IBK Kinkekoti Sisu



Hello!
Umbes kuu eest toimus järjekordne Ilublogijate Kokkutulek, kuhu ka mul õnnestus sellel aastal esimest korda minna. Emotsioonidest ürituse kohta kirjutasin juba SELLES postituses, täna, peale kuu aega katsetamist näitan teile aga üksikasjaliselt kinkekoti sisu ning räägin lähemalt oma lemmikutest! Kindlasti olge tähelepanelikud lähipäevadel, sest varsti tahan ka teile mõned tooted ära anda!
Let's begin! 

SNÄKID:
Teine rida: Salvesti Smushie supersmuutid (mustsõstra-kookosesmuuti chia seemntega, mustika-jogurtismuuti kinoa helvetega, mango-apelsinismuuti datlitega)/ Alma kreeka jogurt (mango-kookospiim, pirni-mee)/ Fazeri Domino küpsised/ Fazeri piimašokolaad Domino küpsistega.
Esimene rida: Yummikommid (Sour Beans, Organic Fruit)/ What the Fruit snäkk (vaarikas)/ Yummi pulgakommid (mustikas, virsiku, arbuus). 

Pean tunnistama, et kõige kehvem olin ma snäkkide katsetamises, minu lemmikuteks ostusid Yummikommid, eriti Sour Beansid. Suure elevusega proovisin ka Smushie smuutit, siinkohal ei saa ma aga 100% konstruktiivset kriitikat anda, sest ma pole kindel, kas see esimene pakk, mida ma proovisin, oli sooja käes juba pahaks läinud või ta maitseski kahtlaselt hapukalt. Igatahes käsi kohe kuidagi ei tõusnud järgmiseid jooma. Aga ma arvan, et ühel ilusal päeval proovin ma selle ikkagi ära, nii värskelt kui vähegi võimalik. 

JUUKSEHOOLDUS:
Toni&Guy Sky High Volume kuivšampoon / Toni&Guy Intense Softness šampoon/ Toni&Guy Intense Softness palsam/ Toni&Guy Sea Salt Texturing Spray (meresoola spray).

Aga nüüd juba ilutoodete juurde, et neid lihtsam jälgida oleks, jagasin nad väikestesse kategooriatesse. Juustehooldustooteid sain ainult Toni&Guy firma poolt ja ma pean ütlema, et ma üllatusin väga meeldivalt nende šampoonis ja palsamis, kindlasti lõid nad mu vanade lemmikute esikoha kõikuma, sest nende toodete lõhn on imeline, lisaks sellele jätavad nad juuksed väga mõnusaks, siiski tundus mulle, et šampoon kuivatas mu peanahka rohkem, kui mõni teine toode seda teinud on. Väga põnev oli ka proovida meresoola sprayd, alguses olin ma üsna segaduses, kellele see sobib ja kuidas seda kasutada, aga nii palju kui ma erinevaid iluvideod vaatasin, siis sealsete seletuste kohaselt on see pigem hea loomuliku laine ja lokiga juustele, sest see annab lokkidele veel parema kuju. Minu juuksed on pikad, libedad ja ülimalt sirged, seega peale ülimõnusa lõhna ja kerge pehmuse ma sellelt tootelt midagi ei saanud, seega kasutan oma Jungle Fever Wild Straight Sprayd edasi. Lasin toodet katsetada ka oma tädil, kellel on loomulikult laines juuksed, talle tundus, et seda kasutades olid juuksed kauem puhtamad, kuid pikemas perspektiivis kuivatas neid rohkem. Tema sõnul juuksed rohkem lokki ei läinud, aga ta ei kasutanud ka fööni, mida videos tehti. Siiski on minu meelest antud toode sobivam rohkem lokkis juustega inimestele.  

NÄOHOOLDUS: 
Teine rida: Signe Seebid Luksuslik näoõli (jasmiin)/ Berrichi Day Cream Age Defence (päevakreem)/ Mossa Age Exellence Miracle Peel (mask)/ Lumi antioksüdantidega päevakreem/ Bioderma Sensibo H2O Make-up Removal (meigieemaldaja)/ Lemongrass House Foaming Face Cleanser (näovaht).
Esimene rida: Turbliss Bioaktiivne turbamask (kõikidele nahatüüpidele)/ Pixi Glow Mud Cleanser (mask)/ Pixi Clow Tonic (näotoonik).

Kindlasti minu jaoks üks kõige põnevamaid kategooriad, nii palju brände, mida ma olen tahtnud juba ammu kasutada! Väga palju elevust valmistasid mulle Lumi ja Berrichi näokreemide kasutamine, mõlemad meeldisid mulle väga ja toimisid edukalt, kui aga lemmik valida, siis ühe punktiga võidaks Berrichi, sest selle lõhn meeldis mulle rohkem, kuigi mõlemad kreemid on üsna lõhnatud. Näoõlidega olen ma alati kahtlev olnud, kuid Signe Seepide Jasmiini näoõli oli tegelikult päris mõnus ning kui mingil põhjusel peaksid mu kreemid kuskile kaduma, siis võiksin vabalt ka näoõli kasutada.

Ka näomaskide katsetamine oli põnev! Kuigi kõik tegid oma tööd hästi, siis mulle oli kõige sümpaatsem Pixi oma, minu näole mõjus ta kuidagi kõige mõnusamalt ja seda oli ka kõige lihtsam kasutada. Turblissi näomask on aga vahva oma värvuse poolest ja ma kujutan oma vaimusilmas ette, kuidas kasutaksin seda veel kuskil vahval tüdrukute õhtul või siis, kui ma mõnel õhtul tahan veidi pikemalt iluprotseduure teha, minu jaoks oli natukene tüütu koguaeg kontrollida, et mask ikka näos niiske oleks, sest õpetus ütles, et sellel ei tohi kuivada lasta. Mossa mask tundus mu näole natukene karmivõitu ja kui ma peale selle kasutamist kandsin peale Lumi kreemi, siis tekkis mul lühiajaline reaktsoon, mille käigus nägu tõmbus täiesti punaseks, isegi veidi nõgeselööbeliseks ja kiheles imelikult, katsetasin seda korduvalt, sest tahtsin olla kindel kas ikka just need 2 toodet omavahel niimoodi reageerivad ja mul tekkis selline asi iga kord, lihtsal esimesel korral oli reakstioon kõige tugevam. Mossa näomask ja Berrichi näokreem omavahel niimoodi ei reageerinud. Siinkohal tahan meelde tuletada, et ma ei taha mitte kedagi maha teha, iga inimene on erinev ja ka meie reaktsoon toodetele on erinev, eraldi tegid need tooted väga head tööd! Ma ei tea, kas nii peabki olema, aga pärast igat maskitamist (ükskõik millise tootega neist) pidin mina oma kuiva näonahka alati ka kreemitama. Tegelikult oli kingikotis ka Holika Holika näomask (mille ma kogemata unustasin pildile püüda), selline mis on kanga laadsest materjalist, minu puhul jällegi esimese sellelaadse tootega ja selles pettusin küll kõvasti, sest pärast kasutamist jäi nägu kuidagi nii ligane ja kleepuv. 

Mulle meeldis väga ka Pixi näotoonik, mis minu puhul kuivatas küll veidi näonahka, aga mitte märgatavalt. Üheks mu uueks meigieemaldajaks võib pidada aga just Bioderma Sensibo H2O-te, kui ta vaid mu veekindla silmalaineri ka rutem maha võtaks... muidu väga mõnus toode, jätab naha pehmeks ja mõnusaks ning teeb meigieemalduse protsessi eriti lihtsaks. Kõige vastumeelsem toode oli Lemongrassi näovaht, mulle lihtsalt ei sobi tooted, mida peab näolt veega maha pesema (v.a maskid), sest tihti kuivatab see mu näonahaka veel rohkem, samuti oli sidruni lõhn minu jaoks natukene liiga intensiivne, aga see-eest oli vahu koostis megamõnus. 

 KEHAHOOLDUS: 
Teine rida: Holika Holika Aloe Soothing Gel/ Dove Relaxing Ritual dušigeel (lavender)/ Dove Invigorating Ritual kehapiim/ Dove Shower raseerimisvaht (kookoseõliga)/ GMT Beauty Relaxing Anti Swelling Gel for Legs (paistetusvastane geel)/ Signe Seebid kristalldeodorant (roos)/ Dove Restoring Ritual kätekreem (kookos).  
Esimene rida: Sandrelle kehasuflee (virsik)/ Sandrelle kehakoorija (roosa vaarikas)/ Dr. Bronner's All One Citrus Orange Pure-Castile Bar Soap (seep)/ Australian Gold isepruunistajad.

Üks hädavajalik ilutoode, milleta ma hakkama ei saaks, on kehakreem. IBK kingikoti hulgast kujunesid välja kaks uut lemmikut, mille edaspidist kasutamist ma ei jõua juba ära oodata. Üheks on Sandrelle kehasuflee- APPI, kas saab lihtsalt veel mõnusamalt, pehmemat, isuäratavalt lõhnavamat ja nunnumat asja olla?- Ma kahtlen selles sügavalt, mina jäin kehasufleega (ja etteruttavalt võin öelda, et ka kehakoorijaga) väga rahule, peale pehme naha, on plussiks veel kergelt sädelev nahk, mis näeb suviti eriti hea välja! Kõige suurem ülletaja oli aga Holika Holika Aloe geel, ma ei osanud sellest tootest midagi arvata ja olin üsna kindel, et annan selle ära, aga kui pärast esimest kasutuskorda oli mu nahk justkui siidiks muutunud, ei tulnud mul enam mõttesegi seda kellelegi jagada, sest ma tahan seda ise veel ja veel kasutada. Pluss pidavalt see olema hea päikesepõletuste puhul, niiet võib-olla möödub see suvi mu naha jaoks veidi valutumalt, kui tavaliselt #punapea.  

Dove'i dušigeeliga tegin ma täpselt nii palju tutvust, kui seda ainult nuusutades, sest ma üldiselt vihkan lavendri lõhna ja see toode ei pannud mind selles ümber mõtlema. Ka Dove'i kookose kätekreemi lõhn jäi mulle liiga tugevaks, üleüldse olen ma jube kehv kätekreemide kasutaja. Küll aga meeldis mulle Dove'i kookose raseerimisvaht, ma küll ei märganud, et see oleks asja kuidagi mugavamaks teinud, aga igakord kui see vaht pudelist välja tuleb, valdab mind lapsik õnnejoovastus, väiksena mängisin ma niimoodi juuksevahu pudeli tühjaks. Nagu enne mainitud siis minu suureks lemmikuks osutus ka Sandrelle vaarika kehakoorija, peale seda ei pea ma isegi üldiselt ennast kreemitama, seda mõnusat nahka ei jätku küll mitmeks päevaks, aga vähemalt võtab duššijärgse kuiva naha ja sügeluse ära (nüüd vist mõistate, miks ma kehakreeme fännan). Üks miinus sellel siiski on (peale selle, et ma seda terve kasutamise aja jooksul süüa tahaksin)- see meenutab mulle kohati lõhnapoolest mu lapsepõlve köhasiirupit. Too much infomation? Mulle väga meeldis ka Dr Bronners'i seep, aga seda mitte nii väga enda peal kasutades, vaid just mu meigipintslite peal, mega hästi tegi need puhtaks- I approve! 

Kaks põnevat toodet, millest ma ei osanud midagi loota või olin pigem skeptiline, olid Signe Seebi kristalldeodorant ja GMT Beauty tursevastane kreem. Kristalldeodorant töötab päris edukalt, võib-olla mitte just siis, kui väljas on megapalav ja ma pean kedagi kuskilt kraavist päästma, aga suures joones ajas ta asja ilusti ära. Samas ei ole ma ka väga suur higistaja, niiet kõigile ma seda 100% ei soovitaks. Samuti ei saa ma öelda et roosi lõhn mu lemmik oleks, millegipärast meenutab see mulle eakaid naisterahvaid, siiski ületas toode kõvasti mu ootusi. Tursealandus kreemiga vist nii hästi ei läinud. Okei, ajal, mil ma seda proovisin, ei olnud mu jalad ka turses (mida ei juhtu tavaliselt kunagi), aga nad valutasid, mis juhtub peale tööpäeva sageli. Kahjuks ma mingit mõju ei tundnud, ainult natukene kleepumistunnet (vb kasutasin liiga vähe? või vale asja puhul?), igastahes on tal korralik ravimi lõhn juures (mis mind ei häiri), aga peika nägu oli küll seda "sinepit" (tema sõnad) peale määrides väga viltune- ühesõnaga, ma arvan, et see toode vajab veel teist võimalust. 

 MEIGITOOTED: 
Teine rida: Pixi Lip Icing (huuleläige toonis Cake)/  Revlon Lip Lacquer (toonis 560 Fire Opal)/ NYX Slip Tease Full Color Lip Oil (toonis Entice Tentation)/ Avon matt huulepulk (toonis Adoring Love)/ Essence Colour up! Shine on! huulepulk (toonis nr 10 Rosey Glitz)/ Essence Halo Wow! Sparkle Stick (sära pulk)/ Holika Holika Lazy and Joy All Night Tint (toonis Jackpot Orange)/  Essence Get Your Glitter On! (lahtine glitter nr 01 Star Child)/ NYX Metallic Glitter (toonis 05 Lumi-Lite).
Esimene rida: Revlon kulmupliitas (toonis 220 Dark Brown), Avon Mark ripsmetuššid (Big&Daring, Big&Multiplied, Big& False Lash), Revlon Colorstay jumestuskreem (toonis sand beige).

Ja nüüd see kõige magusam osa- meigitooted! Alustame silmadest- Avon oli meile välja pannud lausa 3 ripsmetušši, mina jäin nendest kindlaks Big&False Lashi omale, ma ei saa öelda, et tegemist on parima ripsetuššiga maailmas, aga järelikult mulle ikka meeldib, kui ma seda üle kuu juba kasutanud olen. See-eest oli aga Revloni kulmupliiats üks esimesi asju, mis ma nurka viskasin, sest Dark Brown on minu jaoks kaugeltki liiga tume toon. 

 Samuti olen ma kahevahel Essence'i glitteriga, kuidagi ei ole lihtsalt mina, see-eest meeldib mulle väga aga NYXi glitter, mida on eriti hea esinemistel kasutada. Mulle väga meeldis ka Essence'i särapulk, mis annab mõnusalt roosaka hologram efekti, jällegi üks toodetest, mida ma olen hakanud pea igapäevaselt kasutama. 

Võib öelda, et ainuke huuletoode, mis mulle tegelikult meeldis oli NYX Slip Tease'i oma- mugav kanda ja värv on ilus. Revloni punane huuleläige tundus minu jaoks kaugeltki liiga kleepuv ja läikiv, (väga võimalik, et seda tuleks tegelikult juba värvitud huulte peale kanda), igatahes mu lemmik punast huulepulka see esikohalt ei löönud ja koos ma ka neid katsetada ei tahtnud. Pixi huuleläikega valdasid mind samuti erinevad emotsioonid, alguses olin ma segaduses, kuidas seda kasutama peaks, siis ma justkui sain sellest aru ja see tundus nii lahe mõte, aga kui ma seda lõpuks huulepulga peale kandsin, siis ei jäänud neid sädelevaid osakesi üldse näha ja ma olin pettunud. Ka huulepulkadega ei jäänud ma väga rahule, nii Essence'i  kui Avoni toonid ei olnud lihtsalt päris minu jaoks, kuigi ma kaalusun Avoni huulepulga endale jätmist kaua. Kõige segasemaks jäi mulle aga Holika Holika huuletoode, ma pole kindel, kuidas seda täpselt kaustama peaks, aga nähes juba seda oranži tooni, otsustasin ma selle kellelegi targemale ja julgemale anda. 

AKSESSUAARID/LISA: 
Iluguru ajakiri/ meigikotid (dPäike Avon, NYX)/ Kuma  Butterfly Effect Earrings

Ja kõige lõpetuseks veel mõned nunnud meigikotikesed, IG ajakiri ja KUMA kahtepidi kantavad kõrvarõngad, millest ma SELLES postuses juba rääkinud olen, kuna mul on neid nüüd 2 paari, siis hoidke silma peal minu INSTAGRAMI kontol , sest peagi otsin sealt ühele paarile uue omaniku! 

Ja selline see hiigelsuur kinkekoti sisu oligi, olen väga õnnelik, et mulle selline vahva katsetamise võimalus anti, uus lemmikuid tekkis palju juurde!
Ja varsti saan ma osake kingikotist ka teiega jagada!
Cheers! 



Hello!
Around a month ago there was a third (Estonian) Beauty Bloggers Meeting, where at this year I managed to go. About that event I wrote more in THIS post, but today I am going to show all those products what I got from there, it took me over a month to test most of them! 
So let's check out my favourite ones and not so good ones, too! 

SNACKS:
Second row: Salvest Smushie super smoothies (blackcurrant-coconut with chia seeds, blueberry-yogurt with quinoa seeds, mango-orange with dates)/ Alma Greek yogurt (mango with coconut milk, pear with honey)/ Fazer Domino cookies/ Fazer milk chocolate with Domino cookies.
First row: YumEarth candies (Sour Beans, Organic Fruit)/ What the Fruit snack (raspberry)/ YumEarth lollipops (blueberry, peach, watermelon). 

I must admit, I was pretty bad of testing snacks, but my favourite ones were YumEarth candies, especially Sour Beans. I was very excited to try Smushie Smoothies, too, but I can't give the 100% true information, because I am not sure was that first smoothie, which I tried, already gone bad thanks to warm room or does it have a weirdly sour taste. Anyway since then I just lost my interest for the next ones. But I guess that in one day I will try it again! 

PRODUCTS FOR HAIR:
Toni&Guy Sky High Volume Dry Shampoo/ Toni&Guy Intense Softness Shampoo/ Toni&Guy Intense Softness Conditioner/ Toni&Guy Sea Salt Texturing Spray.

But now the beauty products! To have a better overview I selected them to small categories. The only hair products were by Toni&Guy and I must say that I really like their shampoo and conditioner, I guess they are in equal level with my old favourite ones. I just love their aroma and my hair feels so soft and nice thanks to them, but I still must to say, that this shampoo makes my head skin a bit more drier than some other shmapoos. I was also excited to try sea salt spray- at the beginning I was a bit confused how to use it and for whom it is good, so I watched some videos and from there they said that it's more for those, who have natural waves or curls, because it makes the hair more curly. I have long, heavy and as straight as possible hair- except some extra softness and a good aroma I didn't got anything from that product, so I will continue to use my Jungle Fever Wild Straight Spray. My aunt, who has naturally wavy hair tested sea salt spray, too and she said, that after using it, she didn't need to wash her hair so often, but she felt how it made her hair a bit dry, she didn't get any more curly hair because she didn't use hairdryer (which they did in videos). Still it looks a cool product what to use to, especially when you have a curly hair! 

PRODUCTS FOR FACE: 
Second row: Signe Seebid Luxurious Face Oil (jasmine)/ Berrichi Day Cream Age Defence / Mossa Age Exellence Miracle Peel/ Lumi Antioxidant Day Cream/ Bioderma Sensibo H2O Make-up Removal / Lemongrass House Foaming Face Cleanser.
First row: Turbliss Bioactive Peat Mask for All Skin Types/ Pixi Glow Mud Cleanser / Pixi Clow Tonic.

For me definitely one of the most fashinating categories- so many brands, what I have wanted to try for a long time! I was really excited to try Lumi and Berrichi day creams, I liked them both and they did their job well, but if I have to choose, then with one point the winner would be Berrichi, because I liked their aroma more, although both of the creams were almost odorless. With face oils I have been always a bit doubtful, but Signe Seebid Jasmine Face Oil was actually pretty nice and if I wouldn't have any face creams to use, then I would use it for sure! 

I also liked to test the masks! All of them did their job well, but my favourite one was Pixi's, it made my skin soft and it was super easy to use. I liked Turbliss mask, because it was black, I imagine how fun it would be to use it in some girls sleepover or sometimes, when I have more time to do some extra beauty procedures, but in everyday life it's a bit annoying to check that the mask wouldn't be dry (it was written like that). Mossa mask felt for me a bit too strong and when after that I used Lumi day cream, then my face got red and itchy, it lasted like 30 minutes like this. I tried this combination several times, to be sure, that these two things are reacting on my skin and every time I got the same result, just in the first time the reaction was strongest. Mossa mask and Berrichi day cream didn't reacted like that, I mean they didn't reacted at all. I want to remind you, that I don't want to say nothing bad about those products, every person is different and our reaction to products is also different, in separate way they all did their job well! I don't know is it should be like this, but after using the masks I needed to cream my face. Actually in the gift bag there was also Holika Holika face mask (I forgot to made photo of it), it's a face mask, which is kind of made of fabric, for me it was the first time to try something like this and I must say that I totally disappointed, after using it my face was so sticky and disgusting. 

 I also liked Pixi Glow Tonic, it made my skin a little bit dry, but otherwise it was great! One of my new favourite make-up remover is Bioderma Sensibo H2O,  if it would take off my waterproof eyeliner a bit better then it would be perfect, but I still love it, makes my skin soft and procedure much easier. The worst product in this category was Lemongrass Face Cleanser, I just don't like products which I need to wash off from my face (except masks), because it usually makes my skin more dryer, I also didn't like the lemon aroma, for me it was too strong, but I loved that foam tho. 

PRODUCTS FOR BODY: 
Second row: Holika Holika Aloe Soothing Gel/ Dove Relaxing Ritual Shower Gel (lavender)/ Dove Invigorating Ritual Body Lotion / Dove Shower Mousse (coconut)/ GMT Beauty Relaxing Anti Swelling Gel for Legs/ Signe Seebid Crystal Deodorant (rose)/ Dove Restoring Ritual Hand Cream (coconut).  
First row: Sandrelle Body Suflee (peach)/ Sandrelle Body Scrub (pink raspberry)/ Dr. Bronner's All One Citrus Orange Pure-Castile Bar Soap/ Australian Gold Self Tanners.

For me one of the most important beauty product is body lotion. From that gift bag I found two new favourte ones, I just can't wait to use them more! One of them was Sandrelle body suflee- OMG, is there any softer, deliciously smelling and cuter thing?- I don't think so, I really like it and besides of a soft skin it gives also some glow, which looks super nice in summer days! The biggest surpriser was Holika Holika Aloe gel, I din't know, what to expect, and I was pretty sure that I will give it to someone else, but after the first time of trying it I din't want to give it to no-one, because my skin was super soft, so I want to use it more and more. It's says that it also should make good to sun burns, so maybe this summer will be for me a bit less painless, than usually #ginger. 

I didn't use Dove Shower Gel, because it had strong lavender smell and I really didn't like it, like most of the things which has lavender smell. Also Dove Hand Cream had too strong aroma and well... I am a very bad of using hand creams. But I liked Dove coconut mousse, I didn't saw the different, while I was shaving, but I just love that foam, it kind of takes me back to my childhood when I played with hair foam and accidentally finished that. I also loved Sandrelle raspberry body scrub, after using it there was no need to use any extra body lotion, it won't stay like this for a days, but at least my skin won't itchy after showering (maybe now you understand why I need body lotion so much). There is only a little minus (besides of thinking to eat it while I'm using it)- sometimes it's aroma reminds me my childhood cough syrup. Too much information? I also liked Dr Bronners soap, not so much of using it on me, but using it on my make-up brushes, cleans them super well- I approve!  

Two interesting products, about what I didn't had any expectations or I was a bit skeptical were Singe Seebid crystal deodorant and GMT Beauty Anti Swelling Gel. The deodorant worked quite well, maybe not in those moments when it was super hot and I needed to save people, but most of the times it did it's job well. But at the same time I don't sweat much, so I can't say it will work 100%. I also can't say that I liked it's aroma, because rose smell reminds me old ladies, but for sure this product surprised me in a good way. With Anti Swelling Gel there was a but different case. Okay, on the time, while I tried it, my legs weren't swelled (they never do), but they were aching, which is a typical thing after my work day. Sadly I didn't felt any result, my legs were only a bit sticky (maybe I used it on wrong time or not enough?), anyway it has a medication smell (which for me is okay), but my boyfriends face was pretty bad, when he used this "mustard" (his words)- so I guess I should test it more. 

 MAKE-UP: 
Second Row: Pixi Lip Icing (tone Cake)/  Revlon Lip Lacquer (tone 560 Fire Opal)/ NYX Slip Tease Full Color Lip Oil (tone Entice Tentation)/ Avon matte lipstick (tone Adoring Love)/ Essence Colour up! Shine on! lipstick (tone nr 10 Rosey Glitz)/ Essence Halo Wow! Sparkle Stick/ Holika Holika Lazy and Joy All Night Tint (tone Jackpot Orange)/  Essence Get Your Glitter On! (nr 01 Star Child)/ NYX Metallic Glitter (tone 05 Lumi-Lite).
First row: Revlon Eyebrow Pencil (tone 220 Dark Brown), Avon Mark Mascaras (Big&Daring, Big&Multiplied, Big& False Lash), Revlon Colorstay foundation (tone sand beige).

And now the sweetest part! Let's begin with eyes- Avon sent us 3 mascaras, I chose from them Big&False Lash one, I can't say, that it's the best one in the world, but I have used it over a month and I like it. But for example Revlon eyebrow pencil was one of the first things, which I left out of testing, Dark Brown colour is just way too dark for me.

I have also weird feelings about Essence'i glitter, it's just not me, but I really like NYXi glitter, especially when I use it on my performance make-up! I like Essence Sparkle Stick, it gives such a nice pink hologram efekt, again one product which I use almost everyday!

I can say that basically the only lip product, which I really liked, was NYX Slip Tease one- it was easy to use and I liked the colour. Revlon red lip lacquer felt too sticky and glossy, I guess it's ment to use it with a red lipstick, but I love my red matte lipstick too much to do so. With Pixi Lip Icing I had different emotions- at the beginning I wasn't sure, how I should use it, but then I kind of understood and got so excited about that, but while I tried it, I didn't see those sparkling little glitter parts at all and I was disappointed. I also didn't like the  Essence and Avon lip sticks so much, well I mean that I didn't like the tones so much, although I was thinking to keep the Avon's one. I didn't understand of Holika Holika lip product, I wasn't sure how to use it and I also didn't like the orange tone, so I decided to give someone else. 

ACCESSORIES/ MORE: 
Magazine Iluguru/ Make-up bags (dPäike Avon, NYX)/ Kuma  Butterfly Effect Earrings

And for the end some cute make-up bags, Iluguru magazine and Kuma Butterly Effect Errings, about what I'm talking about in THIS this post, as I have them two pairs, then be ready for the giveaway which will be held on my INSTAGRAM account!

And that's it! I am very happy, that I had chance to test those things, I got a lot of new awesome products!
And very soon I can share some thing with you, too!
Cheers!

No comments

Back to Top