Sille

The last post of this trip is created in Istanbul Atatürk airport, theres exactly 4 hours and 30 minutes to Tallinn flight and I already want to be in home. But as it will take a bit time then I’d like to show the last outfit of this trip, with what I went to a lovely place called Sille. Sille is next of Konya (or a part of Konya???) which also was one of the first places what I saw in Turkey while I was an Erasmus. As at the first time I saw it in winter then I knew that I also like to see it in summer too, so only 3 weeks of pegging and finally we were on the road. On a half way to there I got the total deja vu feeling, which brought me a full of memories smile to my face and when whe got there I just enjoyed the beauty of this place, I didn’t remembered that it was so pretty. For my outfit I choosed a full-of-pink-and-summer style (after all it is almost the last time in this year when I can play with the summer clothes before I will be totally in love with autumn colours!) which maybe dont fit so well to Sille mountains (hills?) but with local small river and cafes it was so cute! I got this pink blouse from Barcelona while we made the must-do Primark shopping tour, the trousers are maybe a bit more familiar, because they have been the total must-have things in my last trips (especially when my favourite black jeans are way to hot for 30 degrees weather). But with that trip I also have lost some things: on the first day I managed to lost my new sunglasses, which I hoped to find in the end of trip but I didn’t, by the way, it is already the second pair of glasses which I lost in this summer. Also yesterday, on that Sille trip, I managed to broke my favourite bracelet, I just fractured it, yeap, fractured and it was only a month or two old... Oh well, I hope that I lost them for a good reason... So this is the end of that trip (okay, there's last 4 hours and 3 minutes more). I also made some vlogs, so if you like to see the first and second part, then they are in HERE and HERE, hopefully there will be the third part, too! Have a nice new school year and see you soon! 
Cheers! 
///
Viimase selle reisi postituse saadan teele Istanbuli Atatürki lennujaamast, Tallinna lennukini on aega täpselt 5 tundi ja ma juba tahaks kodus olla. Kuna aga selleni läheb veel pisut aega, siis näitan teile hoopis viimast selle reisi outfiti, millega külastasin Konya külje all paiknevat imelist kohta nimega Sille. Sille oli minu üks esimesi kohti, mida ma üldse Türgis nägin, kuna tol korral külastasime seda talvel, siis teadsin, et kindlasti tahan suvel sinna tagasi minna, kõigest kolm nädalat lunimist ja lõpuks olimegi teel. Poolel maal sinna tabas mind täielik deja vu tunne, mis tõi mulle mõnusa mälestuste naeratuse näole ja ka sinna jõudes tabas mind uuesti selle koha ilu, ma ei mäletanud, et see nii kaunis oli. Outfitiks valisin aga pisut roosamannaliku-suvise outfiti (viimane aeg veel suveriietega mängida, enne kui sügisvärvidesse täielikult armun!), mis Sille mägedesse vast nii väga ei sobi, kuid kohaliku jõekese ning kohvikute äärde küll. Selle õhulise roosa pluusi sain juhuslikult Barcelonast, kui olime parjasjagu kohustuslikku Primarki tiiru tegemas, püksid on aga teile kindlasti juba tuttavad, sest oma viimased reisid on just see paar täiesti asendamatud olnud (eriti siis, kui lemmikteksad on musta värvi ning väljas on päike õhu juba üle 30 kraadi kütnud). Kuid selle reisiga on ka paar kaotust olnud- juba esimesel päeval suutsin kuskile oma uued päikeseprillid jätta, mida ma enam üles ei leidnudki, muideks see on juba teine prillipaar, mis on sellel suvel müstiliselt kaduma läinud, samuti suutsin eile just sellel samal Sille reisil oma lemmikkäevõru katki murda, just, murda, ja ka see oli vaid vaevalt kuu-kaks vana... Oh well, tuleb vaid loota, et vast oli see siis millegi jaoks hea. Selleks korraks ongi siis reis läbi, (võinoh, viimased 4 tundi ja 35 minutit veel). Lisaks postitustele jäädvustasin reisi üles ka vlogide näol, mille esimest ja teist osa võib leida SIIT ja SIIT ning loodetavasti on varsti ka kolmas tulekul! Ilusat kooli algust ja näeme varsti! 
Cheers! 
Blouse: Primark (Bracelona)/ Trousers: H&M/ Sneakers: random market/ Sunglasses: NewYorker/ Necklace: from Turkey/ Bracelet: Sinsay
Photos by Sadik

No comments

Back to Top