Inspiration from Tartu


Minu puhul on teada see, et ega ma kaua ühes kohas paigal ei püsi ja nii tüdinesin ka maaelust küllaltki kiiresti, sest akud said jälle täis laetud ja kuna järgmisest nädalast saab ka minust natukeseks ajaks tööinimene, siis oli viimane aeg võtta ette midagi toredat. Seega alustasin oma super nädalat Tartust, kus ootas mind kallis sister from another mother ja soojad suvepäevad, mis küll viimasel päeval küllaltki vihmaseks muutus. Niisiis nende paari päevaga jõudsin külastada oma lemmik söögikohti (Werneri kohvik on endiselt mu suur suur armastus!!!), jalutada ilusatel Tartu tänavatel ning käia isegi saunakeskuses! Tartusse tulles valdab mind alati ka mingi uus hingamine, kus ma tahaks panna selge midagi uut või katsetada soengu/meigiga, seekord langesid ohvriks juuksed, kuhu ma peale mõningast pusimist kaks vahvat krunnikest tegin, mis hakkasid mulle nii meeldima, et ma täna need uuesti tegin, vaatame, kuidas Tallinn nendesse suhtub. Tollel päeval viskasin peale ka oma teksatagi, mida ma see suvi kandsingi esimest korda alles paar päeva tagasi ja see tunne oli nii tore, missed it a lot! Tegelikult oli mul plaanis selle outfitiga poseerida kuskil mõnusa pastelse roosa või sinise seina taustal, aga nagu ikka, siis sattusin hoopis laheda graffiti juurde, kus olid lausa mõlemad värvid esindatud! Ja niimoodi need paar päeva Tartus lustides läbi saigi, kuigi linn on aastatega kuidagi võõrmakas jäänud ja ma olen hakanud seda teise pilguga vaatama (võimalik, et mind painab ikka veel kibestumus mitte seal õppimisest), siis endiselt oli seal tore paar päeva suvitada!
Cheers! 

Ja palju palju õnne sünnipäevkas mu õele! <3 

Denim coat: From my aunt/ Top: New Yorker/ Trousers: H&M/ Sneakers: Primark (Dresden)/ Backpack: LC Waikiki (Konya)/ Sunglasses: New Yorker/ Bracelets: Väike Ingel and the white one from Barcelona
Photos by Maarit

I am a person who can't stay in one place for a long time, so I got bored of the countryside life pretty fast, I got my batteries full and as in next week I will start of being a working person for a while then it was the last time to do something fun. So I started this fun week in Tartu (the second biggest city in Estonia), where I spend time with my sister form another mother. It was such a nice summer weather in there, although the last day was rainy, we visited a couple of my favourite eating places (Werner cafe is still my big big love!!!), also we took a nice walks on pretty Tartu streets and visited even a sauna center! Every time while I am visiting Tartu, I feel like I need to do something new- to wear some new clothes or experiment with make-up or hair. So at this time I messed with my hair, after some trying I managed to do a two cute buns, I liked them so much, that I made them today again, let's see how Tallinn will accept them. On that day I also wore my denim coat, which was one of the first times in this summer and it felt great, missed it a lot! Actually I had a plan to pose with this outfit somewhere where I could use pastel pink or blue wall as a background, but instead of that I found this awesome graffiti where were the both colours! So this was my trip in Tartu, although this place doese'nt feel so cozy anymore and I have started to look it a bit differently (maybe I am just still jealous that I didn't study there), then it was still a lovely time in there! 
Cheers! 

Ou, and happy birthday sis! <3

2 comments

  1. Tartu on tõesti imeline paik! Olete leidnud ka väga cooli pildistamiskoha - i like it!
    mmmariiiaaa.blogspot.com.ee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Tartu on tõesti mõnus paik!

      -K

      Delete

Back to Top