I have never...

CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION

Hello!
Mitmete blogijate hulgas on levinud postitus sellest, mida nemad ei ole kunagi teinud. Tegelikult olen ka mina tükk aega tahtnud teha sarnast postitust, küll pigem lihtsalt kirjutada fakte enda kohta, aga selline väikese vimpkaga postitus tundus hetkel põnevam. Ja siin ongi minu mitme päeva jookusl (omg, I know) mõeldud faktikesed!
Have fun! 

1) Ma ei ole mitte kunagi reisinud väljaspool Euroopat 
Ma olen reisinud nii mitmeski riigis, k.a Türgis ja Venemaal, aga minu jaoks on kõik need kohad olnud pigem Euroopa kui miski muu, arvestades seda, et näiteks Venemaal olen vaid St, Peterburis käinud. 

2) Sõitnud mäesuuskade või lumelauaga.
Ma olen käinud väga vähe kuskil Eesti suusabaasides, rääkimata välismaa omadest, aga kohe varsti peaks saama Eesti piires see viga parandatud. 

3) Olnud haiglas patisent...
kui sündimine muidugi väljaarvata. Mul ei ole olnud kunagi ühtegi kanüüli, ma pole saanud kunagi ühtegi tilka ja kahjuks pole ma tervislikel põhjustel ka kunagi veredoonor olnud, kuigi ma väga tahaks. 

4) Näinud kunagi Visa Hinge, Kiireid ja vihaseid  ning Terminaatorit. 
Mõne filmi puhul olen näinud klippe, kuid mitte ühtegi neist otsast lõpuni. Ka Tähtede sõjas olen näinud vaid ühte filmi ja mulle lihtsalt ei meeldinud, nagu ka ülejäänud listis olevad filmid... please don't hate me. 

5) Üksi suppi otsast lõpuni keetnud.
Minu ainukesed kogemused supi keetmisega on olnud purgi ja pulbersuppide näol. Üks kord pidime seltskonnaga metsas leiduvatest taimedest ka suppi tegema (puljongit, paari kartulit ja porgandit võisime ka kasutada). That's it. 

6) Käinud pediküüris või depilatsioonis. 
Samuti pole ma mitte kunagi kasutanud kuivšampooni ja kontuurimispaletti (või üldse vedelaid kontuurimistooteid). 

7) Olnud järjest üleval 48h. 
Ma arvan, et olen suutnud vastu pidada max 1,5 päeva. 

8) Söönud austreid, hirsiputru ja murakaid. 
Tegelikult tahaks neid kõiki proovida, kuid arvan, et murkad on ainuksed, mis mulle päriselt meeldida võiks. 

9) Sõitnud mootorrattaga
Ma ei ole seda ei juhtinud ega ka tagaistunud, küll aga olen sõitnud rolleri tagaistmel ja sõitnud ATV-ga aia katki. 

10) Hoidnud käes vastsündinut. 
Kuidagi on nii juhtunud, et isegi oma väikseid sugulasi olen saanud alles hiljem näha ja käes hoida.  

Ja sellised vahvad faktid minu poolt!
Andke teada, kuidas meeldis ja võib-olla teen tulevikus ära ka 25 fakti tagi!
Cheers! 

Tagasivaade St. Peterburi reisile

Hello!
I have seen some posts by Estonian bloggers, who have shared their lists about things what they haven't done. Actually I have thought about this kind a post for a while, but more in 25-facts-about-me style, still I found this kind of "opposite" post also very funny, so today, after a couple of days of thinking (omg, I know), I am sharing 10 things what I haven't done.
Have fun!

1) Traveled outside of Europe. 
I have been in quite many countires, but all those places have been in Europe. I mean in this case I take Turkey and Russia also as European countries, because for example in Russia I have been only in St. Petersburg. 

2) Rode with mountain skis or snowboard. 
Basically I have never visited any proper places where I could do that, but very soon I will try one of them in a small get away weekend trip. Let's see how I will deal with it in Estonia and then maybe in one day I will go to real mountains! 

3) Been a patient in hospital...
except on that time while I born. I never have had a cannula or got any i.v medicines. I also haven't been a blood donor thanks to some health issues, but I'd really like to be one. 

4) Saw Die Hard, Fast and Furious and The Terminator
I have seen short clips of them, but never the full version. Also I have seen only one Star Wars movie, which wasn't so much my cup of tea ... please don't hate me. 

5) Made a real soup. 
I have done some of those ones, which are kind of prepared already. Once in a children camp we made a soup of plants which we found from forest (we also had a couple of potatoes, carrots and spices for the broth). That's it. 

6) Made a pedicure or depilation. 
I also haven't used dry shampoo or most of the contouring things (especially the liquid ones). 

7) Been up for 48h hours.
I guess the max has been like 1,5 days. 

8) Ate oysters, millet porrige or cloudberries. 
Actually I'd like to try them all, but probably I will like only cloudberries. 

9) Rode with a motorcycle. 
Like I even haven't sat on back seat, but I have sat on roller back seat and broken a fence with ATV. 

10) Held a new born baby. 
I don't know how but I have seen even my little relatives later. 

And these were my 10 facts!
Let me know did you liked them and maybe in future I will do 25 facts about me!
Cheers!  

Throwback to St. Petersburg trip

No comments

Back to Top