Outfit for One Time


Hello!
Tänane outfiti postitus on näide sellest, kuidas ma tavaliselt mitte kunagi talviti õues ei käi. Esiteks, see megailus mantel ja ülimõnus kampsun on pätsa pandud mu peika garderoobist ja nüüd tahan ma veel rohkem ka endale talvemantlit saada! Teiseks, mu jalad kardavad meeletult külma, seega kannan neid kevad-sügis saapaid lumega ainult äärmistel juhtudel, näiteks mõne peo või teatrietenduse tarvis ja ka siis on need pigem vahetusjalanõudena kaasas. Lisaks sellele meeldib mulle talviti võimalikult soojalt ja mugavalt riides käia, mis kahjuks praegu tähendab seda, et näen koos oma vanade paksude pükste ja talvejopega välja nagu täielik kubujuss, niisiis on talvemantel ja parka number 1 asjad shopinglistis. 

Üldse on pildistamise ja eriti riietuste pildistamisetega hetkel natukene nigelad lood, sest peale külma ilma ja kehva valguse (kuigi tegelikult on mõlemad ületatavad ja mitte üldse nii hullud) on mul viimasel ajal ka päris suuri probleeme piltide töötlemistega, sest ma lihtsalt tahaks seda teha nii palju paremini nii siin kui ka Instagrammis ja sellega mitte hakkama saamine muserdab mu meelt päris palju. Üldse on kogu see sotsiaalmeedia tegelaste perfektsus kuidagi laastavalt mõjunud, ühest küljest tahan ka mina ideaalset instafeedi saada, aga järgmisel hetkel ei oska ma neid pilte töödelda (ma ei oska enda pilte ületöödelda) ja samuti tunnen, kuidas peaksin hakkama seda kõike planeerima ja ainult parimaid pilte sinna panema, mis võtab ära võlu ja vabaduse panna üles pilte hetkeemotsioonidest, mida ma tegelikult juba mõnda aega ka vältinud olen.

 Lisaks sellele olen umbes kuu maadelnud mõttega teha endale veel üks youtube kanal, kuhu iganädalaselt midagi vahvat üles laadid, kas siis mõni vlog, challenge, story time või tag video, aga ma ei tea, midagi justkui nagu taksitaks, mis teie arvete, kas ma peaks ikka proovima? Ugh... mis ma siin ikka virisen, kui kellegi on häid nippe, kuidas saada puhast instafeedi või kauneid pastellsetes toonides pilte, siis andke teada, praegu lasen teid vaatama aga oma outfiti, millega ma enam arvatavasti mitte kunagi ei käi (sellist asja juhtub ikka väga harva). Vot nii palju siis aususest ja ideaalsusest. 
Cheers! 

Coat: Baltman/ Sweater: Reserved/ Jeans: Seppälä/ Boots: H&M/ Sunglasses: New Yorker
Photos by Olaf

Hello!
Today's outfit is a good example how I usually don't go outside in winter time. Firstly, this super beautiful coat and super nice sweater are form my bf wardrobe, now I want even more a nice coat for my-self, too! Secondly, my feet are always cold, so I wear those autumn boots with this kind of snow only in very rare cases, for example if there is some kind of party or theater play and even then I usually carry them as an extra pair. In winter time I also love to wear warm and comfortable clothes , which means that right now I look with my winter coat and old winter trousers like someone who comes for a very cold place, I really need new ones! 

Also I am having problems with taking photos, because besides of cold weather and bad light (which are pretty okay actually) I have a pretty big problem with editing, I just want to do it so much better way for the blog and Instagram photos, so most of the time the final result makes more sad than happy. Actually all this social media "being perfect" lifestyle is so mental breaking, in one side I would love to have clear insta feed, but in next moment I realise how I don't how to make it (I'm just not able to change my photos so much) and I feel how I should start to plan which photos to put and where to do them, which would take away the magic and freedom to upload photos, which are made based on fun moments. Actually I already have started to select my photos and this is so sad! 

Also around a month I have struggled with idea to make a Youtube channel, where I would upload something in every week, like vlogs, challenges, story times or tag videos, but I don't know, something is bothering me, what do you think, should I try? Ugh... any if someone has tips how to create a clear instafeed or pretty pastel photos, then let me know, right now I'm letting you to see my outfit, probably I will never wear it again, which is actually super rare situation. 
See you soon! 
Cheers! 

2 comments

Back to Top