Out of the Wardrobe: Lisette Liise II

A difficult week with intensive care nursing is over and hopefully I will pass my last exam of this school. So it means that it's time to bring a new outfit post to you, which photos I made a couple of weeks ago, when there was a bit better weather. It's another post of loaned clothes, which I took from my cousin closet. Actually I met with this super cute bunny shirt already in the shop, but as there was only one of them then on that time my cousin scored. I'm also madly in love with this choker, which is from my aunt's collection and of course it is original one, so it's 15-20 year's old, yeap, I love my aunt wardrobe, too!
From the photos you can also see my new autumn beauty product, which is a Farmasi cherry red (or a bit darker red) lipstick, one of my souvenirs from Romania. I just love it so much! The last 3 autumns I have been in love with violet and mustard tones, so no wonder why I love this dark red lipstick so much.
Have a wonderful weekend and take care, those cold weathers are nasty!

Also don't forget to attend from my GIVEAWAY!
///
Keerukas nädal intensiivõendusest on läbi saanud ja loodetavasti on ka selle kooli viimane eksam positiivselt sooritatud. Niisiis on aeg teineni tuua uus outfiti postitus, mille ma paar nädalat tagasi natukene parema ilma saatel üles pildistasin. Tegemist on järjekordselt laenatud riietega, mis ma oma täditütre kapist välja nuhkisin. Tegelikult jäi see üliarmas jänkudega pluus mulle silma juba siis, kui selle poodlemise käigus leidsime, kahjuks oli neid pluuse vaid üks ja seekord viis võidu koju täditütar. Samuti olen meeletult armunud sellesse chokersisse, mis pärineb mu tädi kollektsioonist ning muidugi on see uunikum, ehk siis tegemist u 15-20 aasta vanuse ehtega, jep, mu tädi kapist leiab kõike!
Piltidelt võite leida ka mu uue sügisese ilutoote, milleks on Rumeeniast toodud Faramasi kirsipunane (või natukene tumedama punase) huulepulk. Lemmik, lemmik, lemmik! Üldse meeldivad sügisel mulle tohutult violetsed ning sinepikollased toonid ja nii viimased kolm aastat, seega pole ka ime, et see üks tumepunane huulepulk sinna ära eksis.
Teile soovin aga ilusat nädalavahetust ja hoidke ennast soojas!

Ära unusta osa võtmast Facebookis käivast GIVEAWAYST!

Coat: Bull and Pear/ T-shirt: Reserved (Listte Liise) /Skirt: H&M (Lisette Liise) /Boots: Shu/ Necklace: From my aunt
Photos by Lisette Liise 

No comments

Back to Top