Fashion Challenge #2

Hey!
To avaoid my final school work I was thinking to take apart of a new fashion challenge which is about outfits. I hope that you will enjoy it as much as I did!
Have fun!
///
Hei!
Mõtlesin, et hiiliks õige lõputööst kõrvale ja võtaks osa ühest vahvast fashion challengest, mille fookuses on seekord erinevad riietused. Loodan, et teil on seda sama lõbus lugeda, kui mul teha oli!
Have fun!

1)THE OUTFIT WHAT YOU CURRENTLY WEARING
RIIETUS, MIDA PRAEGU KANNAD

In Tallinn and let's be honest, also in other homes I mostly wear a pajamas or just old and big clothes and also right now I am wearing my sleeping clothes. Be ready to meet with the cutest morning robe ever! 
///
Tallinnas ja olgem ausad, ka teistes kodudes on mu peamiseks riietuseks pidžaama või vanad ja lohavakad riided, ka hetkel olen selle esimese variandi juurde pidama jäänud. Saage tuttvakas maailma armsaima hommikumantliga! 


2) THE OUTIFT OF LAST BIRTHDAY
EELMISE SÜNNIPÄEVA RIIETUS

At this year I had quite many bday parties and also a one bday photoshoot. But on my real birthday day I was wearing a simple jumpsuit which was perfect for that warm weather and culture of Konya. 
///
Sellel aastal oli mul päris mitu sünnipäevapidu ja isegi selle teemaline pildistamine. Oma päris sünnipäeval kandsin aga lihtsat pükskostüümi, mis arvestades tolle päevast sooja ilma ja Konya kultuuri sobis väga hästi.


3) OUTFIT, WHICH YOUR PARENTS CHOSE TO YOU 
RIIETUS, MILLE VALISID VANEMAD

In my opinion my mom was pretty good by dressing me and I am happy that she also listened my opinion, so actually when I was already older then usually my mom came to ask advice form me not in the other way. But there's still some outfits which makes me to think, who gave the peremission to let me out like this? For example around in fourth grade I had one red a bit sportish costume which consisted a T-shit and a short skirt, sound quite nice, right? But with that costume I also loved to wore red under to knee net stockings, just who does that and why mom bought them? I guess I'll better not mention the combination of shoes and socks, because it feels that it was a normal thing in my basic school.
///
Üldiselt olen arvamusel, et mu ema sai mu riietamisega hästi hakkama ning juba varakult oli mul õigus oma sõna sekka öelda, mis hiljem kasvas selleks, et pigem tuli ema minult nõu küsima kui vastupidi. Siiski on mul mälestusi riietustest, mille puhul tekib tõsine küsimus, kuidas mind üldse kodust välja lasti. Näiteks umbes neljandas klassis meeldis mulle käia ühe punase veidi sportlikuma kostüümiga, mis sisaldas punast pluusi ja punast lühiksest seelikut, iseenesest kõlab ju hästi, kui nendega poleks kokku sobitatud punast värvi alla põlveni ulatuvaid võrkpõlvikuid, lihtsalt, kes teeb nii? Soki ning kingade kombinatsioonist ma parem ei räägigi, mulle tundub, et see oli minu põhikoolis pea kõigil täiesti normaalne nähtus.


4) EMBARRISING OUTFIT
PIINLIK RIIETUS

I think I started to experiment a bit more with my clothes when I was 13/14 and by 16 I was quite crazy about it which also continued in high school time. I can't say that I am 100% embarrassed because of those outfits (although I admit that even for me they are not okay), because I know that it was a time with big experiments and I wanted to be different form others, with what I am still working on in one or the other way. This kind of me wouldn't exist today if my teenager me wouldn't experimented like that and this is a fact what makes me damn proud!
PS! Check out those nails!!!
///
Ma arvan et umbes 13/14- aastaselt hakkasin riietega aga veidi rohkem katsetama, mis kulmineerus mu 16. eluaastal ning tegelikult jätkus ka gümnaasiumis. Ma ei saaks öelda, et ma nüüd 100% piinlikust järgnevate riietuste puhul tunnen (kuid olgem ausad, isegi minu silmis on midagi nihu), mis 16-aastane mina kokku keeras, sest ma tean, et see oli väga suur katsetamise aeg, mille taga seisis väga suur soov teistest erineda, mida ma ühel või teisel moel tegelikult tänaseni teen. Mind ei oleks täna sellisena siin, kui ma poleks tollel ajal niimoodi katsetanud ja selle fakti üle olen ma kuradima õnnelik!
PS! Vaadake neid küüsi!!!


5) OUTFIT OF LAST THEME PARTY
EELMISE STIILIPEO RIIETUS

I am so happy that the next theme party will be already in November because I really love them!
My last one was in my uncle jubilee and the theme of the party was "Tassels" (kind of-didn't find the better word) which in Estonian also has a connection with high school (and basic school), where in the last day of school before the final examas the last grade students are coming to school like a small children. So I had a wonderful opportunity to take my teddy bear and a hair bow which I was wearing when I was small, with me!
///
Mulle väga meeldivad stiilipeod, kohe väga ning õnneks on novembris juba uus stiilikas tulemas!
Kuid kui rääkida viimasest teemapeost, siis tegemist oli mu onu juubeliga, mille teemaks olid "Tutid", minule seostus sellega tutipidu e väikesed lapsed ja nii ma oma kaisukaru ja juuksepaela, mida ma väiksena kandsin, peole vedasingi. 


6) FAVOURITE OUTFIT OF CHRISTMAS
LEMMIK JÕULURIIETUS 

Believe me or not, but I already have a Christmas mood! I guess that very soon I will buy some gingerbreads or tangerines, I already drank the glögg. So Christmas, I am ready for you! For my favourite Christmas outfit I chose the one where I am wearing one of my favourite Chritamas sweaters (I guess this is one of the few things in my wardrobe which has spangles). Also I love my red Christmas sweater and my Christmas hoodie. And of course the wool socks, they are for real my winter life savers! 
///
Uskuge või mitte, aga mul on juba praegu meeletu jõulutunne peal! Ma arvan, et varsti ma ei suuda enam piparkoogi ja mandariinide kiusatusele vastu panna, glöggiga ma juba patustasin. Seega jõulud, hoidke alt! Oma lemmikuks jõuluriietuseks valisin aga outfiti, mis sisaldab mu pea ainukest riideeset, millel on litrid, lisaks on mul jõuluteemalises lemmikute listis ka üks eriline punane jõulukampsun ning jõuluteemaline dressipluus. Ja muidugi ei saa unustada villaseid sokke- minu igaaastaseid talviseid elupäästjaid! 


7) FAVOURITE OUTFIT OF THE YEAR
SELLE AASTA LEMMIKRIIETUS 

Of course there's a more than one outfit what I like, but this outfit I like a lot. I don't know what makes it so special, maybe it is because of those beautiful photos, maybe because how those trousers shows my waist, maybe because of the joy to wear those trousers after a year of waiting or maybe bacause of all those things together, but it is a special outfit for me. 
///
Tegelikult on mul ikka päris mitu outfiti, mis mulle meeldivad, aga see outfit meeldib mulle kohe eriti. Ma ei teagi, kas asi on nendest nii ilusates piltides või selles, kuidas need püksid mu piha välja toovad või hoopis selles, et pea aasta ootamist kandsin ma neid pükse üldse esimest korda või siis kõik need kokku, aga eriline see riietus igastahes on! 


8) OUTIFT OF THE WISHLIST
WISHLISTI RIIETUS 

I must say that this kind of collage is first of my life and at this time it is quite simple one. In that collage I also add some items which are in my wishlist. For example I'd like to have a nice long coat, which is more like spring-autumn (lighter) one and looks like form 90-s or is from 90-s, which could be even better! First (after my mom wore it 15 years ago) I saw those kind of coats in Iceland, but now I have noticed them in Estonia, too. I'd also like to have one warm jumper with a long neck part. Right now I am also using crystals as an accessories and it is pretty hard to not lost my head in crystal shop, but time to time I am buying some new cuties, so I guess they will stay to my wishlist for a long time. 
///
Ausalt öeldes on see üldse minu esimene taoline kollaaž ning seekord kukkus see välja üsnagi tagasihoidlik. Siiski olen siin toonud välja mõningased wishlists olevad esemed. Näiteks olen pikemat aega soovinud endale sellist mõnusat mantlit, mis ulatuks põlevadest madalamele, eriti coolid on üheksakümnendatest pärit õhukesed kevad-sügis mantlid, mida esmakordselt taasnägin Islandil, kuid mis on vaikselt ka meie tänavapilti imbunud. Samuti tunnen puudust ühest soojast ja kõrgekaelusega džemprist, mida selle toreda mantli alla sobitada. Hetkel on minu igapäevaseks aksessuaarideks ka kristallid ning ma pean ennast päris kõvasti tagasi hoidma, et mitte neid imelisi abistajaid kottide viisi koju tassida, siiski aegajalt ma mõne uue nunnu endale ikka luban. 
Wasn't it a fun challenge?
Have a nice week, big hugs from me!
///
Ja selline oligi seekordne challenge, oli ju lõbus?
Ilusat nädalat koos suurte kallidega! 

3 comments

  1. Mul on ka sellised lühikesed sinised teksad, mis sul teismelisena olid hahaha :D:D:D

    ReplyDelete
  2. This is my first time visit here. From the tons of comments on your articles,I guess I am not only one having all the enjoyment right here! casualshoes

    ReplyDelete

Back to Top