Testing Tilk! Products


Ma armastan Eesti ilu- ja kosmeetikatooteid, minu jaoks on neis midagi nii erilist ja mul on hea meel, et uusi tootjaid tuleb aina juurde! Tilk! brändi toodetest olen unistanud juba päris pikka aega, aga enne, kui jõudsin neid ostma minna, avanes mul võimalus hoopis koostöö tegemiseks, võite ette kujutada kui õnnelik ja elevil ma kogu protsessi jooksul olin! Täna on oodata nelja erineva toote arvustust, mis ühtalsi on kõik ka vegan tooted, nagu ikka avaldan ainult oma arvamust!
Here we go! 


50ml/ 13.90€

 Peale enda valitud põhitoodete sain kaasa ka väikese purgi (10ml) Love Me kätekreemi, sellised väikesed pakendid on suurepärased kaaslased reisidel, mis mahuvad kenasti käsipagasisse. Tilk! kodulehelt leiab ka erinevaid komplekte, kust on võimalik endale meelepärane reisikomplekt välja valida, nii ei pea kõiki suuremaid kreemipurke kaasas kandma ja selle asemel saab mahutada pagasisse midagi muud toredat! Kätekreem ise on võitnud Eestis mitmeid auhindu, näiteks Anne&Stiili 2016 ilulemmiku tiitli. Minu jaoks on kreem meeldiva ja kerge tsitrulise lõhnaga, koostisosalt mõnusalt rasvane (I love it!), mis teeb kuiva naha kätel mõnusalt pehmeks, kuna ma ise aga suur kätekreemi sõber pole, siis mina kasutan seda oma väga kuivadel kandadel, kuna kreem töötab ka seal väga edukalt. 


100ml/ 27.90€ (praegu 24.90€)

Kui ma kätekreemidest suur ei hooli, siis kehakreemid on kindlasti väga väga suur osa minu nö ilurituaalidest, sest mul on lapsepõlvest saati olnud väga kuiv nahk ning ilma kreemitamiseta ma arvatvasti kannataksin üsna palju, eriti talvisel ajal. Seega oli Cuddle Me kehavõie minu testimise listis kindel valik. Peale mitmekordset proovimist olen ma saavutanud tootega sellise love-hate suhte, sest mulle meeldib selle esialgne koostisosa, mis on nagu kreem aga nagu ei ole ka, nagu vaht, aga nagu ei ole ka, peale nahale kandmist sulab mass aga üsna ruttu õliks ja kuna mina olen harjunud rohkem rasvaste kreemidega (tavalised ihupiimad jätavad naha tihtipeale kuivaks) siis oli õliga veidi raske harjuda. Kehavõie niisutab üsna hästi, kuid just need samad kuivad kannad jäävad ka peale toote kasutamist küllaltki kuivaks (samas tegemist polegi ju jalagakreemiga, siiski on enamus minu teised kehakreemid ka jalgadele sobinud), lisaks sellele jääb selline õline tunne üsna tükiks ajaks ja õhtul kreemitades tekib hiljem teki all tunne, et nahk ei saa "hingata". Lisaks sellele ei meeldi mulle kreemi kadakane lõhn, sest eelistan rohkem puuviljaseid lõhnasid. Kindlasti kasutan toote lõpuni, kuid kahtlustan, et peale seda liigun oma vanade lemmikute juurde tagasi. 


50ml/ 22.10€

See näokreem on mõeldud kuivale nahale, Tilk! valikus on näokreeme ka teistele nahatüüpidele, lisaks sellele müüakse ka öö ja meestekreeme. Minu meelest on väga tore, et kodulehel on ära selgitatud ka erinevad nahatüübid, täpsema info leiab SIIT. Moisture Me kreem on jällegi mõnusalt vahusa koostisosaga, natuke nagu vahustatud munavalge tekstuuriga, kahjuks on ka see lõhn mulle pisut vastumeelne, kuid siiski mitte midagi hullu.
Ka näole mõjus ta hästi ja niisutavalt, kuigi peale esmakordset kasutamist tekkis mul õhtu lõpuks ühele põsele nõgeselööbe taoline mittesügelev moodustis, siiski peale lööbe taganemist ja uuesti kreemi proovimist ei tekkinud mul mingit reaktsiooni ja nii mitu korda, seega kreemi lööbes süüdistada ei saa ja oma tööd teeb ta hästi.


50 ml/ 15.90€

Näokoorijatega pole ma enne eriti kokku puutunud aga appi kui väga mulle just Scrub Me toode meeldib, ausalt, ma poleks arvanud, et ma sellest nii vaimustusse satun! Esiteks meeldib mulle selle vahune tekstuur, mis meeldib mulle ka väga mu näonaha pinnal. Lisaks sellele saab nägu mõnusalt puhtaks, aga samal ajal ka pehmeks ja niisutatuks. Esimesel kasutamisel ei pidanud ma pärast pesu näokreemi kasutamagi, sest nahk oli nii mõnus, aga peale peaaegu lööbest paranemist jäi nahk küll puhas ja mõnualt pehme vee all, aga peale kuivatamist vajas nähu siiski lisaniisutamist. Ainuke asi, mis mind toote juures veidi häiris oli lõhn, kirjas on, et tegemist peaks olema mandariini lõhnaga, mida ma iseenesest armastan, aga kahjuks sellel tootel ma seda küll ei tundnud, pigem oli tegemist rohkem kohvi ja mõne taimse lõhnaseguga. Aga sellest hoolimata on see kindlasti toode, mida tahan hakata ka tulevikus kasutama. Soovitan soojalt! 


Ja sellised olidki minu kogemused TILK! toodetega, ma olen nii tänulik, et mul oli selline vahva võimalus asju katsteda, suur suur aitäh! Kindlasti tahan ka rõhutada, et iga inimene on erinev, niisiis mõjuvad tooted inimestele erinevalt, mis mulle ei pruukinud sobida võib kellelegi teisele ideaalne olla, nii on ka tekstuuri ja lõhnadega, seega julgelt Eesti ilutooteid katsetama!
Cheers! 


I love Estonian beauty products, for me there's something special in them and I'm glad that there's more and more brands. I have dreamed about  Tilk! (tilk means drop) brand products for a while, but I always forgot to buy them, so I was super happy and excited when I got the chance to make a collaboration with them! Today I am going to talk about 4 different products, which are also vegan ones, as always I am sharing only my own ideas.
Here we go! 


50ml/ 13.90€

 Although I knew that there will be 3 products, then I actually got one surprise product, too-  Love Me hand cream (10 ml), this kind of size is perfect for travelling- they are in nice size, will survive a short (or a bit longer) trip and there will be more room in hand luggage. On they home page there's different travel kits, just choose your favourite one. The hand cream itself has won some Estonian beauty prizes. For me the cream has super nice citrus aroma, also it's more heavy than light cream (which I love), so it moisturises hands well. As I am not a big fan of hand cream then I am using it on my heels, which are super dry and it works!   


100ml/ 27.90€ (right now 24.90€)

Although I don't care so much about hand creams, then I am a big fan of body ones, because the whole life I have had a very dry skin, so without using cream on my body I would suffer a lot, especially in winter time. So Cuddle Me body butter was my fist choice, which I wanted to try. After some time of using it we have a kind of love-hate relationship. I like how it looks and feels in the beginning, it looks like a cream, but it's not, it looks like a foam, but it's not, but  after putting it to skin it will melt to oli and this was something new for me, because I am used with fatty creams (usually the light ones are not working on my skin as much as I want). Body butter moisturises well, but for my dry heels it's not enough (okay, it's not a foot cream, but usually my body creams are okay on my heels, too). Also after using it I feel for a while kind of oily and if I cream my-self before sleeping then I feel that under my blanket the skin don't "breathe". I also don't like the juniper smell what the cream has, I am just the girl who like more fruit smells. For sure I will use that product until the end, but I assume, that after that I will buy my old favourite one again. 


50ml/ 22.10€

This face cream is ment for dry skin. Tilk! has different creams for different skin types, also they have creams for night and men. I really like that in their home page there's also a section where's information about different skin types. I also really like how nice foamy Moisture Me cream is, it feels a bit like a whipped egg whites, sadly the aroma isn't the best for me, but luckily it's also nothing very bad. 
For on the skin it was very nice, although after using it in the first time in the end of evening I got a rash on my cheek, but after it was gone and trying again and again there wasn't no this kind of reaction anymore, so the rash wasn't caused by cream and it still makes it job well. 


50 ml/ 15.90€

I usually don't use facial scrubs, but omg how much I love this one! Really, I never thought that I will be so excited about it! Firstly I like it's foamy texture, which I like also on my skin. It cleans face so nicely and at the same time it makes skin so soft and mostured. After the first time of using it there was no need to use face cream after that, because my skin was so soft and nice, but after that rash thing I felt how I needed some face cream, too. The only thing what's bothering me a bit is the smell, it says that it should has tangerine aroma, but I feel more like some kind of mix of coffee and some plant smell. But I still love it, so for sure I want to use this in future! I really recommend that product! 


And these were my experiences with Tilk! products, I am so so so grateful that I had such a awesome opportunity to test those things, a big thank you for that! I also want to say, that we all are different, so if I didn't like something, then maybe for you it will be perfect one. So try more Estonian beauty products!
Cheers! 

No comments

Back to Top