Plan B

Have a wonderful Tuesday my lovely friends! 
I am back from wonderful Tartu with new knowledge and peace, so it means it's time to bring a new Christmas post with full of red and lights to you. Actually I had plan to do those photos in Tartu Town Hall Square, but as I spend too much time in my favourite cafe called Werner then this plan didn't work out, so we used the plan B, which was making photos in Tallinn Town Hall Square. 
At this time I am introducing my next favourite Christmas sweater, which is pretty special one, because usually I don't have so shiny items in my wardrobe. But for me this golden-silver-pearl-glitter mix is giving to this sweater exactly the right Christmas sweater look, so that's why in every year I fall in love with it again and again. Also those red jeans with super high waistband are the real Christmas savers, which protects from the cold and gives colour to this black sweater. By the way, I bought those jeans 5!?! years ago and they are still one of my favourite Christmas clothing items, so as you see, my relationships with buying a jeans are not the best ones...
But for me it is time to run now, December is a busy and fun month, and my schedule is super full.  So have a nice Christmas time and see you soon!
Cheers! 
///
Ilusat jõululist teisipäeva mu kallid sõbrad!
Mina olen imelisest Tartust koos uute teadmiste ja suure rahuloluga tagasi ning seega on aeg tuua teieni järgmine punase ja valgusega täidetud jõuluhõnguline postitus. Tegelikult plaanisin enam-vähem samasugused pildid teha hoopis Tartu Raekoja platsil, aga minu lemmikkohvikus Werneris veedetud aeg läks kuidagi märkamatult pikemalt kui plaanitud ja kui me lõpuks õue jõudsime, siis rääkisid päris mitu tegurit pildistamise vastu ja nii tuligi kasutusele võtta plaan B, mis hõlmas endas Tallinna Raekoja platsi. 
Seekord tutvustan teile oma järgmist lemmik jõulukampsunit, mis on üks väheseid litritega esemeid üldse minu riidekapis, aga just see kuldse-hõbedase-pärli-ja-litri segu teeb sellest kampsunist just selle õige ja armsa jõulukampsuni, mis mind igal aastal uuesti ja jälle võlub. Samuti päästavad jõulud ka need punased ülikõrge värvliga teksad, mis on tihti kaitseks külma tuulepoisi eest ning annab värvi just sellele toredale kampsunile. Muideks need püksid on ostetud juba 5!?! aastat tagasi ja on siinai minu ühed lemmik jõulupüksid, nüüd saate vats isegi aru, kuidas mul suhted pükste ostmisega on... 
Mina aga lippanud nüüd järgmise jõulukohustuste juurde, sest teadagi, on detsember üks väga töine ja lõbus ja kiire aeg. Olge siis ikka paid ja näeme varsti!
Cheers!

Sweater: From Annika/ Jeans: A&G/ Boots: Catmandoo/ Bracelet: Gift/ Headband: Cetin (Turkey).
Photos by Käthrine 

No comments

Back to Top