The Signs

Fun fact: I like if my time is planed and thanks to that I can't live without my diary, because usually my time is so planned that I need to steal some hours from my sleeping time and check everything from my diary, but this is the sacrifice if I want to do a lot, meet with my friends as much as possible and time to time vist my homes. But guess what, basically the whole  of my July is empty of plans (and at the same time the half of September is already planned) and I must admit that just resting, because most of the time I have just sunbathed or staied on coach or bed is much more exhausting than do things what I'm usually doing. So, here I am, still in bed and thinking what to do with my life, how to write fun/educating/inspiring blog posts and whining how bored I am but at the same time I don't do nothing to make something better. But I'm thankful that at least I'm with my family, I have home made food, fresh air and pea field because being in town with nice weather would be more devastating. Thanks to free time I finally read Paulo Coelho book called "Alchemist" (this book is just amazing) and I still can't stop thinking of it, also I have read some articles of alternative medicine which gave a lot of strong signs to think about. 
A couple of days ago we also went to Narva (a east-side town where is also a board with Russia) to cinema and shopping and as I haven't been there so much then we took a nice walk where we also made some photos of my new super comfortable shorts and of leather sport shoes what I wore after a long time. So at last something else than just staying on bed!
Notice signs and do whats make you happy!
Have fun! 
///
Fun fact: mulle meeldib, kui mu aeg on planeeritud ja tänu sellele ei suuda ma oma märkimuta elada, sest üldiselt on mul aeg kohe nii ära planeeritud, et mõnikord tuleb seda kõvasti unetudidelt laenata ja märkmikust kontrollida, aga nii on, kui tahan võimalikult palju teha, võimalikult palju oma sõpradega kohtuda ja vahelduseks ka mitme kodu vahet pendeldada. Ja ometi on juhtunud nii, et pea terve juuli on mul olnud plaanide vaba (samas kui pool septembrist on juba plaanitud) ja ma pean tunnistama, et selline lesimine, sest enamus sellest ajast olen ma päikese käes, voodis või diivanil lösutanud, on lõpuks minu jaoks palju väsitavam, kui see, mida ma tavaliselt teen. Niisiis lesin ma endiselt voodis ja mõtlen oma elu üle, mõtlen, kuidas teile midagi vahvat/kasulikku/harivat/inspireerivat kirjutada ja vingun, kui tapvalt igav mul on, selle asemel, et ennast reaalselt käsile võtta ja midagi asjalikku ära teha. Siiski olles tänuväärne pere, koduse toidu, värske õhu ja hernepõllu üle, sest lesida keset juulit linnas oleks arvatavasti palju tülgastavam tegevus. Tegelikult olen ma selle lesimise juures ka ennast harinud ning näiteks läbi lugenud Paulo Coelho raamatu nimega "Alkeemik" (selles raamatus on päriselt midagi ebamaist!), mille kütkeis ma siiani viljelen ning samuti olen puutunud kokku huvitavate alternatiivsete artiklitega, mis tunduvad mulle väga märgilised ja annavad mõnusat mõtteainet nii oleviku kui tuleviku suhtes. 
Mõni päev tagasi käisime aga Narvas kinos ning poodlemas ning kuna ma olen Narvas vaid mõned korrad oma elu jooksul käinud, siis tegime väikese jalutuskäigu ka promenaadil, kus ühtlasi klõpsisime mõned pildid mu uutest lühikestest pükstest, mis on lihtsalt ülimugavad ning taasavastatud nahketest tossudest. Tundub, et kõik ei olegi nii üksluine või kuidas?
Märgake märke ning tehke ikka seda, mis teid õnnelikuks teeb!
Have fun! 
 Jacket: From my aunt/ Top: New Yorker/ Shorts: H&M/ Hat: Terranova/ Sneakers: NS King/ Necklace: Cetin (Turkey)
Photos by Listte Liise 

2 comments

Back to Top