Mosque of Mosaic

I arrived to Turkey happily unless my way was a bit nerve-racking but my first week has been quite calm in this hot weather. Hopefully soon I can make my first real vlog where I will speak more about my life in here but now I'd like to share some outfit photos! I think I have had this blouse for a two years, it's almost as long time as I haven't visited my favourite vintage shop which is in small South-Estonia town called Tõrva and from where I also got this lovely blouse. Actually I have wanted to show this item for a long time, but I just didn't find the right occasion, background or mood for that, but while I was packing my suitcase for this trip I took it just in case with me, most of my short skirts and dresses staied because of religious and cultural differences at home anyway. Yesterday, while I was thinking what I should wear and where to do the next photo shoot, I put two things together- that same blouse and a mosque which is next of my accommodation and which is also my first mosque what I have seen in real life (for now the list is much longer). I guess before I just didn't thought that it is okay to use mosque as a background, for me it sounded indecent, but as it is common to have a little shops next of mosque walls, which for me as a "church human" is weird then why not to do a couple of photos if I would not disturb no-one? So ofc I used the chance. To this colourful blouse I add my old and lovely head scarf with what at this time I experimented a bit more and which for sure won't be the last time! At this time I got inspiration from HERE! Also I must mention my alternative nose ring, which every time takes some courage to wear but which also gives an amazing feeling! So those photos are quite nice, aren't they?
I will let you to see them by yourself and let me know did you like them or not!
Have a lovely weather with a lot of sun and nice warm summer wind!
Cheers!
///
Olen jõudnud õnnelikult, kuid pisut närvesöövalt Türki ning oma esimese nädala siin kõrbe hõnguga kuumuses veetnud üsna rahulikult. Kõigest sellest on loodetatvasti vartsi valmimas ka minu elu esimene korralik vlog, kuid enne seda jagan teiega hoopis outfiti pilte! Ma arvan, et mul on olnud see pluus umbes kaks aastast, umbes sama palju on ka ajast, mil ma külastasin oma lemmik kaltsukat, mis asub Tõrvas ning kust ma olen oma enamus kaltsuka riideid saanud, kaasaarvatud ka selle pluusi. Kuigi ma olen juba päris kaua seda superleidu teile näidata, siis millegipärast ei leidnud ma selleks kunagi sobivat olukorda või tausta või tuju, kuid pakkides kohvrit selleks reisiks, võtsin ta endaga lihtsalt igaks-juhuks kaasa, kuna enamus lühikesi kleite ja seelikuid pidi niikuinii usulistel ja kultuurilistel kaalutlustel koju jääma. Eile, mõeldes mida ja kus võiks teha järgmise fotosessi, panin ma kaks asja kokku- selle samase pluusi ning mu elamiskoha kõrval asuva mošee, mis ühtlasi oli ka mu esimene päris elus nähtud mošee (nüüdseks on nende arv tunduvalt kasvanud). Mulle enne vist lihtsalt ei tulnud pähe, et ka mošee taustal võib pilti teha, varem tundus see kuidagi sündsusetu, aga kui mošee külje all peetakse pisikesi poekesi, mis meile kui nö kirikurahvale on väga võõras, siis miks mitte teha ka paar klõpsu, kui ma sellega mitte kedagi ei sega? Mõeldud-tehtud. Lisaks värvilise mustriga pluusile andis outfitile mõnusat välimust ka pearätik, millega ma seekord rohkem katsetasin ning veidi sügavamale pearätikute maailma sukeldusin, mis kindlasti ei jää viimaseks korraks! Seekord ammutasin inspiratsiooni SIIT! Samuti ei saa mainimata jätta alternatiivset ninarõngast, mis endiselt nõuab igakord julgust, et seda üldse ehtekarbist välja võtta, kuid siiski annab nii erilise tunde! Minu meelest tulid ju täitsa toredad pildid või kuidas?
Jätan teid nüüd aga ise pilte uudistama ning andke teada, kuidas meeldis või ei meeldunud!
 Päikest ja sooja suvetuult!
Cheers! 
Blouse: Vintage (Tõrva)/ Leggings: Seppälä/ Sneakers: Random market / Headscarf: Selver/ Sunglasses: New Yorker/ Necklace: Väike Ingel+DIY/ Nose ring: Cetin (Turkey) 
Photos by Sadik

No comments

Back to Top