõhnadega- tunneme neid tihti erinevalt ning samuti meeldivad meile erinevad lõhnad, seega on ka siin täpselt nii palju arvamusi kui palju on inimesi! 

Aga alustame esmalt toodetest, mis on mõeldud kehale! Minu kindel lemmik nende kuue toote hulgast, mis ma oma imearmast pakist leidsin oli kindlasti Tsitruse kehakoorija,  kõik oli lihtsalt ideaalne- mõnus tsitruse lõhn, mis paitas meeli; täpselt parajate teradega koostis, mis ei kraapinud liialt nahka, aga ei jäänud ka liiga pehmeks; ja mis kõige olulisem, see imemõnus tulemus! Mina, kes ma pean alati peale igat pesu ennast kreemitama, ei pidanud seda seekord sugugi tegema, sest nahk oli juba mõnusalt niisutataud ning see ei kadunud ära ka peale esimest tundi vaid kestis terve päeva, mis on minu naha kohata väga hea tulemus! Ka Kookose kehavahuga  jäin ma üpris kenasti rahule, purgis olles jällegi väga mõnus ja õhuline toode, mis jääb nahale kandes alguses parajalt õline, kuid imendub kiiresti, kuiva naha tõttu meeldivad mulle sellised tooted väga, sest need suudavad naha kaua pehmemana hoida. Kui millegi kallal norida, siis mulle ei meeldinud väga selle lõhn, minu jaoks oli seal kookost vähe tunda ja pigem meenutas see mulle kookospähkli koore lõhna. 

Kuigi Rhassouli savi  võib kasutada nii näo, keha kui ka juuste peal, siis hetkel liigitasin ta näotoodete alla, kuna mina olen seda praegu ainult nii kasutanud. Kindlasti üks põnevamaid tooteid sellest pakist, sest tegemist on Maroko Atlase mäestikust pärit saviga, mis peaks endasse imama  mustuse, rasu ja toksiinid ning toitma nahka ja juukseid mineraalainetega. Lisaks sellele polnud ma varem savimaski katsetanud. Kuigi kodulehel on öelnud, et savi tuleks võtta 1tl, siis mulle tundus, et mu näomaskiks jäi sellest kogusest väheseks, aga ma suutsin selle pasta ka natukene liiga vedelaks teha, seega tuli mul savipulbrit niikuinii juurde võtta. Kuigi mul on usku selle savi toimesse, siis arvatavasti ma seda tihti kasutama ei hakka, sest ma lihtsalt ei viitsi seda iga kord kokku segada, lisaks sellele jäi minu näonahk peale selle kasutust kuiv (nagu tavaliselt, kui kasutan tooteid, mida tuleb veega maha pesta), samas polegi seda kirjeldatud kui niisutavat, vaid kui toitvat ja puhastavat toodet. Kindlasti tahan seda savi kehal ning juustel proovida!

Suurt huvi pakkus mulle ka Looduslik meigieemaldusõli, kahjuks ei ületanud see mu ootusi- meik tuli küll enam-vähem kenasti maha, kuid siiski raskemalt, kui mu praegune meigieemaldaja seda teeb, lisaks sellele jäi mu silmaümbrus peale õli kasutust liiga õline, mida tegelikult saaks kasutada silmakreemi asemel, võimalik, et ma ise lihtsalt võtsin toodet liiga palju vatile, aga kogu katsetamise jooksul meil lihtsalt ei õnnestunud sõpradeks saada. Kõige kergem algus polnud ka Noorendava näoseerumiga, sest mulle tavaliselt ei meeldi näoõlid, kuid ajapikku leidsin paar päris head nippi- näiteks meeldib mulle õli peale kanda enne meigi tegemist, sest siis jäävad tooted kuidagi paremini näole (kahjuks ei oska ma kommenteerida, kuidas reageerivad sellele jumestuskreemid/BB kreemid/ peitepulgad jne, sest selliseid tooteid ma tavaliselt ei kasuta), siiski ma seda nippi nii palju ei kasuta, sest millegipärast kipun arvama, et see pole just kõige parem asi, mida oma näonahale teha. Küll aga kasutan õli õhtuti, enne magamaminekut, sest olen avastaud, et kui päevasel ajal jääb toode veidi liiga "raskeks", siis just öösiti on see ideaalne ning tagab hommikuks pehme näonaha. 

Aga üks toode oli mõeldud ainult mu peiksile, selleks oli Härrade habemeõli! Tema kirjeldus on järgmine: "Hea viis, kuidas teha kunstitunnis pausi, on minna prügikasti juurde pliiatseid teritama, nendest samadest lapsepõlve tundidest mäletan seda spetsiifilist lõhna, mis pliitasi teritamisega kaasnes. Nüüd, pea 20 aastat hiljem, leidsis see sama lõhn mind jälle, kuid seekord läbi Hoia habemeõli, mis andis mu habemele kauaoodatud puhkuse. Kuid sellel vabadusel on ka oma hind- rohkem külastusi juuksurisse ja/või žilette, sest tänu õlile kasvab ka habe kiiremini. Niisiis kui oled valmis sellist hinda maksma, siis soovitan soojalt hankida see pliiatsipuru lõhnaline õli, mis muudab sind Mel Gibsoni sarnaseks sõdalaseks, kes on just vabaduse eest sõtta tormanud!"
Ka minu jaoks lõhnas toode pliiatsipuru moodi, siiski pidagem meeles individuaalsust, olen selle toote lõhna kohta ka teistsuguseid sõnu kuulnud, näiteks on seda iseloomustaud kui metsa ja mehise lõhnaga toodet, seega tuleb see vaid ise järgi katsetada! 

Ja sellised olidki seekordsed peategelased! Loodan, et saite siit kasvõi natukenegi kasulikku infot ja ehk leiate endalegi HOIAst midagi meelepärast! Ja nüüd pilte nautima, suur suur aitäh Marisele, kes koos meiega külma ja siplegaid trotsis! 

Cheers!

PS! Tegemist on koostöö postitusega! 

Photos by Maris

Hello!
Today's post is about HOIA Homespa products! I have kept eye on their accounts for a while and their products has been in my I-must-try-those-beauty-products list, so I am so happy that I had a chance to test them! I really like to try products, which are made in Estonia and it is only a big plus if they are hand-made and full of good things- and HOIA is just like that, made in Saaremaa (our biggest island) and paraben, silicon and alcohol free + full vegan! 

Before, when I reaveal my thoughts about those products, I'd like to remind you that every person is different, so if I didn't like something then it may happen that you will love it! The best way to find out is to try them by yourself, who knows, maybe the new product will be your next favourite one! It's also the same with aromas- we all feel them in different way and we all like different aromas, so try them by yourself! 

But let's start with the body products! My absolute favourite from those products, which I got in super cute package, was Citrus Body Scrub, it was just perfect- that nice citrus aroma, which was so relaxing; the right texture, didn't hurt my skin, but also wasn't too soft; and the main thing, the result! Me, who always needs to cream my skin after every wash, didn't need it anymore, because my skin was already soft and creamy and it lasted all day like this, which is a super result! I also liked Coconut Bodywhip, at the jar it's so nice and soft, but on the skin it will be oily, which will disappear soon and just leaves a nice soft skin, thanks to my dry skin I like this kind of products, because thanks to them my skin is softer for the longer time. The only thing, which I didn't like was aroma, for me it didn't smell like coconut, it smelled more like coconut shell.

Although you can use Rhassoul clay on your face, body and hair, then right now I take it as a product for a face, because I have used it only this way. For me it was one of the most exciting products, because this clay is from Morocco Atlas mountains and it should clean your face from toxins and other unnecessary things, also it should give to your skin and hair minerals. I was also excited to use it, because it was my first clay mask in my life. Although on their website it is said that it's enough to take 1 teaspoon of clay powder and mix it with water, then I felt that it was too little amount for my face mask, well I accidentally made it too liquid anyway, so I added some more clay. I really believe to this product, but I think I will not use it too often, because I'm just to lazy to mix it every time, also after using it my face was dry (like usually, when I use products which needs water for removing), but well, the web page just said that it will give some minerals and cleans skin not moists it, so I can't blame them.  For sure I want to try this on my body and hair, too! 

I was also excited to try Make-up Removing Oli, unfortunately I was a bit disappointed, because it removed make-up in decent way, but it wasn't so effective as the one, which I have right now, also it left around my eyes a lot of oli, which I could use as a eye cream, but I just didn't like it. Maybe I put too much product to cotton pad? Anyway I didn't related with this product. In the beginning I also had some problems with  Rejuvenating Facial Serum , because I usually don't like face oils, but I found a couple of good ways how to use it- for example I like to use it before I do my make-up, in this way my make-up is somehow better and stronger (sadly I can't say how it works with foundations/ BB creams and so on, because I don't use them), but I don't use this tip so much, because something says to me that it's not the best way how to treat my skin. I use that oil more in evenings, before I go to sleep, on day time it's a bit too "heavy" for my skin, but on night time it's just perfect and thanks to that in every morning I have such a soft skin! 

There was also one product, which was only to my bf. His thoughts are here:
"As a kid, when you wanted to take a break from art class, you went up to trashcan and started to sharpen your pencil, I will always remember that specific scent it had. Now 20 years later that same aroma found me again through HOIA Beard serum, giving my beard that much needed break from reality. Now don't be fooled as this freedom comes with price of more barber visits/ razor blades as it is growing faster. So if you are ready to pay that price, I would recommend that art class scented serum that turns you beard into bluefaced Mel Gibson yelling and storming into battle for freedom."
In my opinion this serum also smelled like pencils, but remember what I said about individuals, I have also heard different descriptions about this aroma, for example it smells like forest or it has manly smell, so to find out you just need to try it by your-self!

And these where today's stars! I hope that you got at least a bit good information and maybe you will find something good from HOIA for yourself, too! And now to the photos, a big big thanks to Maris, who fought with us against cold weather and ants!
Cheers!

PS! This is a collaboration post! 

No comments

Back to Top