Forest House


Hello! 
Ma olen Kuutsemäelt tagasi elusalt ja tervelt! Lisaks sellele sain peale mõningast mossitamist ja harjutamist lastemäel hakkama ka vähe suurtemate mägedega ja selle juures hakkasin ma mäest alla vihisemist vägagi nautima, niiet võib-olla näeb mind kunagi kuskil välismaa suusakuurotis. Nii naljaks, ma ei uskunud, et olen selliseks suusatamsieks üldse võimeline ja nüüd mõtlen juba suurtmets mägedest.
Peale toreda päeva suusamäel avanes mul võimalus ööbida ka megailusas metsamajakeseks, mida on ka teil võimalus rentida! Tegu ei ole koostöö postitusega, aga kuna see maja on tõeliselt armast ja ma usun, et seda igal aastaajal, siis oleks lausa patt seda mitte teiega jagada, seega SIIN see on, ideaalne koht kuhu näiteks nädalavahetuseks muu maailma eest peitu pugeda ning lasta ennast mõnusal  saunal ja metsa energial turgutada.
Hoidke ennast siis ikka mõnusasti soojas ja näeme varsti!
Cheers!


Sweater: LC Waikiki (Sofia)/ Trousers: from my aunt/ Boots: Tamaris
Photos by Olaf 

Hello! 
I am back from skiing and I didn't die! After some hours of bad mood and training on small (children) hill I finally got enough courage to try the bigger hills, too and I must say that I fell in love with that sport, so maybe in one day I will go to real mountains and try some skiing in there. It's just so weird, because I didn't believe, that I'm capable to do something like this and now I am thinking about even bigger hills/mountains. 
Besides of a fun day on hill I also had an opportunity to sleep in a beautiful forest house, which is also available to everyone! It's not a collaboration post, but as this house was so cute and nice and I believe it is at least same awesome also in summer time, too, then I wanted to share this place with you, HERE it is- a perfect place where to relax and just load batteries with sauna and forest energy. 
I hope that you all are doing fine, just stay positive and see you soon!
Cheers! 

2 comments

Back to Top