Black Valentine's Day


Hello!
Ma ei ole juba tükk aega eriline sõbrapäeva tähistaja olnud, lapsepõlevest on jäänud halvamaigulised mälestused ja üldse olen hakanud panustama rohkem emotsionaalsesse väärtusesse kui asjadesse (minu jaoks on sõbrapäeval saadaval eriti palju mõttetut pudi-padi), seega tegime peikaga kokkuleppe, et vähemalt sellel aastal mingeid kingitusi ei tule ja lähme selle asemel hoopis Kadrioru kunstimuuseumisse ja kooki sööma. Muuseumis saime aga korralikult üle, sest millegipärast oli mul jäänud mulje, et seal on väljas näitus maalidest, mis on muudetud memedeks, tegelikuses toimus sarnane asi ainult Facebookis ning reaalsuses olid ikka päris maalid, mis oli ka väga tore. Lisaks sellele polnud ma kunagi varem Kadrioru muuseumis käinud, niiet pool aega läks mul hoopis tubade ja saalide imetlemisele.

Eelmisel nädalal käisin ka Moepärli moeturul, kuhu nii mõnigi blogija ja instagrammer on samuti oma asjad müüki viinud, seal skoorisin endale Marili asjade juurest ülimõnusa pika ja lendleva pluusi, mis on hetkel üks mu lemmikumaid riietusesemeid üldse, kandsin seda ka muuseumis ja nüüd saangi ka teile oma vahavt leidu näidata! 
Cheers!


Blouse: Moepärl/ Jeans: Seppälä/ Boots: Tamaris
Photos by Olaf

Hello!
I am one of those people, who doese'nt like to celebrate Valentine's Day- I have some bad memories from my childhood and in my opinion there's so many pointless gifts on that day. As I like to invest my time to happy memories and experience, then me and my bf decided to skip the present part and go to museum and eat cake. I don't know why, but I thought that there will be exhibition about paintings, which are turned to memes, well I was wrong, there is that kind of thing, but only in their Facebook page, so we just saw the normal paintings, which were also nice. Also it was my first time to visit Kadriorg Art Museum, so half of the time I was admiring those beautiful rooms. 

Last week I visited one second hand place called Moepärl, lately there was an event where some famous people (also some bloggers and instagram people) sold their clothes, form there I got this super cool black blouse, which was in Marili section. I just love that item so so so much, so no wonder that I wore it also on that museum day, now I can show this pretty item to you, too!
Cheers! 

No comments

Back to Top