It's Time To Make Good!


Hello!
Ma usun, et nii mõnigi teist on kursis, et hetkel on käimas Eesti Blogiauhindade hääletusvoor, mis kestab veel vaid loetud päevad (kuni 31.05)! 
Siinkohal kutsun ka teid oma lemmikute poolt hääletama, sest minu meelest on see üks parim viis, kuidas oma lemmikblogijatele tunnustust avaldada- meil kõigil on aeg-ajal häid sõnu ja kiitust vaja!
Hääletada saab ühe korra ja igas kategoorias kolme lemmiku poolt. 
Kuigi enamus kategooriates sellel aastal paljud tuntud blogijad osa ei võta, siis minu (ilu- ja moeblogide kategoorias) on paljud tuntud näod siiski esindatud, lisaks sellele on seal ka teisi vahvaid blogijaid, seega ma esikolmikule kindlasti ei panusta, aga omamoodi eemärk oleks näitaks TOP 10-sse jõuda. Kui te arvate, et minu blogi, aeg ja vaev on seda väärt, siis minge sellele lehele SIIN ja andke oma hääl! Ma olen iga teie toetuse väga tänulik, uskuge, see tähendab mulle nii palju!
Kindlasti ärge unustage toetamast ka oma teisi lemmikuid!
Suure kallid ja paid!

Kelly

PS! Arvan, et emaili sisetamine on vajalik kordushäälet vältimiseks, olen ka ise oma lemmikute poolt hääletanud ja minu emailile pole eksta kirju tulnud. 

Photo by Rain

Hello!
Maybe some of you knows that there is such a event like Estonian Bloggers Award and right now there is a voting period (which ends in 31.05)!
Today I am asking you to give a vote to your favourite Estonian bloggers, because in my opinion this is one of the best ways how to support your favourite bloggers- we all need time to time good words!
You can vote once, but in each category there's a possibility to choose 3 favourite bloggers. 
Although at this year a lot of great bloggers will not participate, then in my category there's still a very big and famous bloggers and also smaller bloggers who are doing such a great job, so I am not going to win 1st/2nd or 3rd place, but my aim is to be in TOP 10. If you think, that my blog is worth it, then please go to this page in HERE and find me from beauty and fashion blog (ilu- ja moeblogid) category! I am so grateful for every vote, believe me, it means a lot to me! 
So don't forget to support your favourites!
A big and warm hugs!

Kelly 

PS! I think that the emailis necessary to avoid double votes, I have already voted for my favourite ones and I haven't got any extra emails. 

No comments

Back to Top